Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@iam24 Pekná teplota✊
@zuzik5891 Ešte nezúfaj.. pokiaľ nieje MS nieje predsa nič stratené..kedy ti má prísť mrška?
@daniela123321 podľa kalendára o 5 dní a podľa posledných cyklov o 4 dni...ale od piatej revem v kuse...ani zastaviť mi to nejde... viem že pokým nieje ms tak je nádej...len ja už tieto poklesy poznám ☹️...
@daniela123321 inak neviem či môže mykóza ovplivniť BT ale výsledok testu môže... môžeš byť tehu a test môže byť negatívny... akurát včera som obyom čítala
@zuzik5891 Ja o 7 dní cca..ale myslím si že to nevyšlo..nemám vôbec taký ten pocit že som tehotná
@daniela123321 ďakujem no ešte sa to môže zmeniť. Snáď sa nezmení 😂
@daniela123321 zato ja som ten pocit mala a vidíš...zasa všetko absolvovať od začiatku... už som zo všetkých tých liekov ako tuleň
@zuzik5891 Ešte nesmúť😉ešte nemáš svoje dni
@martinade Och,to mi je ľúto..ale človek fakt nikdy nevie😀😉 Ja som tiež zvedavá čo bude somnou ďalej..teraz 2 roky po pôrode sa mi opäť vrátila endometrióza a spravila sa mi zatiaľ 2 CM endo cysta🤔teraz som mala druhý cyklus s clostilom+pregnyl a čaká ma posledný..a potom neviem čo ďalej..chcela som stihnúť reťazovú materskú ale to by som musela otehotnieť najneskôr do decembra..tak snáď sa zadarí✌️
@martinade pracujem na ambulancii...aj keď mám 39 teplotu lebo ma nemá kto zastúpiť... dovolenku len tak?...ta čosi...aj na folikulometriu som si dohodla doktorkou až poobede... keď som bola minulý rok na kyrete tak sa ma opýtala či je to nutné...a tri roky dozadu kolaps a hospit.na neurológii a dostala som komentár že nemám si dávať PN a v pondelok mám byť v práci... čiže od piatku do nedele som tam pobudla a v nedeľu som podpísala revers a šla do práce

@zuzik5891 uvidíme nasledujúce dni. Ms nečakám o cca 10dni 😇😊😂