icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
2. okt 2018

@martinade ja som mala tiez anovulak, ale len prvy cyklus s nim, potom ziadny problem

zuzik5891
2. okt 2018

@dominika_sk áno...ale keďže je mladší tie hodiny týkajú len mne

taily30
2. okt 2018

@martinade z noci do rana sklamanie, 1DC. a vidis, taky pekny graf som mala. to aj ked nechces, to sa zacnes tak tesit ci co, mne vacsinou nemeska a teraz dva dni. no, zase sa dat dokopy a skusat.

martinade
2. okt 2018

@taily30 to mi je velmi velmi ľúto. Posielam objatie. Na momentalnu situaciu nepomozu ziadne slova, ja viem...

taily30
2. okt 2018

@martinade dakujem. je to na prd. dnesok budem mat dokazeny, hadam zajtra lepsie.

martinade
2. okt 2018

@hope40 tu pisu ze telo potrebuje pol roka na dosiahnutie účinku. Celkom Dobrá stranka

https://www.slovenskypacient.sk/liecba-neplodno...

martinade
2. okt 2018

@taily30 uplne ta chapem...je mi to ľúto..

dominika_sk
2. okt 2018

@daniela123321 ďakujem, ale testy nič😬

taily30
2. okt 2018

@martinade vyborny clanok. dakujem. rozmyslam, ci by som nemala nasadit alchemilku? ten vitex beriem od maja a pomaha mi zmiernovat PMS a okrem prveho cyklu s nim vsetky ostatne su dobre (ovulacia bola).
ty si neskusala alchemilku?

martinade
2. okt 2018

@taily30 dobry clanok, akurat som ho nasla 🙂 tak uz viem ako presne mam pit alchemiku, max mg votexu...ja uz 3 mesiac pijem alchemiku. Teda do ovu. Plus tie gynex kvapky beriem a tie tiez obsahuju alchemiku.

taily30
2. okt 2018

@martinade a nevzdavaj sa s vitexom, ak ho beries este len prvy cyklus, tak vydrz. inac, hovorila si svojmu dokimu co vsetko beries? ak ano, co on na to?

martinade
2. okt 2018

@taily30 nie nehovorila :/ tusim zeby nepoznal kvapky gynex - je nemec a gynex je česky vyrobok tusim
A vitex beriem 3 mesiac. Minuly som mala ukazkovy graf, ale tento cyklus... Neviem co si mam mysliet

taily30
2. okt 2018

@martinade tak s tym vitex nechapem. mne to spravilo bordel ten prvy mesiac. ale myslim, ze anovulak nie je nic nezvycajne. zevraj kazda zena ho moze mat niekedy. ale aj ja som bola zaskocena, ked som mala anovulak.
vy ste sa rozhodli ist na ivf tam v nemecku? preplati vam to poistovna?

81anina
2. okt 2018

ahojte som tu nova bt meriam 5 mesiac, toto je moj graf z augusta "skoro" to vyslo, na teste bol duch dva dni meskala ms. Snad ten graf zobrazi neviem ci vkladam dobre 🙂 https://www.fertilityfriend.com/ttc/homepage_mo...

martinade
2. okt 2018

@taily30 ja som v nemecku poistena, tak skusim ist cez poistovnu, hoc teraz si vsetky folikulometrie platim sama. Tu je limit do 40 rokov, tak uvidim. Ale priateľ ma o rok menej 😂 som uvažovala ze poprípade by poziadal on 😂 rovnost pohlavia je rovnost, hadam ze nebude diskriminovany ze je chlap hahaha

zuzik5891
2. okt 2018

@81anina ja ho nevidím... nevieš si ho v mobile odfotiť?

81anina
Autor odpoveď zmazal
81anina
Autor odpoveď zmazal
81anina
2. okt 2018

neviem sem dat ten starsi :( som na compe

martinade
2. okt 2018

@81anina zmen mesiac

taily30
2. okt 2018

@martinade tiez to tam mate take sialene co sa rovnosti tyka? tu v USA je to nieco hrozne. aj my tu mame poistenie, ale taketo veci nezahrna poistka. tak my uvazujeme ist do Brna. neviem ci maju tiez vekovu hranicu ci nie, musim si to ist nastudovat.

taily30
2. okt 2018

@martinade a ozaj, pytala si sa na to IUI?

martinade
2. okt 2018

@taily30 myslela som ze do 40 rokov preplaca poistovna, nad 40 alebo 41 samoplatca

martinade
2. okt 2018

@taily30 este som mu nevolala na iui. Rozmyslam ze na druhy týždeň.

81anina
Autor odpoveď zmazal
ikonica
3. okt 2018

1dc dievcata.... Od piatku zacinam prvy krat s clostilom... Som zvedava, co to spravi ;)

zuzik5891
3. okt 2018

@ikonica držím palce...ja mám clostilbegit teraz prvý cyklus a ovuláciu podľa folikulometrie na oboch vaječníkoch

ikonica
3. okt 2018

@zuzik5891 ja som sa vyhybala umelym hormonom ako sa dalo, ale uz nemozem viac cakat... Aj grafy boli v pohode, aj testy, ale mozno vajka neboli dost zrele, alebo nepraskali dobre... Tak teraz to trochu podporime a da mi aj pregnyl na prasknutie folikulu... Uz len dufat, ze vajecniky spravne zareaguju uz na tu najmensiu davku....

zuzik5891
3. okt 2018

@ikonica no mne zareagovali poriadne... prvá folikulometria bola 9DC a už bol nejaký folik prasknutý...a tri neprasknuté 15...17 a 18mm...potom 13DC mi dr.veavela že to zasa vyzerá ovulačne... výstrelka maternice krásna a v ľavom vaječníku jeden 15mm folik a veľa maličkých a v pravom ktorý má bolel včera ako besný 4 foliky od 15mm do 18mm...