Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@hope40 takže trošku som si to upravila lebo ma ten graf celý mýlil...hlien som mala 12.10. a ovulačný test najsilnejší o deň neskôr...tak som tam dala že bol pozitívny... možno som len nevystihla vrchol... ktovie...ale určite som po ovu viac ako tri dni ktoré mi dnes ukázalo... myslíš že je to ok?... všetko som nechala ako bolo len som pridala ten pozitívny ovu test...
Baby... máte niekto skúsenosti s týmto tehu testom?... včera ráno mi vyšiel pozitívny...doma včera poobede všetky testy iných značiek biele ako sneh a aj ráno som si robila pepino a bol biely...prišla som do práce... skočila do lekárne po ten istý ako včera a zasa pozitívny... hneď do pár sekúnd... nehovorím že čiarka ide oči vyraziť ale jasne je tam...foto som dala cez filter lebo je ružová a na fotke je to také o ničom
@zuzik5891 Ahoj.No ako?robila si ešte tehu test?graf máš pekny
@daniela123321 ahoj...tu vyššie som dala ohľadom testu ... prečítaj a napíš mi prosím názor 🙂
@zuzik5891 Testik vyzerá super🍀✊aj tak som prekvapená že ti tak skoro vyšiel pozitívny..dúfam že čiarka bude len silnieť 😉 Dala som ti ho aj do negatívu..ja dnes takto
@zuzik5891
Cez ms sa merat nema. A dole uz vobec.14 DC nie je hned za ms.Je to stred cyklu.Hned by bolo v tvojom pripade na 6 -7 DC.
Dufam,ze ciarka bude silnit,ale zatial to vyzera na ducha,kedze robi to iba jedna znacka.
Vcera bol 6 DPO ,takze test nemal ukazat ducha a ani dnes ,kedze az v tomto obdobi prichadza k uhniezdeniu.
@daniela123321 poprosila som kamošku nech si ten test spraví aj ona...ona tehotná určite nieje... musím vedieť či to niesú len falošné čiarky...aby som sa nevytešovala zbytočne...a aj ona mala pozitívny...takže som sa tešila predčasne...tvoj graf je pekný...teplotky sú pekne hore... držím palce
@zuzik5891 To vážne mala aj ona pozitívny??😮to čo je za test.Ale veď ešte nevešaj hlavu..ešte nič nieje stratené 🍀

@zuzik5891 jeeeej potichucku gratulujem 🙂🍀