Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@2veronika262 :( ale dosla uz aj ms?
@ikonica
Iba špinenie, bola by som radšej keby došla ale zatiaľ nič 🙂
@daniela123321 tiež si myslím...budem merať ďalej a veriť že sa to podarilo...na druhej strane aspoň nebudem premýšľať prečo sú iné testy biele...😁
@zuzik5891 Veď o 3 dni už môžeš testovať 😉 ja ešte 5 dní😁🤔😔
@daniela123321 máš aj nejaké príznaky?... alebo sa cítiš neako inak?...
@zuzik5891 Nemám práveže žiadne 😁iba ma sem tam pobolieva brucho ako na MS a to je všetko.A ty?
@daniela123321 no to pobolievanie ako pred ms mám aj ja...aj v krížoch ma občas pichne...čo je iné ako po minulé mesiace je že má bolia bradavky... strašne...je mi nepríjemný aj ten najslabší dotyk...
@zuzik5891
@daniela123321 baby a dali vam aj duphaston ci nieco podobne?
@ikonica Áno,ja beriem duphaston
Baby, prosím poraďte 🙏🏻 Viem že ten vrchný nie je pozitívny, ale oni to všetko nasvedčuje blížiacej sa ovu, len je na to moc skoro dako ;( dnes 9dc. Po 3m neberiem prvý cyklus nič (len hnusný medrol) a zase mi to posunulo ovu na tak skoro :(
Predtým bola ovu ukazkova na 14dc a teraz čo? Veď to to vajco ani nedozreje 🙄
@zuzik5891 no som zvedava co mi povie... Zatial nijake vazne priznaky ci vedllajsie ucinky... Obcas divny pocit v hlave, obcas citim vajecniky, hlavne pravy, a trocha viac som placliva, resp dojme ma kazda blbost... Beriem este gynex, listovku a pijem zensky caj... Vitex som minuly cyklus vysadila... Pomohol mi pri druhom tehu ale zda sa ze teraz uz nezabera...
@ikonica ja som okrem zvýšeného libida ktoré ani v letáčiku popísané nieje nič iné nepociťovala...len tie vaječníky sa stupňovali...pri prvej folikulometrii som mala na ľavo jeden 15mm a na pravo dva 17a18mm...to bol 9DC a už bola prítomná voľná tekutina takže predtým už nejaký folik pukol...na 13DC som mala druhú folikulometriu a tam na ľavo jeden väčší a viacero malinkých folikov a na pravo 4 veľké od 15mm do 18mm... tá pravá strana ma bolela aj pri vyšetrení...a to nehovorím že som pri snažení sa plakala tak to bolelo
@zuzik5891 uff... No dufam ze ta bolest bude mat pozitivny vysledok ;) ... Vidis ked tak pises o tom libide :D myslim ze mam tiez ten vedlajsi ucinok... Vacsinou som tuleniachtiva az neskor okolo ovuly alebo pred ms... Tak skoro po ms to nemavam... No tak tento vedlajsi ucinok sa mi paci :D

@martinade áno...ale bola som aj chorá...teploty... nádcha...zimnica...vytvorilo sa mi veľa folikulov...a na dvakrát