icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nela1984
27. sep 2018

@martinade joj nie to je priskoro. Pri oboch detoch mi az na 11 dpo ukazalo.aj to len dusika.ja pockam na den menzesu a ak nedojde az potom test.no ten hlien ma zaujimal ci niekto nema skusenost

alis110
27. sep 2018

@evi38 ahoj, tak tento mesiac zasa nic... dnes mi trosku klesla teplota, prsia ma bolia neskutocne uz 3. Den a zacala som mat taky ruzovkasty vytok...ms mam dostat az 2.10. Tak asi bude skor...

bale1rinka
27. sep 2018

zienky, ja mam takyto graf, CO POVIETE???

bale1rinka
27. sep 2018

joj, cierna diera...pridavam znova

martinade
27. sep 2018

@dracik07 tak sa aj dnes snažte 🙂 včera pozitívny ovu test, dnes teplota klesla - vyzerá to na ovu. Meraj ďalej a ak zajtra a nasledujúce 2 dni budeš mat vyššiu teplotu ako v 6 predchádzajúcich, tak ovu vychadza na dnes

martinade
27. sep 2018

@taily30 @evi38 @ikonica ako sa držíte? Teplota stale hore?

taily30
27. sep 2018

@martinade ahoj, no ja mam 3 dni do MS, teplota zatial hore. momentalne mame stresy v rodine, tak sa ani tak nesledujem, mam pocit ze uz 2 tyzdne dostavam MS, vsetky priznaky, len ziadne spinenie zatial. ako si ty na tom? merias stale aj ked pojdes na laparku?

martinade
27. sep 2018

@taily30 teplota hore, super len tak ďalej 🙂
Na laparku pojdem az o 2 mesiace, lebo op mi stale vychadza na konci cyklu a musi byt na začiatku. takže mam ešte tento a další cyklus sancu prirodzene a po laparke asi hned ivf... Neviem ako presne to bude.
Držím ✊ nech sa drzí teplota hore

blontimka
Autor odpoveď zmazal
taily30
27. sep 2018

@martinade aj ja tebe silno drzim palce. Pridavam graf

martinade
27. sep 2018

@taily30 dakujem, takisto držím silno palčeky. Mas pekny graf, vyzerá nadejne, teplota ti stúpa 🙂

sonulienka13
27. sep 2018

Cavteeee,kocky mojeee zlate 😍😍😍❤️❤️❤️😍😍😘😘😘🌺🌺🌸ako sa mame?? Noo prehanajte a chváľte sa zlaticka moje 🙏🙏❤️❤️

bona69
27. sep 2018

@sonulienka13 ahoj zlatinko,ty sa pochval ako sa máš, dúfam že sa ti polepšilo a je to na dobrej ceste ❤️❤️❤️❤️

sonulienka13
27. sep 2018

@bona69 Mooje krasna,Ahooj 🙂 ty sa mi pochvál? Ako? Co nového?? Noo ja som po operácii tyzden 🙂 a stale som bohuzial na pn ke este.a davam sa dokopy.

taily30
27. sep 2018

@martinade uvidime, co z toho bude

8mirka8
28. sep 2018

🙏🙏🙏 Nech sa to takto pekne drží hore už stále 🙏🙏🙏 , dnes 10DPO, zajtra NEočakávam MS, ešte som netestovala... Neviem ci by už bolo niečo vidieť 🤷‍♀️

martinade
28. sep 2018

@sonulienka13 rýchle uzdravenie želám

dracik07
28. sep 2018

Dobre ránko 🙂

zuzik5891
28. sep 2018

@8mirka8 ja by som isto nevydržala netestovať...vyzerá to veľmi pekne...držím palce👏😉

8mirka8
28. sep 2018

@zuzik5891 ja už po toľkých testoch z predchádzajúcich mesiacov (spolu dokopy 2 roky) ma to už tak neberie ako kedysi :D ....ale teraz je prvý mesiac, čo sme si povedali, že neriešime, ja som konečne bez akýchkoľvek liekov, hormónov injekcií, dali sme si čas do konca roka, že sa určite podarí prirodzene 🙂 (na klinike nás tlačia do IVF kvôli manželovému zlému spermiogramu) tak ja verím, že sa to podarí O🙂 alebo už možno aj podarilo 😍😘😇
ďakujem veľmi pekne 🙂 aj tebe držím všetky pršteky 👍🙏

2veronika262
Autor odpoveď zmazal
2veronika262
28. sep 2018

Ahojte žienky, myslite ze prebehla ovulácia? Ja som mala pocit ze áno ale zaskočil ma ten dnešný pokles teploty. Doteraz som mala vždy len rast po ovuláci a to sme sa nesnažili (sledovala som si pár mesiacov po MA či sa mi vrátilo telo do poriadku) 🙂 prvý mesiac sa snažíme a zrazu takto 🙂 Vďaka 🙂

martinade
28. sep 2018

@2veronika262 ak zajtra budes mat teplotu vyššiu ako 36,8 tak ovu by som považovala na 13dc. Ff vyznačuje ovu sama ale az po 3 dňoch od ovu

2veronika262
28. sep 2018

@martinade
Aha ďakujem 🙂 som sa zľakla že mi nevyznačila tak asi nebola 🙂 ďakujem pekne 🙂

zuzik5891
28. sep 2018

@8mirka8 už som tu čítala viacero príspevkov ako lekári tlačili baby do IVF a podarilo sa ešte predtým ako sa to stihlo realizovať...🙂...tak verím že je to aj tvoj prípad 😉

renimac
28. sep 2018

@8mirka8 vyzerá to veľmi nádejne 😉

8mirka8
28. sep 2018

@zuzik5891 Ďakujem veľmi pekne :-* snáď áno....veľmi by sme sa tešili aj s mužom 👶😍

alis110
28. sep 2018

Ahojte zienky, co je zasa toto?! Moje telo si naozaj uz robi co chce...to akoze mam mat ms tak skoro? Nemala byt potom ovulka posunuta?

ikonica
28. sep 2018

Caute babule... Vsetkym, co si nasli // gratulujem a drzim palce nech to ide hladko az do porodu a nam snazilkam vela sil do dalsieho boja... Snazim sa tu moc nechodit, aj ked obcas zakukujem, ako sa mate...
Ja som mala minuly cyklus divny, nezvycajne nizke teploty vid graf 1...
Tento cyklus je zatial standard vid druhy graf... Ale mam pocit ze zas nic...
Znova som sla do Splnu a robili mi HP a asi sa nasla pricina... Vysoke AMH a asi PCO... Tak od noveho cyklu budem prvy krat skusat clostil a mozno aj iui.... Tak sa mozno nieco pohne 😉

zuzik5891
28. sep 2018

@alis110 ahoj...no čumím na tvoj graf ako blázon...cítiš že by ti mala mrcha prísť?....alebo necítiš že na teba ide nejaká viróza?...lebo mne teraz takto skákala teplota hore dolu a prišla chrípka...možno by som v tomto období nepanikárila z jednorázového poklesu teploty...uvidíš zajtra aká bude...ženské telo je nevyspitateľné...držím palce nech je to ok...