icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
26. júl 2014

@granulka pockaj este 2 dni ci ostane hore, uz to vypada lepsie

senta_sofia
26. júl 2014

@rybkaa takze predtym system nefungoval?🙂 lebo ja si myslim, ze teda so zapracovavanim problemy nemate 😀 to by ma zaujimalo inak, ze ci vie, co je pricinou doterajsieho neuspechu

mon777
26. júl 2014

Baby, otázka...BT som začala merať len včera...ak som na tom takto, OVU už bola? viem, že je to asi blbosť, ale tak vysoké teploty sú poovu teploty, nie? Či?

senta_sofia
26. júl 2014

@mon777 mozu to byt poovulacne teploty, ale nemusia, idealne odsledovat cely cyklus

mon777
26. júl 2014

@senta_sofia to mi je jasne, ze ideal je cely cyklus. Ale tak len predvcerom rom vyhrabala teplomer 😀

mawiya
26. júl 2014

@rybkaa no vidis moja. System je dobry uz len sexovat treba 😀

ajus19
26. júl 2014

Ahoj žienky, toto je môh prvý graf, pomôžete mi z neho niečo vyčítať? dakujem

zuzimia
26. júl 2014

@ajus19
O den, dva uvidis ako to dopadne. Mozno skonci aj zelenou ciarou - vyzera velmi nadejne! Drzim palce, nech dopadne podla tvojho zelania.

ajus19
26. júl 2014

@zuzimia ďakujem pekne 🙂 zelená čiara znamená tehu? môžem sa ešte spýtať, či tie teploty nad červenou čiarou pred ovu sú ok?

zuzimia
26. júl 2014

@ajus19
Mozu byt aj take. Zelena je tehu - pekne ti to stupa, tak myslim, ze by to tak mohlo aj skoncit. Ale ono sa to tazko posudzuje, ked je to celkom prvy graf. Uvidis. Niekomu teúploty klesaju az cez menzes. Lutealna faza byva obvykle 13-15 dni, takze coskoro sa dozvies vysledok.

ajus19
26. júl 2014

oki, vďaka za info...tak zostáva mi už lne čakať 🙂

kubisova
26. júl 2014

@jaja9891 vidis ja som mala 10 test a ukazalo mi neskorsie pekne ciarocky....a nemizem este verit tak som pred dvoma dnami robila a tie krasne dve //....juuj

rybkaa
autor
27. júl 2014

@senta_sofia neviem mozno myslel ze sa treba viac snazit a nevzdat to ze vsetko funguje uz sa len trafit. Neviem on celkovo rozprava zahadne. Nechcela som sa vypytovat bol tam jeden pan este pred ktorym som nechcela riesit moje vajcia 🙂

rybkaa
autor
27. júl 2014

@ajus19 ide ti to pekne hore test si neskusala este? 🙂

senta_sofia
27. júl 2014

@ajus19 aky dlhy mavas inak cyklus? myslim, ze uz aj tehotensky test by mohol nieco zachytit, fakt ti pekne stupla teplota hore... je to sice prvy graf, moze to byt zradne, ale nejaka nadej tu je 😉

zarzisia
27. júl 2014

baby je nejaka sanca, ked mi teplota nestupa vobec? ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef

senta_sofia
27. júl 2014

@zarzisia ona moze stupnut v takom case, v ktorom by ti inak klesala 😉 myslim, ze zatial staci, ked sa drzi takto, ako je 🙂

zarzisia
27. júl 2014

@senta_sofia no podla minuleho cyklu mi klesla 25DC, co je zajtra, takze som zvedava...stale ma pobolieva a picha to podbrusko, tak ma chyta panika, ze ci to nie je cysta napriklad :(

ajus19
27. júl 2014

@rybkaa ahoj, skusala som test predvčerom, zatial mi ukazoval jenu čiarku ale čítala som, že ten test, čo mám zachytí až od prvého dňa od očakávanej ms. tak počkám do zajtra a uvidim.dakujem

ajus19
27. júl 2014

@senta_sofia mávam 26,27,28 dňový...dnes mi teplota zostala hore, dakujem za povzbudenie 🙂

adamnela
27. júl 2014

Ahojte babenky 🙂
Tak mi vysvadbovani, vytanceni a unaveni...Bolo dobre, zabavili sme sa a prisli sme troska na ine myslienky...Boze, baby ja som vypila vo stvrtok pol litra cerveneho vina a vcera liter, inak nic mi z neho nebolo a chcela som skusit, ci nahodou neposunie tu mrchu nejako, ale nic sa nedeje...Stale som na bode mrazu 😒
@ajus19 no zaujimavy graf..Som zvedava co sa z neho vykluje 🙂 drzim moc palce 🙂
@zarzisia zatial sa drzi fajn, a dufam, ze bude stupat...
@rybkaa no inak toho Tvojho pana by sme tu potrebovali asi secke, nech nam povie co a ako...Inak u vas to vyzera fakt na ten plodny september a chlap ako buk sa narodi 🙂 Ale hlavne, ze Ti povedal, ze system funguje, to je najhlavnejsie... No u mna by bol asi system v riti...neda sa nejako na dialku s nim spojit?

ajus19
27. júl 2014

@adamnela dakujem pekne, dam určite vedieť

kubisova
27. júl 2014

@senta_sofia no ahoj ako si na tom....este stale si nebola u dr....

rybkaa
autor
28. júl 2014

@zarzisia pri pregnyle sa telo sprava ako tehotne, takze vsetky nevoľnosti a pichania sa mozu pripisat jemu 🙂 ako dnes teplota? Ties si myslim, ze kym radikalne neklesá, je to dobre 🙂

rybkaa
autor
28. júl 2014

@ajus19 to pisu na vsetkych testoch ze az od prveho dna , nebol tam ani duch? A co dnes? Robila si test a ako teplota, je hore ci klesa? Drzim palce nech je to tam 🙂

rybkaa
autor
28. júl 2014

@adamnela pomaha ludom aj na dialku, napr.im pomaha energiu cez fotku, ale to asi len tym, co su strasne daleko alebo leziaci. Na niekoho sa pozrie a povie ze mu pomoct nevie, ze na to jeho sila nestaci. Nemas niekoho takeho v okoli?

zuzulienocka77
28. júl 2014

Ahojte kočky, tak ja po dlhšom odmlčaní som tu. Merať sa mi nechce 😀 . Mám po MS a nejaká som znudená, nič sa mi nechce. Víkend bol pekný plný slniečka a s malým sme si to užili. Dnes už v práci a vonku zase také počasie na porazenie.
@rybkaa až som mala zimomriavky z toho tvojho liečiteľa. Mohlo by ti to pomôcť trošku psychicky a verím, že sa zadarí, veď máš teraz toľko pozitív, že sa to proste musí podariť. Držím všetko 😀
@ajus19 držím palce 😉
@adamnela žena moja, no čo už s tebou? V stredu to ideš ku gyn? Už sa nenechaj odbiť, nech s tebou niečo robí, lebo už mňa porazí, nie to ešte teba
@senta_sofia ako sa cítiš mamina? Ešte odolávaš doktorom? 😀

Pekný deň všetkýýýým

zarzisia
28. júl 2014

@rybkaa si zabila aj moje posledne nadeje 😀 Tak asi nic tento mesiac :/ Teplota takto http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef

kubisova
28. júl 2014

@zarzisia ale vsak teplotka ti ide hore

zarzisia
28. júl 2014

@kubisova toto je maximalna teplota aku som mala a po nej prisiel vzdy pad neskutocny 😠 MS ma prist az 2.8 alebo 3.8., tak este verim v nejaky zazrak 😔