icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
16. sep 2018

Tak baby... mám 5 dní do ne-mrchy a pri utretí som mala teraz na toaletnom jasne červenú krv...😢😢😢😢😢 kríže cítim len troška ale prsia bolia už pár dní neskutočne...je mi nanič😢😢😢😢😢

evi38
17. sep 2018

@zuzik5891 aku mavas dlhu LF?
u mna dnes takto...snad sa nam vecer podari pomojkat, lebo v noci budu deti doma :D

lusyc
17. sep 2018

@zuzik5891 aj ja som mala na papieri večer jasne červenú krv na 7 dpo, potom rano 8 dpo, medzitym spinenie od 5dpo. Na 11 dpo som urobila test, vysla slabulinka ciarka. Tak sa zopakovala jasna krv na papieri 11 dpo večer, potom 12 dpo rano, ale zopakovala som test, ciarka bola malilinko silnejsia. Spinenie pokracovalo. Na 15 dpo som nabehla k mojmu ochotnemu zlatemu lekarovi, nasadil duphaston. Jasna krv sa zopakovala na 18 dpo, medzitym stale spinenie az do 21 dpo. Test som este obden opakovala, ci ciarky silneju, silneli. Vydrzali sme, zatial. Dnes sme 18.tyzden+1. Nedalo mi to na začiatku, vsetko bolo divné, hlavne zaludok, zato som urobila test na 11 dpo. Menzes sa nerozbehol, takze to bolo veľmi čudné. Ani hematom v maternici nebol na sone 15 dpo.

zuzik5891
17. sep 2018

@evi38 ahoj...no mávala som 14 dní a teraz je to také rozhádzané akosi...sama neviem ako sa ktorý mesiac vyvŕbi...verím že tebe to tento mesiac vyjde 😉

zuzik5891
17. sep 2018

@lusyc no bodaj by som aj ja mala toľko šťastia len ja už mám krv aj na vložke...síce nie veľa len pár kvapiek ale je tam...baby ja už ani neviem ako si mám značiť prvý deň menzesu 😕 keď niekedy pár dní len špiním alebo ako teraz zakrvácam...

magic08
17. sep 2018

@zuzik5891 prvy den krvacania = prvy DC

zuzik5891
17. sep 2018

@magic08 áno...to viem...len kedy to mám už brať ako MS...už teraz keď som mala na vložke kúsok krvi?...lebo minulý cyklus som špinila niečo cez týždeň pokým som sa rozkrvácala ale to bolo slabé hnedé špinenie...bože pýtam sa ako keby som mala MS prvý krát v živote...sorry baby ale moje telo somnou absolútne nespolupracuje...dva roky dozadu pokým sme sa nesnažili o bábo som mala cyklus ako hodinky...na ovuláciu som nepotrebovala ani test ani meranie BT...teraz je to hotová katastrofa...od kyretu ktorý bol minulý rok vo februári sa to všetko pokašlalo...

magic08
17. sep 2018

@zuzik5891 mne gyndos povedal, ze pokial je to spinenie, nie je to este ms, ak zacne krvacanie, akokolvek silne, je to ms

zuzik5891
17. sep 2018

@magic08 tak to som potom prvý DC...bohužiaľ...

activebaby
17. sep 2018

Chcem sa opýtať. Je plodný hlien aj keď je riedky vodovy a nie tahavy? Ďakujem

evi38
17. sep 2018

@activebaby áno 🙂

taily30
17. sep 2018

@martinade takze moje novinky ohladom zdravia su take, ze opakovane testy nepotvrdili zlu stitnu zlazu, co ma tesi, ale zaroven aj som trochu sklamana, lebo vsetky priznaky mi davali zmysel na stitnu. teraz ma teda posiela na kozne.
v stredu ma caka sono vajecnikov a toho vsetkeho. takze dalsie male krociky, aby som konecne aj ja videla "light at the end of tunnel" 🙂
ako pokracujes?

zuzik5891
18. sep 2018

Ahoj baby...tak ja po dvoch dňoch slabého ranného krvácania síce už nekrvácam ale teplota sa prepadla tak najneskôr zajtra čakám mrchu... už nech sa to spustí 😞

martinade
18. sep 2018

@taily30 super ze nemáš problem so stitnou zlazou... Možnože to bude nejaka drobnost alebo možnože je to proste len otazka času. Držím pršteky
Ja som 3dc, este stale na dofci ale chcem sa objenat k lekárovi nielen na folikulometriu ale aj na ine testy, ked tu pocuvam co všetko majú zeny absolvovane. Uvažujeme o nejakom specializovanom centre, no uvidíme... Zatiaľ si uzivam este par dni dofcu 🙂

magic08
18. sep 2018

@activebaby ano je

evi38
18. sep 2018

@taily30 to su dobre spravy...verim, ze bude vsetko ok a sa Vam podari 🙂
@zuzik5891 test si neskusala? Mozno este vyskoci teplota hore 🙂...drzim palce 🙂

evi38
18. sep 2018

@alis110 ako dnesna teplota? 🙂

zuzik5891
18. sep 2018

@evi38 ahoj...no trošku vyššie mám môj dnešný grafík...teplota mi spadla a mrcha sa rozbieha...takže napriek tomu dvojdňovému rannému krvácaniu si dnes značím 1DC...o tri dni začínam brať Clostylbegyt...

domisi
18. sep 2018

No ja tento mesiac konečne takto! Brala som clostylbegit od 2-6 DC. Na 13 DC krásne foliky na oboch stranách 22 mm..na 16DC som bola znova na kontrole a obe praskli a vytvorilo sa žlté teliesko 🙂 od toho 16 DC beriem progestanelle...a dúfame s manželom v najkrajšiu správu. Moja lekárka je úplne super, tak sa so mnou tešila, že telo tak dobre zareagovalo. To bol moj prvý cyklus s tabletkami. Podbrusko má furt pobolieva...ale ešte sa krotim v testovaní. Teplotu mám zaznačenu v grafe čo si meriam v ústach...ale v inom mám aj tu čo dole a tak vysoké teploty som ešte nemala. Raz dokonca bola dole 37,11...tak sa modlím, nech to po viac ako roku vyšlo. Už len čakať.

zuzik5891
18. sep 2018

@domisi silno držím palce😉...ja začnem tento cyklus brať Clostylbegyt no už tretí deň zakrvácam len ráno a potom už ani kvapka...tak čakám kedy sa to spustí konečne a ja si budem môcť clostyl nasadiť...mám ho začať brať od 3 dňa cyklu

dominika_sk
18. sep 2018

Čaute, baby. Tento mesiac to vyzera konečne na ovulačny cyklus 😁 myslim že zajtra alebo pozajtra to pride, či?

daniela123321
18. sep 2018

Ahojte kočky.Tak ja teploty takéto🙄bola som včera u DR a že ovulka bola tak uvidím čo bude(brala som od 4-8DC clostil)

taily30
18. sep 2018

@martinade tak si uzi dofcu 🙂 potom daj napad ohladom testov co ti budu robit, tiez vyskusam vselico. ja vlastne vsetko mam dobre, gynekologicka mi dala papiere rozne ohladom klinik, ze si mam vybrat. len som rozmyslala, ci by som este predtym nesla k nejakemu holistickemu lekarovi.

taily30
18. sep 2018

@evi38 ano su to dobre spravy, tiez ma to tesi. hovorila mi lekarka, ze stitna a depresia su rovnake priznaky. a stitna to neni. nechcem mat depresiu. a u nas uz jesen je, to na nalade moc nepridava, rano len 8C. bleee

activebaby
18. sep 2018

Baby ja tomu nechapem. Bazalnu teplotu mam nizku do 36,4 max, mam vodnaty hlien nie tahavy a dnes ma bolia krize, podbrusko, kolena. Mozem mat prave ovulaciu?

martinade
19. sep 2018

@taily30 ohladom stresu/depresie - odkedy beriem gynex a vitex som o dosť kludnejsia, veci pre ktore by som bola v strese.... Ma nejako nestresujú...

martinade
19. sep 2018

@activebaby môže byť dnes, zajtra, pozajtra. Z jedneho udaju je tazke povedať. Jeden údaj je pre mna len hypotéza. Kludne mozes mat nizke teploty aj par dni... Pravidlo 3 po 6 by ti potvrdilo/vyvrátilo tvoju teoriu.

taily30
19. sep 2018

@martinade ja tu gynex nezozeniem. vitex beriem a od zajtra si nasadim CoQ10, zevraj dodava energiu, co mi ozaj treba. to mi lekarka doporucila. tak uvidime.

martinade
19. sep 2018

@taily30 z svk alebo cz ti to neposlu do usa? Našla som irsku stranku ale 2x vyššia cena
https://www.skinherbalist.com/product/gynex/
Alebo napis na cz stranku, možnože ti to poslu
http://www.energy.sk/info/menu_x2035x.asp
Ja si zase z usa kupujem serrapeptazu a vitex 🙂

taily30
19. sep 2018

@martinade skusim pozriet, dakujem. o gynex toho moc neviem, na co je vlastne dobre?