Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dominika_sk a ako teda ten graf vyzerá teraz?...
@zuzik5891 takto🙄
@dominika_sk a cítiš sa na príchod menštruácie?...lebo ja osobne som už videla oveľa divokejšie grafy a baby boli tehotné...
@zuzik5891 nie vobec, ani brucho ma neboli. Skor včera križe, naťahuje ma pri umyvani zubov. Ale ani tehotne sa necitim😁 a test len taky tienik.
@dominika_sk tienik ale je...aký dlhý cyklus mávaš?...lebo teraz je to 26DC myslím...
@dominika_sk v marci ked som bola tehu, tiez mi klesla teplota a zlakla som sa aj ked test bol s duchom aj v krvi potvrdene hcg... Tak testuj a potom uz radsej nemeraj ked najdes ducha.. Aby si nestresovala...
@ikonica treba dať pozor lebo ja som pri clostile na ten 9DC mala už po jednej ovulácii...ďalšia kontrola bola ešte prekvapivejšia keďže som mala pred Ďalšou ovuláciou...moja dr.neverila vlastným očiam ako sa mi nabudili vaječníky...no BT sa mi potvrdila len táto ovu...meriam síce stále...aj počas menzesu ale v tom čase som bola strašne chorá tak graf mi lietal hore dole...
@dominika_sk ja som mala úplne slabo pozit.tehu test až v 5tt.hneď som šla na krv lebo menštruácia mi už meškala...v krvi sa to potvrdilo...spomínam si že to bolo v piatok...v nedeľu som mala dosť silné kŕče v podbrušku a ráno som začala špiniť skôr do červena...lekárka ma okamžite poslala na príjem...v nemocnici mi HCG brali každý deň až pokým nezačalo drobcovi biť srdiečko...
@dominika_sk dobre je, ze z toho nie si zdeptana 😉 a nikdy nevies, kym ti nezacnu dni, nic nie je stratene 😉 snad to bude aj tvoj priprad 🙂
@dominika_sk podobnými fázami si prechádzam aj ja ale túžba po bábätku vždy preváži nad obavami...moje prvé tehotenstvo bola hotová katastrofa...11 krát som ležala v nemocnici pokým som nešla na cisársky rez...raz to boli kontrakcie...potom špinenie...vo 4 mesiaci dokonca 3-dňové silné krvácanie
@zuzik5891 takže vieš čo prežívam .... :-/
@dominika_sk ono po takychto skusenostiach je tazke byt na 100% v pohode 🙂 uz ked si to zazijes, pri kazdom pozitivnom teste to kazdej preblesne hlavou, ci chce alebo nie. Ale mas jedno dieta, to je uzasne, ma ti kto rozveselit den, na to sa treba zamerat 🙂 ale myslim, ze naladena si dobre, nejdem ti tu davat ziadne rady, kedze sama viem ze sa lahko hovori 🙂 drzim palce
Baby,tak clostil zabral✊dnes mi bol pichnutý pregnyl..som zvedavá na teplotu.Držte palce ✊🍀
@shimmikk ďakujem, podobne🍀
@dominika_sk chápem ťa úplne dokonale...
@zuzik5891 tak si držime navzajom 🍀 🙂
@dominika_sk presne tak😉🍀

@daniela123321
@zuzik5891
@shimmikk bt rano 36,7😬 ale bol to pekny graf. Česť jeho pamiatke🙋♀️