Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 😎
@dominika_sk pekne 🙂 teplota ako?
@zuzik5891 škoda, verím, že budúci cyklus Vám to vyjde 🙂
@evi38 36,7 dneska rano. Mysliš že je to ok?
@dominika_sk áno teplota je úplne ok 🙂
@evi38 ešte nezaspať kym pride ten moj Kubo z roboty😅
@kvecinka321 zajtra by si mala byt 10 DPO možno by už niečo ukázalo...nemáš vyznačený hlien ani BD kedy ste sa snažili, potom aj graf ti horšie číta graf a vyhodnocuje 🙂
@sunflower109 krasny graf, nech tie teploty ostanú takto pekne hore ✊🏻✊🏻✊🏻
@ceklis u mňa stále tak ale ms vždy ako na koni :( bohužiaľ
@evi38 tak test už je negativny a teplota klesla z 36,7 na 36,6😬 lenže včera sa mi stala taka vec že som si odmerala36,5 a to sa mi nezdalo tak som hneď odmerala ešte raz a bolo 36,7. Tak teraz neviem či 12,13,14dc mali isť teploty 36,6-36,5-36,6 alebo 36,6-36,7-36,6 ale určite tieto tri dni bola ovu.
@sunflower109 tiez tak mam kazdy mesiac krasny graf a nic uz 13 mesiacov, ale ja uz som prestala riesit :D
@dominika_sk no ako, nezaspala si? :D...podla teploty ovu este neprebehla, ak je test slabsi asi bude dnes a zajtra vyskoci teplota (iba predpoklad) 🙂
@ceklis ty ako? 🙂
@domisi tiez ju vidim 🙂
@evi38 ja len posledný rok od laparky mám také krásne pred tým dva roky anovulaky ako lusk...ale aj tak nechapem už tým grafom 😏 je to záhada pre mňa kedže moje telo popiera všetko a ms mám aj pri BT 37 a vyššie
@evi38 11,12,13 bol pozitivny. Dnes 14 dc už je negativny. Ja mam asi zly teplomer😬
@evi38 🙂 ďakujem za opýtanie. Tento mesiac ukážkový ovu test a aj tie teploty už lepšie ako pred mesiacom. Lf mávam 11dni, tak ešte 7dni čakania 🙏🏻 Zistili mi zvýšené cytokiny, tak som začala brat medrol a ten by mohol pomôcť udržať embryjko. Uvidíme. V októbri mám už dohodnuté centrum a ivf.
@evi38 hej je to po anglicky a ja som taký menší analfabet 🙈 dnes som sa testla ale až teraz večer a dosť som cely deň pila nebola cely deň doma až neskoro ma napadlo urobiť test.. myslíš že tam niečo je? Mne sa niečo zdá ale nechcem robiť zbytočne paniku 😄
@kvecinka321 taký duch ako na mojom 🙂 tak si držme prsty! 😉
@sandra151 tak isto som prestala merat len sa na to strasne sustredim a sledujem. A na psychiku to nie je dobre. Teraz mam dostat ms a uz dva tyzdne citim zvysenu teplotu,obcas cez den zmeriam a vzdy mam tak od 37 do 37,5 a posledne tri dni chodim casto cikat. Tak uvidim ale inak nic ine mi nie je, ani chora ani tehu priznaky.
@sandra151 to je sila presne u mňa tak od ovu po ms 37 a viac a ništ ...joj na nervy... ja musím merať kvôli ovu lebo som mala anovulacne cykly tak aspoň viem že ovu je len ten výsledok no nič raz sa snáď dočkáme do šťastného konca
@sandra151 ja už tiež vďakabohu od laparoskopie nemám problém konečne no len tie hormoniky si robia asi čo chcú 😂držím palce
Zeny...som zo seba uz nestastna...po druhej dcere mam dlhe cykly, posledne dva mesiace som mala zazrakom 35 dni...tak som sa rozhodla tento mesiac trocha odsledovat...robila som si kazdy den ovulacne testy a zacala zapisovat teplotu...na 32dc som mala pozitivny test, ale podla teploty to tak zrejme nebude, vsak? Precitala som toho na nete do aleluja uz...chcela by som vediet nazor skusenejsim v tomto...dakujem za kazdy nazor 😉

@zuzik5891 uz nic nezivam, aj tak si zo mna vsetky vitaminy robili “Dobry den” :D Ocenila by som uz prvy den. Nech moze zacat normálny cyklus.