icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominika_sk
3. okt 2018

@daniela123321
@zuzik5891
@shimmikk bt rano 36,7😬 ale bol to pekny graf. Česť jeho pamiatke🙋‍♀️

ikonica
3. okt 2018

@zuzik5891 a davali ti aj pregnyl?

zuzik5891
3. okt 2018

@ikonica nie...podľa folikulometrie pukajú samé...aj graf BT mi potvrdil ovuláciu

zuzik5891
3. okt 2018

@dominika_sk a ako teda ten graf vyzerá teraz?...

ikonica
3. okt 2018

@zuzik5891 super, tak uvidime, co mne najdu... Ale tie naj dni vychadzaju na vikend tak asi nakoniec tento mesiac nevyjde iui... Skusime prirodzene ;)

dominika_sk
3. okt 2018

@zuzik5891 takto🙄

zuzik5891
3. okt 2018

@dominika_sk a cítiš sa na príchod menštruácie?...lebo ja osobne som už videla oveľa divokejšie grafy a baby boli tehotné...

zuzik5891
3. okt 2018

@ikonica naj dni podľa folikulometrie?...

dominika_sk
3. okt 2018

@zuzik5891 nie vobec, ani brucho ma neboli. Skor včera križe, naťahuje ma pri umyvani zubov. Ale ani tehotne sa necitim😁 a test len taky tienik.

ikonica
3. okt 2018

@zuzik5891 naj dni plodne... Ale uvidime ako budu foliky vyzerat... Zvyknem mat ovulu az okolo 14 dc tak ked bude aj po clostile takto, tak by to mohlo vyjst po vikende... Len neviem ako zareaguju na ten clostil...

zuzik5891
3. okt 2018

@dominika_sk tienik ale je...aký dlhý cyklus mávaš?...lebo teraz je to 26DC myslím...

ikonica
3. okt 2018

@dominika_sk v marci ked som bola tehu, tiez mi klesla teplota a zlakla som sa aj ked test bol s duchom aj v krvi potvrdene hcg... Tak testuj a potom uz radsej nemeraj ked najdes ducha.. Aby si nestresovala...

dominika_sk
3. okt 2018

@ikonica ja vobec nestresujem, prebieha to všetko tak v klude 🙂

@zuzik5891 cyklus byva 27-29 dni ako kedy, si myslim že test už by musel byť pozitivny.

zuzik5891
3. okt 2018

@ikonica treba dať pozor lebo ja som pri clostile na ten 9DC mala už po jednej ovulácii...ďalšia kontrola bola ešte prekvapivejšia keďže som mala pred Ďalšou ovuláciou...moja dr.neverila vlastným očiam ako sa mi nabudili vaječníky...no BT sa mi potvrdila len táto ovu...meriam síce stále...aj počas menzesu ale v tom čase som bola strašne chorá tak graf mi lietal hore dole...

zuzik5891
3. okt 2018

@dominika_sk ja som mala úplne slabo pozit.tehu test až v 5tt.hneď som šla na krv lebo menštruácia mi už meškala...v krvi sa to potvrdilo...spomínam si že to bolo v piatok...v nedeľu som mala dosť silné kŕče v podbrušku a ráno som začala špiniť skôr do červena...lekárka ma okamžite poslala na príjem...v nemocnici mi HCG brali každý deň až pokým nezačalo drobcovi biť srdiečko...

shimmikk
3. okt 2018

@dominika_sk dobre je, ze z toho nie si zdeptana 😉 a nikdy nevies, kym ti nezacnu dni, nic nie je stratene 😉 snad to bude aj tvoj priprad 🙂

dominika_sk
3. okt 2018

@shimmikk
@zuzik5891 neviem ako by som to nazvala. prve tehotenstvo hrozne, porod ešte horši 4 dni trapenia a bolesti, druhe tehotenstvo missed abort v v 6tt...preto teraz keď vidim negativny test v kutiku duše si aj vydychnem lebo sa strašne bojim, ale na druhej strane po miminku strašne tužim.

ikonica
3. okt 2018

@zuzik5891 no tak sa zacneme snazit od 8 dc pre istotu :D

A ako si brala? Ja budem 5 dni od 3dc

zuzik5891
3. okt 2018

@dominika_sk podobnými fázami si prechádzam aj ja ale túžba po bábätku vždy preváži nad obavami...moje prvé tehotenstvo bola hotová katastrofa...11 krát som ležala v nemocnici pokým som nešla na cisársky rez...raz to boli kontrakcie...potom špinenie...vo 4 mesiaci dokonca 3-dňové silné krvácanie

dominika_sk
3. okt 2018

@zuzik5891 takže vieš čo prežívam .... :-/

dracik07
3. okt 2018

Ahojte dievčatá, u mňa dnes takto

shimmikk
3. okt 2018

@dracik07 tak len nech sa este pekne drzi 🙂

shimmikk
3. okt 2018

@dominika_sk ono po takychto skusenostiach je tazke byt na 100% v pohode 🙂 uz ked si to zazijes, pri kazdom pozitivnom teste to kazdej preblesne hlavou, ci chce alebo nie. Ale mas jedno dieta, to je uzasne, ma ti kto rozveselit den, na to sa treba zamerat 🙂 ale myslim, ze naladena si dobre, nejdem ti tu davat ziadne rady, kedze sama viem ze sa lahko hovori 🙂 drzim palce

daniela123321
3. okt 2018

Baby,tak clostil zabral✊dnes mi bol pichnutý pregnyl..som zvedavá na teplotu.Držte palce ✊🍀

dominika_sk
3. okt 2018

@shimmikk ďakujem, podobne🍀

zuzik5891
3. okt 2018

@dominika_sk chápem ťa úplne dokonale...

zuzik5891
3. okt 2018

@ikonica presne tak som brala aj ja...my sme sa snažili aj cez menzes...pre niekoho nechutné a pre nás troška nádeje...

8mirka8
3. okt 2018

@ikonica držím palce 👍🍀, ja mám tiež za sebou 2 mesiace clostilu aj pregnylu...vaječníky zareagovali super, avšak iui nám nevyšla 😔 (manžel mal dosť zlý spermiogram a horšil sa mu z mesiaca na mesiac) tak druhé iui mi ani nerobili....

dominika_sk
3. okt 2018

@zuzik5891 tak si držime navzajom 🍀 🙂

zuzik5891
3. okt 2018

@dominika_sk presne tak😉🍀