icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

daniela123321
15. sep 2018

@martinade Ďakujem za pomoc❤️uvidim aké budú ďalej teploty

lulubinka
15. sep 2018

@martinade testy si nerobím.len tento mesiac som začal s teplotou.len ma napadlo či takto nevyzerá anovulacny cyklus.

martinade
15. sep 2018

@lulubinka meraj dalej. z 12 udajov je tazke povedať ci je to anovulacny. pokial je to prvy mesiac, tak este ani nevies kedy mas ovu. Prvý mesiac 2-3, je skor zber dat aby si potom mohla lahsie vyhodnocovat.

lulubinka
15. sep 2018

@martinade áno viem že to je málo merania.len keď som videla ako by mal vyzerať graf tak ten môj je úplne iný.na meranie mám len tento mesiac.potom nastupujem do práce a nebude sa mi dať merať vždy ráno v rovnaký čas.mam taký pocit že zas budem patriť medzi tie čo majú nejakú anomáliu.ako napr skorú ovulácie.co som mala aj keď sa nám zadaril syn.vtedy som v deň ovulácie mala už implantaciu a už týždeň pred ms bol test pozitívny takže to vyšlo že sa podarilo tesne na konci ms.

alis110
15. sep 2018

Ahote zienky, chcem sa opytat...vcera v noci som mala zimnicu, cele telo ma bolelo ako na chorobu a mala som aj zvysenu teplotu... rano som merala bt a 36,99 do grafu som si vyznacila poznamky aj teplotu ale nezaznamenalo mi ju... mam to nejako upravit ci kaslat na to a pokracovat normalne v merani dalej bez toho jedneho dna aby mi to neskreslilo cely graf?

martinade
15. sep 2018

@lulubinka prečo by si nemohla merať ked budeš chodit do prace? Kopec zien chodi do prace a mera pravedelne, dokonca aj tie co chodia na smeny

dracik07
15. sep 2018

@martinade u teba to vyzera najdejne, drzim palceky 👏. Ak nepride kedy sa chystas testnut,
Tak by som bola rada keby sa zadarilo 🙂😘

martinade
15. sep 2018

@dracik07 uvidíme ze ci nedojde. Ale prestali ma prsia bolieť a kopec bab co otehotneli mali príznaky bolestivých pŕs. Mna začal maximalne len chrbat boliet a zda sa mi, ze sa.mi cipok hore posunul.
A ak nedojse tak bud zajta alebo pozajta. Musim najst lekareň bo som na dofci a testy mam doma 🙂

lulubinka
15. sep 2018

@martinade samozrejme že môžem ale už to nebude v tú istú hodinu.a ako som pochopila veľa z vás tu prízvukovali že to je dôležité.neviem, som v tom začiatočník, predtým som to nerobila.na rannú vstávam pred piatou a inak okolo pol siedmej.ale všetko ukáže čas.

martinade
15. sep 2018

@lulubinka ja si meriam o 5. Cez víkend odmeram a spim.dalej 🙂

taily30
15. sep 2018

@martinade bolestive prsia mozu byt priznakom, ale ja ked som necakane otehotnela, tak som vobec nemala bolestive. mne len meskala a ja ze to sa mi nestava, tak som test urobila a skoro som odpadla 😀 tym chcem povedat, nemusis mat rovnake priznaky ako viacere. ja som nemala. drzim velmi silnooooo palce

martinade
15. sep 2018

@taily30 dakujem, ale cipok sa posunul, tak uvidím za par hodín alebo to rozluskne test zajtra 🙂

taily30
15. sep 2018

@martinade tak ci tak, daj vediet. good luck

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
16. sep 2018

@taily30 Madame dorazila v plnej sile. Hlasim 1DC.
Na xxxxx sú mi ukážkové grafy.

evi38
16. sep 2018

@daniela123321 ako dnešná teplota? Podľa grafu, čo som u teba videla zatiaľ ovu nebola
@lulubinka podľa mna sa ovu už blíži 🙂
@martinade to mi je ľúto 😔... u mna dnes 8 DC zajtra musím kúpiť ovu testy, lebo nemám vôbec...áno u mna býva takto skôr ovu 🙂

evi38
16. sep 2018

@alis110 ahoj 🙂 tu teplotu by som nedala, zbytočne ti skresli graf a nebude vedieť vyhodnotiť správne ovu 🙂 dnes teplota ako?

martinade
16. sep 2018

@evi38 super tak nova sanca sa blíži, držím ✊

hope40
16. sep 2018

@martinade mne to iste tento cyklus prsa prestali boliet a do 5 dni prisla ms ... vedela som ak prestali boliet a skor som zacala citit krize a krcok posunul hore uz som vedela ze nic s toho 🙄

lulubinka
16. sep 2018

@martinade no ja skúsim merať ako budem hore.uvidim ako to bude ten jeden mesiac ukazovať.budik si nebudem dávať lebo ja potom nezaspím už a keď viem že ma čaká ešte poobedna tak si radšej pospim.
@evi38 no uvidíme.do cca februára to budem sledovať a budeme skúšať a keď prídu výsledky z genetiky tak podľa nich sa zariadime.bud to začnem intenzívnejšie riešiť alebo máme stopku.

daniela123321
16. sep 2018

@evi38 Ahoj.Včera mi ovulku vyznačilo na 12DC a dnešnou teplotou mi ju opäť odznačilo😒tak asi fakt nebola..

martinade
16. sep 2018

@hope40 tiež to mam tak odsledované ze ak prestanu boliet prsis tak m dojde MS. No co uz, musím 12 dni do ovu počkat

alis110
16. sep 2018

@evi38 ahoj, dakujem za radu, dnes takto...ovu mavam vacsinou na ten 15dc tak uvidime

mafdetka
16. sep 2018

@lulubinka pracujem na 3zmeny a mesriam vzdy o 4tej rano a ked som po nocnej tak spim 5hodin a odmeram na obed ked vstanem 😉

dracik07
16. sep 2018

@martinade to mi je ľúto 😢 ďalší mesiac už musí byť nás ❤️

taily30
16. sep 2018

@martinade aaach boze, prepac. taketo udery pod pas. hope dies last, nezufaj

lulubinka
16. sep 2018

@mafdetka super tak to by teda nemalo byť zle keď to bude necelé dve hodky rozdiel.hlavne aby som po zobudení

martinade
16. sep 2018

@dracik07 určite bude 👶

martinade
16. sep 2018

@taily30 dakujem, no co uz, bojujeme dalej. 🙂 dame to.

taily30
16. sep 2018

@martinade aj ty aj ja 😉