icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
28. sep 2018

@ikonica tak držím pršteky nech sa to uz pohne dobrym smerom. 🙂

alis110
28. sep 2018

@zuzik5891 ahoj, no vcera som mala take slabe ruzove spinenie ale to bolo len trosicka...necitim nic iba ma 3 dni strasne bolia prsia...

ikonica
28. sep 2018

@martinade diky ;) trochu som sklamana z prustupu mojho gyna... V januari som mu priniesla vysledky z reproimuno a tam som mala amh cez 11!!! Teraz mam cez 6... Neviem ci so to nevsimol v zaplave tych vysledkov... Nie som typicky pripad PCO... Mam pravidelnu ms, podla grafov a ovulakov snad aj ovulujem, nemam nadvahu.... Ale vraj tie vajicka nemusia byt zrele, nedorastu... Aj ked mozog vyda signal na ovulu co sa ukaze na testoch, tak ta nakoniec nemusela nastat vobec... Uvidime... Vyhybala som sa umelym hormonom ako som mohla, ale uz sa mi nechce cakat, tak uvidime ako vajecniky zareaguju na clostil... Zatial len najnizsia davka na 5 dni od 3 dc...

zuzik5891
28. sep 2018

@alis110 nebrala si náhodou niečo na stimuláciu ovulácie alebo niečo podobné?

alis110
28. sep 2018

@zuzik5891 no to vobec nie, zatial sa takymto zazrakom vyhybam, snazime sa prirodzene bez liekov, to budeme riesit az ked to bude naozaj potrebne, ale doteraz som mala cyklus presny ako hodinky takze ma toto dost prekvapilo

martinade
28. sep 2018

@ikonica my sme sa rozhodli ist na ivf. Najprv laparka o 2 mesiace kedže prava strana je neprechoda a potom ivf. Uz nemozem dlhsie cakat. Plus dnesne sono ma utvrdilo ze dobre robim. Bola som na sone v utorok a mala som 2 folikuli na oboch stranach po 8 mm. Dnešné sono bol zastup za mojho lekara. Na pravej strane (neprechodnej) 2 folikuli 14 a 10 a lava strana nič. Nevedela nič najst a dost hladala na právej strane tiez. Ale ovu bolesti mam aj teraz na ľavej a pravej strane. Tak ja neviem ci len nevedela najst alebo naozaj tam nic nie je.
Ale všetko zle je na niečo dobre aspon viem ze obe strany fungujú a vytvaraju folikuli. Každopadne budem pozorovat ako bt vyzera ked ovu prebehne ale vajíčko kvoli zrastom nebude moct pokračovat.

zuzik5891
28. sep 2018

@alis110 pýtam sa len kôli tomu lebo ja som brala Duphaston a ten mi spôsobil 4 dni pred MS ranné špinenie pokým sa mi mrcha spustila

ikonica
28. sep 2018

@martinade drzim palce... Ja som bola rozhodnuta ist na iui uz tento cyklus aj bez stimulacie, ale lekar povedal, ze pri tych vysledkoch by radsej najskor dal stimulku a az tak iui... Ale ak by som trvala na tom, ze chcem iui hned tak mozem... Len s clostilom je vacsia sanca na uspech... Ale aj riziko viacpocetneho tehu... Dvojicky by som mozno aj prezila :D

martinade
28. sep 2018

@ikonica dvojičy je nas sen 😀

ikonica
28. sep 2018

@martinade ja by som chcela dve deti a je mi jedno ci postupne, ci naraz... Viem ze je s nimi narau viac prace ale aj tak 🙂 aj ttk nechcem vacsie vekove rozostupy... Uz na to nie je casu 🙂 budem rada aj za jedno...

martinade
28. sep 2018

@ikonica takisto to cítim 🙂

alis110
28. sep 2018

@zuzik5891 sama som zvedava co je toto za novinku, ak to v pondelok neprestane alebo nedostanem ms tak zavolam doktorke... akoze nic ma nesvtbi nepali, akurat ma boli sem tam podbrusko, dnes uz menej vcera tak ako keby som mala na nom svalovicu. Ale je to normalne ruzove, origos pink🙈 uvidim nejdem sa uz nad tym zamyslat hadam to prejde... len som bola zvedava ci nema niekto podobnu skusenost🤷‍♀️

ikonica
28. sep 2018

@alis110 mozno sa ti zavrtava cervicek ;) preto ten pokles, spinenie a bolesti ;)

alis110
28. sep 2018

@ikonica haha no neviem neviem to by bola velka nahoda 😂 lebo sa akurat dnes vraciame zo svadobnej cesty😉

zuzik5891
28. sep 2018

@alis110 no už som to tu písala nejednej babe... špinenie a dokonca aj krvácanie nemusí hneď znamenať mrchu... keď som čakala syna krvácala som do štvrtého mesiaca vždy okolo času menštruácie...vo štvrtom mesiaci dokonca tak silno že som v nemocnici ležala dva týždne s tým že mi každé dve hodiny menili vložku...to trvalo 3 dní a to sa zomňa lialo...ale drobec to zvládol...nedal sa vylúpnuť ani krvnou zrazeninou ktorá bola väčšia ako on... viem z vlastnej skúsenosti že to čakanie čo bude je ťažké a všeličoho sa obávaš...no pokým sa mrcha skutočne nespustí stále je tu nádej že je všetko tak ako má byť ☺️✊✊

taily30
28. sep 2018

@ikonica ahoj. co pozeram moje vysledky AHM, tak ak si medzi 36-40 rokov tak norma je 0.42-8.34. takze tych 6 by bolo este v norme. ale tych 11 to je ozaj vela. drzim palce, nech sa to vyriesi

taily30
28. sep 2018

@martinade teeeeeda, na tej pravej si mala riadnych obrov. uz to ozaj len vycistit a bude. mas uz aj termin na laparku?

taily30
28. sep 2018

@ikonica ked chces IUI, musis ist na kliniku? ci kto to robi? nezijem na SK, ale ak bude treba, tak taketo veci si chceme podstupit na SK. viem ze IVF klinika, len nie som si ista, ci aj gynekolog moze nejako pomoct. dakujem

martinade
28. sep 2018

@taily30 9.11. Škoda ze to nie je dalsi cyklus. Jalen nerozumiem ze aj na ľavej strane citim ovu bolesti. V utorok mi doki ihned nasiel 8mm vajíčka na oboch stranach. Dnes ten zastup za dokiho mi dlho hladala na pravej strane hoc boli uz vacsie 14 a 10 mm a na ľavej nic nenašla. Ale aj pred minutkou som citila lavu stranu ako ma boli...
Mam dojem ze ultrashall nebol dostatočne hlboko zavedeny. Na monitore v utorok boli krasne velke vajíčka teda folikuli a dnes, polovica velkosti z utorka.

taily30
28. sep 2018

@martinade a nemala si ovulku medzitym? ze by praskli?

martinade
28. sep 2018

@taily30 nie nemohla. V utorok bol 10dc a dnes 13dc. Za 3 dni nemohol folikul narast o 12mm. Väčšinou mam pozitívny ovu test 13 a 15 dc +/-1den. Ani včera som nemala pozitívny ovu test.

taily30
28. sep 2018

@martinade jaaj, tak to je zahada

sonulienka13
28. sep 2018

@martinade Dakujeem moje 🙂

ikonica
28. sep 2018

@taily30 v centre asistovanej reprodukcie to robia... Konkretne spln Kosice... Ale ne ich viac po celej sr...

martinade
28. sep 2018

@taily30 zahada je ze na ľavej strane pociťujem ovu bolesti 😀 hoc dnes nevedela nic najst.

martinade
28. sep 2018

Baby otazka do pléna.
Môže 8mm folikul za 3 dni zaniknúť hoc pociťujem ovu bolesti?

taily30
28. sep 2018

@ikonica dakujem. vsetky zakroky sa teda robia na tych klinikach. ok, nejaku vyberieme.

ikonica
28. sep 2018

@martinade netusim
@taily30 v americkych filmoch to robili aj gynovia v ambulancii... Len neviem ako cistili spermie... Sice v tom filme boli spermosky od darcu.... Teda asi uz precistene...

bona69
28. sep 2018

@sonulienka13 len sa drzkaj a liec, uvidíš že sa tiež dočkas,zo ❤️ ti to prajem. Ja sa mám,teda máme sa dobre 🤗 ešte pracujem do konca októbra, potom mi končí zmluva,tak už budem konečne doma oddychovať. Kľudne sa mi ozvi ako sa ti vodí ❤️ myslím na teba ❤️

taily30
28. sep 2018

@ikonica 😀😀 ach tie americke filmy, vsetko je v nich mozne hahaha