Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Mam pocit že som cítila že keď máte každý deň aspoň 4dni po ovu stále pozitívny test tak je to tehotenstvo ale či to je pravda to neviem
Dobre rano. Nepouživa tu niekto aplikaciu flo? Keď si na dnes zaznačim bt 37 tak mi zmeni menzes namiesto za dva dni mi napiše za 12 😁
@dominika_sk ze to vyzera velmi nadejne 🙂 drzim palce nech to tak aj zostane
@dominika_sk vyzerá veľmi pekne...😉
@dominika_sk každá ktorá čaká na dve čiarky má duchov v hlave...ja vidím ducha aj tam kde môj priateľ vidí snehobiely test😀...a vlastne donedávna si myslel že tehu testy fungujú ako ovulačné...že čiarky musia byť rovnako silné...😂😂😂...chúďatko už v tom má zmätok😂😂😂
@zuzik5891 moj manžel už je profik, pozna bt,dc,dpo, implantačny pokles aj lutealnu fazu. ale on je take chudiatenko, on sa zaujima o všetko čo sa tyka mňa. niektori muži si nevšimnu keď z ich ženy blondinky je čiernovlaska... ten moj pozna aj špiralu aku použivam.niekedy mi to lezie na nervy že si hneď všimne všetko :D
@dominika_sk buď rada...ja mám za sebou dve skrachované manželstvá v ktorých mojim ex bolo tak akurát šumafuk či som...za priateľa som vďačná minimálne preto že keď už vidí že som v nepohode napríklad aj jeho nezáujmom snaží sa to hneď napraviť...nieje teda v levele toho tvojho ale som šťastná že ho mám😇😍
@zuzik5891 veď ja som cela šťastna, akurat niekedy by som ho ovalila panvicou :D
@dominika_sk to už patrí k tomu...😂
@zuzik5891 najradšej mam keď rano rozlepi oči a povie : dobre rano, aka bola teplota ? :D :D :D
@dominika_sk hej 😂😂😂 toto sa pýta aj ten môj 😂😂😂...dokonca minule ma upozornil že som nemerala😀
@zuzik5891 tiež ma diagnozu biologicke hodiny ako ten moj?
@dominika_sk Pekný graf😉

Baby, este jedna poznamka, mozno ma s tym tazko vysmejete :D viem, ze niektorym babam vyjde na zaciatku tehotenstva pozitivny aj ovu test. Je to nejake "pravidlo"? Viem, ze LH a HCG su ine hormony, a teda kazdy test je na nieco ine. Akurat dnes som skusala ten ovu, bol posledny, tak teda ze za pokus nic nedam, a vysiel negativny. Ak by som bola tehotna, mal by mi vyjst pozitivne? Alebo to nie je iste, ze v tehotenstve vyjde aj ten ovulacny?