Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 ahoooj, no veď ty si vyťažena žena zjavne😁 graf takto. Čo mysliš?
@shimmikk nechcem byt pesimistka, ale ak teplota klesá väčšinou to znamena ze pride MS.ale nádej zomiera posledná. Držím pršteky.
Skus si precitat clanok, su tam aj ukazkove grafy.
@ikonica zvyknes takto pred ms poskocit ci? Aj nieco uzivas? U mna 13ty cyklus po kyrete a stale nic, aj teraz citim, ze to nevyslo, tak sa ani nenamaham robit test...nakolko mam len jeden, ten som sa rozhodla pouzit, ked budem citit, ze som tehu 🙂...tak som uz aj minuly cyklus usetrila 😀
@shimmikk je to mozne...pri 12 DPO uz mozes vyskusat test aj poobede, mne ukazal poobede uz na 8 DPO uplneho ducha a na 10 DPO tiez poobede uz bol pekne vidiet 🙂...to bolo minule leto...
@martinade graf mam takyto...ms az koncom tyzdna cakam, nakolko mavam dlhu LF (15-18 dni)...ktory den si bola na folikulometrii akolko si mala foliky?
@dominika_sk este si neskusala test? 🙂...no stale v praci som 😀..uz by ti mohol ukazat na 10 DPO, ak dobre pocitam 🙂
@alis110 to mi je luto...ja uz druhy mesiac netestujem a tento mesiac som po ovu aj vyrazne zredukovala vitaminy, lebo akurat tak z nich priberam 🙂
@nela1984 drzim palce...mozno este ukaze 🙂
@evi38 skušala, ale taky slaby duch že ho vidno len keď upravim kontrast. Tri do menzesu, moc tomu neverim😬
@dominika_sk juj ukaz 🙂...rada pozriem 🙂...to by bolo super 🙂
@evi38 brala som Gynex ale oar dni uz nie, vitex ale asi len pol cyklu, nosifol tiez pol cyklu... Ked mi v car povedali, ze pojdem na clostil tak som postupne vsetko vysadila... Robila som test v sobotu ale nic... Nemam pocit ze by sa zadarilo, ale ten vystup teploty ma prekvapil.. Nemavam take....
@evi38 kukni
@taily30 držím silno pršteky, 11dc, 37 idealna teplota a konštantná 🙂. Nech sa nadalej drží hore.
Inak dnešný ovu test je negatívny.
Myslím si ze som ho mala pozitívny v piatok, kedy som netestovala a ovu bola v nedelu. Co myslíš?
Na folikulometrii som bola v utorok a v piatok.
Utorok 10dc - 2 folikuli 8mm na oboch stranach
Piatok 13dc - 2 folikuli 14 a 10 na pravej strane
Sobota 14dc - výrazny pokles teploty
Dnes 16dc - prvý deň vyšších teplot ako v 6 predchádzajúcich dňoch. Hlien je zmeneny na creamy-watery. Folikuli su približne 20 a 16mm.
Inak ovu bolesti mam na ľavej a pravej strane. Tak tej bolesti na ľavej strane nerozumiem, kedze zastup lekara nevidel na sone nič.
@martinade ja byt tebou, tak stale robim ovulacne testy. citala som, ze ten pokles pred ovulaciou je tazko zastihnut, vacsinou je to len chvilkovy pokles, takze na ten pokles by som sa moc nespoliehala. ak si mala pozitivny ovu na 13DC, tak mate to poistene. a este niekde som citala, ze je ovela viacej dolezitejsie mat sex predtym, nez ti vyjde pozitivny ovu test. ja podla mojej ff mam nizku sancu na tehu, lebo sex bol 3 dni pred ovu a den po. tak uvidime. Ty mas aj vela dni spravny CM, co ja nemavam, teda velmi tazko mi je to zaznamenat.
@taily30 ovu test som robila 12, 14,15 a dnes16 dc. Prave toho 13 som nerobila :/
Diky za povzbudenie ohladom iui, uz týždeň na nic ine nemyslim. Chcem vyskusat este pred laparkou a ivf, ze čo ak náhodou sa podarí...
Každopadne držím pršteky, niekedy nevies kedy motyka vystrelí. Jedna baba pisala ze pocas ovu bola na sluzobke a keksik mala 3-4-5 dni pre ovu (uz sa presne nepamätám) a vyslo jej to 🙂

@evi38 ako pokračuješ s grafom? Ja som v piatok nerobila ovu test. Dned budem po praci, ale ak budem mať výsledok negativny tak uvažujem ci pozitívny ovu test som mohla mat v piatok (uz sa mi stalo ze pozitívny ovu test bol 2 dni skor ako potvrdena ovu.)
A dnes mam vyššiu teplotu ako v 6 predchádzajúcich dňoch, tak uvidíme ake teploty budu najbližsie 2 dni.
Inak ovu bolesti mam aj na pravej aj lavej strane aj dnes.