icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domisi
25. sep 2018

@evi38 graf takýto.
Ja som prvý mesiac brala clostylbegit, lebo ja mám problém s hormónmi a nemala som ovulku. Tak telo fajn zareagovalo a na oboch stranách sa mi vytvorili foliky a obe aj praskli. Takže sa tešíme. Nič iné som neuzivala. Inofolic som prestala...a v druhu časť cyklu beriem progestanelle. To je asi všetko 🙂
A snažili sme sa 13 mesiacov 🙂

ceklis
25. sep 2018

@domisi srdečne gratulujem ❤️❤️❤️❤️

dominika_sk
25. sep 2018

@evi38 no čo ti poviem😂

zuzik5891
25. sep 2018

@domisi wau...clostilbegyt ti zabral na prvý šup?...úžasné...mňa to snaženie po clostile čaká teraz cez víkend tak verím že aj nám sa pošťastí 😘

domisi
25. sep 2018

@zuzik5891 áno, aj ja aj lekárka bola úplne milo prekvapená! Tešila sa so mnou ..aj keď ich tam videla, aj keď som prišla na kontrolu, že ako to dopadlo, a videla dve žlté telieska...tak bola tiež veľmi rada! A ja...ani nehovorím...takže tešíme sa...uvidíme, či sa jedno uhniezdilo alebo rovno dve! 🙂

zuzik5891
25. sep 2018

@domisi no tak to už áno...držím palce silno...silno...nech to dotiahnete do šťastného konca 😉

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
25. sep 2018

@domisi super, gratulujem 🙂

mafdetka
25. sep 2018

@evi38 ano ano viem lebi sim mala nocnu a ovu bola dost bolestiva ale aspon viem kedy bola ked uz som nemerala 😊...akurat vcera som mala bolesti ako pri ms ale teplota klesla tak asi zase nic ...mno co uz

daniela123321
25. sep 2018

@domisi Gratulujem 😉nám sa syn tiež podaril hneď prvý cyklus s clostilom (už má 2 roky) a teraz sa snažíme o druhé a idem od zajtra brať druhý cyklus clostil tak snáď sa podarí✌️🤔😀

taily30
25. sep 2018

@domisi srdecne gratulujem!

martinade
25. sep 2018

@taily30 ako pokračuješ? 🙂

taily30
25. sep 2018

@martinade ahoj, ja mam dostat v nedelu, tak uvidim. priznaky na MS mam uz dlho, co nechapem, vlastne skoro od pol cyklu. ale teploty zatial hore. aj sono co som bola, tak ze dobre, ale musim si vypytat spravu, tu si radsej precitam. a ty si ako na tom? citala som vyssie, ze pojdes na laparku? z coho sa ti vytvorili zrasty? aj ta to boli?

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal
taily30
25. sep 2018

@martinade suhlasim, ze treba to vnutri upratat. ja som mavala dost velke bolesti pri MS a navrhla mi laparku, hned som suhlasila a nikdy neolutovala. strasne mi pomohla. a teraz totalne mi dava zmysel, preco som cele roky nemohla otehotniet. verim, ze ked aj druhu stranu budes mat spojazdnenu, tak ma o to vacsiu sancu. a ako to citis to IVF? taha ta to vnutorne? ja napriklad, lekarka mi dala kadejake letaky a vlastne tiez ze mam sa objednat na IVF, alebo teda na kliniku. Ale neviem preco, nejako to vnutorne necitim. Mozno to pride. Tiez mam vek taky (38) kazdy to vidi ze stara, ale necitim sa tak. A tiez ma jedine to sproste cislo stresuje, aj ked sa na tolko necitim, aj ked mam vsetky vysledky dobre....Natlak okolia? neviem. Ako to ty vidis

taily30
25. sep 2018

@martinade hmmm, to ze ani bolesti nemas, dobre pre teba. keby si mala, tak by mi to davalo na endometriozu. nemala si nahodou operovany slepak alebo nejaku operaciu v blizkosti? niekedy je to ozaj zahada, ako aj ten moj pretoceny vajecnik, ved to bolo ako upchata hadica

martinade
Autor odpoveď zmazal
taily30
25. sep 2018

@martinade kazdy mesiac ovulujes z jedneho? som si myslela, ze sa to strieda, preto hovoria, ze ked zena strati jeden vajecnik, tak aspon kazdy druhy mesiac ma sancu. no musim sa na to pozriet. tak tie tvoje zrasty su ozaj zahada. verim, ze sa ti polepsi a ked to vycistia, otehotnies. tiez si na tom tak ako ja, vsetko dobre, len sa nedari. no okrem tych zrastov. ja som v 2015 bola na laparke a ano, pretoceny vajecnik a plus prirasteny k stene (teraz mam nejaku zaplatu, co ma zabranit opatovnemu prirasteniu) a druhy vajecnik bol velka cysta. a plus dost endometriozy mi odstranila, ta mi sposobovala bolestive MS. teraz pohoda. takze mne laparka velmi pomohla. no a dva roky na to som otehotnela, potom ale kyret a teraz zase snaha uz 11 mesiacov.

kasandra999
26. sep 2018

Ahojte, neviete ako skrátiť tu prvú fázu? Lebo ovulka na 30 deň nieje bohvie čo. Dakujem

martinade
Autor odpoveď zmazal
dominika_sk
Autor odpoveď zmazal
taily30
26. sep 2018

@martinade dava to zmysel, co hovoris. Hlavna vec, ze ovulujes. Drzim ti velmi palce, nech operacia dobre dopadne.

martinade
26. sep 2018

@taily30 dakujem 😘 napodobne aby sme sa dočkali vytúžených uzlíkov 🙂

lili225
26. sep 2018

@kasandra999 toto by zaujimalo aj mna

dracik07
27. sep 2018

Ahojte 🙂, ja dnes takto. Len včera som mala pozitívny ovu test tak tomu trochu nerozumiem

nela1984
27. sep 2018

Ahojte babulky. Patrila som k vam, meranie teploty, testy a tak. Teraz mam dve deti. Od kedy som prestala kojit mam pravidelny cyklus 28_30 dni maximalne. uz 9 mesiacov. Tento mesiac sa nam pocas plodnych dni (teda ak boli) zrejme smyklo (manzel si neni isty) a ja neviem co sa s mojim telom deje. Dnes som 24 dc a uz 6.den mam hlien ako pred ovulaciou. Nie som si ista ci ta prebehla na 15 den ako zvycajne alebo ju budem mat len teraz (co by bolo dost neskoro a divne) takyto hlien som mala pri oboch tehu aj po uhniezdeni len biely tahavy a nie priesvitny. No predsa len otazka na vas (aj ked uz by som mala byt skusena akosi sa v tom stracam). Je mozne mat 6 dni plodny hlien? Od soboty ho mam hrozne vela. Ja sa aj citim ako tehu. Je mi zle, nafuknuta, prsia bolia, podbrusko. Teplota zvysena no stale si nepripustam ze by to mohlo byt aj tehu. Len ten hlien je divny. Prepacte za blbu otazku no som zmatena. Ak by babo prislo bol by to sok ale dali by sme to. Verim ze ano. Urcite by sme sa aj tesili aj ked by bolo neplanovane(viem viem mali sme sa chranit). Viem ze ste tu vsetko snazilky a mozno vas poburim ze som nezodpovedna no stava sa. Len ten hlien by ma zaujimal ci moze byt takto dlho aj pred ovu. Bo vzdy mavam tak tri dni. A teraz ze 6ty. Diky baby za kazdu odpoved. Snad ma neukamenujete

martinade
27. sep 2018

@nela1984 test si neskusala? Ak si ovu mala na 15 den, tak dnes si 9 dpo, zajtra 10 a to by ti uz test mohol ukazat vysledok

dominika_sk
27. sep 2018

Baby, to je normalne že mi takto klesla teplota? Dnes 20dc 7 dni do ms.