Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade diky ;) trochu som sklamana z prustupu mojho gyna... V januari som mu priniesla vysledky z reproimuno a tam som mala amh cez 11!!! Teraz mam cez 6... Neviem ci so to nevsimol v zaplave tych vysledkov... Nie som typicky pripad PCO... Mam pravidelnu ms, podla grafov a ovulakov snad aj ovulujem, nemam nadvahu.... Ale vraj tie vajicka nemusia byt zrele, nedorastu... Aj ked mozog vyda signal na ovulu co sa ukaze na testoch, tak ta nakoniec nemusela nastat vobec... Uvidime... Vyhybala som sa umelym hormonom ako som mohla, ale uz sa mi nechce cakat, tak uvidime ako vajecniky zareaguju na clostil... Zatial len najnizsia davka na 5 dni od 3 dc...
@ikonica my sme sa rozhodli ist na ivf. Najprv laparka o 2 mesiace kedže prava strana je neprechoda a potom ivf. Uz nemozem dlhsie cakat. Plus dnesne sono ma utvrdilo ze dobre robim. Bola som na sone v utorok a mala som 2 folikuli na oboch stranach po 8 mm. Dnešné sono bol zastup za mojho lekara. Na pravej strane (neprechodnej) 2 folikuli 14 a 10 a lava strana nič. Nevedela nič najst a dost hladala na právej strane tiez. Ale ovu bolesti mam aj teraz na ľavej a pravej strane. Tak ja neviem ci len nevedela najst alebo naozaj tam nic nie je.
Ale všetko zle je na niečo dobre aspon viem ze obe strany fungujú a vytvaraju folikuli. Každopadne budem pozorovat ako bt vyzera ked ovu prebehne ale vajíčko kvoli zrastom nebude moct pokračovat.
@martinade drzim palce... Ja som bola rozhodnuta ist na iui uz tento cyklus aj bez stimulacie, ale lekar povedal, ze pri tych vysledkoch by radsej najskor dal stimulku a az tak iui... Ale ak by som trvala na tom, ze chcem iui hned tak mozem... Len s clostilom je vacsia sanca na uspech... Ale aj riziko viacpocetneho tehu... Dvojicky by som mozno aj prezila :D
@zuzik5891 sama som zvedava co je toto za novinku, ak to v pondelok neprestane alebo nedostanem ms tak zavolam doktorke... akoze nic ma nesvtbi nepali, akurat ma boli sem tam podbrusko, dnes uz menej vcera tak ako keby som mala na nom svalovicu. Ale je to normalne ruzove, origos pink🙈 uvidim nejdem sa uz nad tym zamyslat hadam to prejde... len som bola zvedava ci nema niekto podobnu skusenost🤷♀️
@alis110 no už som to tu písala nejednej babe... špinenie a dokonca aj krvácanie nemusí hneď znamenať mrchu... keď som čakala syna krvácala som do štvrtého mesiaca vždy okolo času menštruácie...vo štvrtom mesiaci dokonca tak silno že som v nemocnici ležala dva týždne s tým že mi každé dve hodiny menili vložku...to trvalo 3 dní a to sa zomňa lialo...ale drobec to zvládol...nedal sa vylúpnuť ani krvnou zrazeninou ktorá bola väčšia ako on... viem z vlastnej skúsenosti že to čakanie čo bude je ťažké a všeličoho sa obávaš...no pokým sa mrcha skutočne nespustí stále je tu nádej že je všetko tak ako má byť ☺️✊✊
@taily30 9.11. Škoda ze to nie je dalsi cyklus. Jalen nerozumiem ze aj na ľavej strane citim ovu bolesti. V utorok mi doki ihned nasiel 8mm vajíčka na oboch stranach. Dnes ten zastup za dokiho mi dlho hladala na pravej strane hoc boli uz vacsie 14 a 10 mm a na ľavej nic nenašla. Ale aj pred minutkou som citila lavu stranu ako ma boli...
Mam dojem ze ultrashall nebol dostatočne hlboko zavedeny. Na monitore v utorok boli krasne velke vajíčka teda folikuli a dnes, polovica velkosti z utorka.
@martinade Dakujeem moje 🙂
Baby otazka do pléna.
Môže 8mm folikul za 3 dni zaniknúť hoc pociťujem ovu bolesti?
@sonulienka13 len sa drzkaj a liec, uvidíš že sa tiež dočkas,zo ❤️ ti to prajem. Ja sa mám,teda máme sa dobre 🤗 ešte pracujem do konca októbra, potom mi končí zmluva,tak už budem konečne doma oddychovať. Kľudne sa mi ozvi ako sa ti vodí ❤️ myslím na teba ❤️

@ikonica tak držím pršteky nech sa to uz pohne dobrym smerom. 🙂