Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade áno viem že to je málo merania.len keď som videla ako by mal vyzerať graf tak ten môj je úplne iný.na meranie mám len tento mesiac.potom nastupujem do práce a nebude sa mi dať merať vždy ráno v rovnaký čas.mam taký pocit že zas budem patriť medzi tie čo majú nejakú anomáliu.ako napr skorú ovulácie.co som mala aj keď sa nám zadaril syn.vtedy som v deň ovulácie mala už implantaciu a už týždeň pred ms bol test pozitívny takže to vyšlo že sa podarilo tesne na konci ms.
Ahote zienky, chcem sa opytat...vcera v noci som mala zimnicu, cele telo ma bolelo ako na chorobu a mala som aj zvysenu teplotu... rano som merala bt a 36,99 do grafu som si vyznacila poznamky aj teplotu ale nezaznamenalo mi ju... mam to nejako upravit ci kaslat na to a pokracovat normalne v merani dalej bez toho jedneho dna aby mi to neskreslilo cely graf?
@dracik07 uvidíme ze ci nedojde. Ale prestali ma prsia bolieť a kopec bab co otehotneli mali príznaky bolestivých pŕs. Mna začal maximalne len chrbat boliet a zda sa mi, ze sa.mi cipok hore posunul.
A ak nedojse tak bud zajta alebo pozajta. Musim najst lekareň bo som na dofci a testy mam doma 🙂
@martinade bolestive prsia mozu byt priznakom, ale ja ked som necakane otehotnela, tak som vobec nemala bolestive. mne len meskala a ja ze to sa mi nestava, tak som test urobila a skoro som odpadla 😀 tym chcem povedat, nemusis mat rovnake priznaky ako viacere. ja som nemala. drzim velmi silnooooo palce
@daniela123321 ako dnešná teplota? Podľa grafu, čo som u teba videla zatiaľ ovu nebola
@lulubinka podľa mna sa ovu už blíži 🙂
@martinade to mi je ľúto 😔... u mna dnes 8 DC zajtra musím kúpiť ovu testy, lebo nemám vôbec...áno u mna býva takto skôr ovu 🙂
@martinade no ja skúsim merať ako budem hore.uvidim ako to bude ten jeden mesiac ukazovať.budik si nebudem dávať lebo ja potom nezaspím už a keď viem že ma čaká ešte poobedna tak si radšej pospim.
@evi38 no uvidíme.do cca februára to budem sledovať a budeme skúšať a keď prídu výsledky z genetiky tak podľa nich sa zariadime.bud to začnem intenzívnejšie riešiť alebo máme stopku.
@evi38 Ahoj.Včera mi ovulku vyznačilo na 12DC a dnešnou teplotou mi ju opäť odznačilo😒tak asi fakt nebola..

@martinade Ďakujem za pomoc❤️uvidim aké budú ďalej teploty