icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
8. okt 2018

@zuzik5891 jeeeej potichucku gratulujem 🙂🍀

zuzik5891
8. okt 2018

@dracik07 ďakujem...ak to bude pravda zbláznime sa od šťastia 😘

hope40
8. okt 2018

@zuzik5891 plodny hlien zvykne byt pred ovulaciou pokial znacis plodny hlien neoznaci ovulu ale as po plodnych dni cize ak si oznacila plodny hlien do 16dc ovulu oznaci hned po ...

zuzik5891
8. okt 2018

@hope40 takže trošku som si to upravila lebo ma ten graf celý mýlil...hlien som mala 12.10. a ovulačný test najsilnejší o deň neskôr...tak som tam dala že bol pozitívny... možno som len nevystihla vrchol... ktovie...ale určite som po ovu viac ako tri dni ktoré mi dnes ukázalo... myslíš že je to ok?... všetko som nechala ako bolo len som pridala ten pozitívny ovu test...

martinade
9. okt 2018

@zuzik5891 a upravilo ti graf?

zuzik5891
9. okt 2018

@martinade áno...upravilo ho takto...

ikonica
9. okt 2018

@zuzik5891 zmaz teploty 1-5 dc a aj 8dc a mozno ti to da ovulu tak ako chces... Ja cez ms nemeriam uz len preto ze meriam dole... Ale asi ani v ustach by som vtedy nemerala....

zuzik5891
9. okt 2018

@ikonica mazať teploty som už skúšala a graf si robil po svojom tak som tam pridala ovu test na deň kedy bol najvýraznejší...

dracik07
9. okt 2018

Ahojte, tak už mám teploty ako v predošlých cykloch

zuzik5891
9. okt 2018

@dracik07 a ako sa cítiš?...

martinade
9. okt 2018

@zuzik5891 meras v puse alebo dole?
Ak dole, tak cez ms sa nemeria
Ak si cez ms merala v puse a potom dole - tak tie merania by nemali byt kombinovane
a ako ikonica navrhovala, zmazala by som 1-5

martinade
9. okt 2018

Sila zvyku 😀

hope40
9. okt 2018

@zuzik5891 takto to vyzera viac pravdepodobnejsie.. drzim silno palceky ✊

martinade
9. okt 2018

@hope40 co tvoj graf?

dracik07
9. okt 2018

@zuzik5891 ako vždy pred MS, len ma nebolia prsia

2veronika262
9. okt 2018

Tak tento mesiac nič 🙂 nevadi, ideme ďalej 🙂

zuzik5891
9. okt 2018

@martinade meriam dole... stále...len aj cez ms lebo je predpoklad že ovulujem tesne po ms...tak tomu bolo aj teraz...mala som dve ovu potvrdené doktorkou...len pri tomto meraní som bola počas ms strašne chorá

zuzik5891
9. okt 2018

Baby... máte niekto skúsenosti s týmto tehu testom?... včera ráno mi vyšiel pozitívny...doma včera poobede všetky testy iných značiek biele ako sneh a aj ráno som si robila pepino a bol biely...prišla som do práce... skočila do lekárne po ten istý ako včera a zasa pozitívny... hneď do pár sekúnd... nehovorím že čiarka ide oči vyraziť ale jasne je tam...foto som dala cez filter lebo je ružová a na fotke je to také o ničom

daniela123321
9. okt 2018

@zuzik5891 Ahoj.No ako?robila si ešte tehu test?graf máš pekny

zuzik5891
9. okt 2018

@daniela123321 ahoj...tu vyššie som dala ohľadom testu ... prečítaj a napíš mi prosím názor 🙂

daniela123321
9. okt 2018

@zuzik5891 Testik vyzerá super🍀✊aj tak som prekvapená že ti tak skoro vyšiel pozitívny..dúfam že čiarka bude len silnieť 😉 Dala som ti ho aj do negatívu..ja dnes takto

martinade
9. okt 2018

@zuzik5891 no ved pozitívny ovu test si mala 13dc a ovula den po tom 14dc. A to je podľa mňa strede cyklu a nie na začiatku.

katusikkk
9. okt 2018

@zuzik5891
Cez ms sa merat nema. A dole uz vobec.14 DC nie je hned za ms.Je to stred cyklu.Hned by bolo v tvojom pripade na 6 -7 DC.
Dufam,ze ciarka bude silnit,ale zatial to vyzera na ducha,kedze robi to iba jedna znacka.
Vcera bol 6 DPO ,takze test nemal ukazat ducha a ani dnes ,kedze az v tomto obdobi prichadza k uhniezdeniu.

zuzik5891
9. okt 2018

@daniela123321 poprosila som kamošku nech si ten test spraví aj ona...ona tehotná určite nieje... musím vedieť či to niesú len falošné čiarky...aby som sa nevytešovala zbytočne...a aj ona mala pozitívny...takže som sa tešila predčasne...tvoj graf je pekný...teplotky sú pekne hore... držím palce

daniela123321
9. okt 2018

@zuzik5891 To vážne mala aj ona pozitívny??😮to čo je za test.Ale veď ešte nevešaj hlavu..ešte nič nieje stratené 🍀

zuzik5891
9. okt 2018

@katusikkk ide o to že na 9DC mi doktorka na folikulometrii potvrdila prvú ovuláciu... druhá prišla tak ako je v grafe ..a tie testy sú nanič...dala som ho spraviť kamoške ktorá berie antiku a vyšiel jej pozitívne... takže som sa dotešila a čakám ďalej

martinade
9. okt 2018

@zuzik5891 ved som sa aj cudovala ze mas tak skoro výsledky na 7dc. po oplodneni trva cesta cca 5 dni do maternice a cca 5 dni kym sa cervik zavrta a az potom sa zacne produkovať hcg hormon a az potom su viditelne vysledky na testoch.

zuzik5891
9. okt 2018

@martinade prvú ovu som mala na folikulometrii potvrdenú 9DC...a to už bol folik prasknutý a prítomná voľna tekutina... druhá bola okolo 14DC tiež potvrdená na folikulometrii

martinade
9. okt 2018

@zuzik5891 sranda, väčšinou su ovulky do 24 /36hod a nie v rozpäti 5 dni...
Ak si mala ovulku toho 9, tak teplota stupa, ale ty si mala od 9dc pokles teploty...

katusikkk
9. okt 2018

@zuzik5891
podla tych teplot ovulka ani nahodou nemohla prebehnut pred 9 DC a uz vobec nemohla byt dalsia o 5 dni.