icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

iam24
11. okt 2018

@zuzik5891 uvidíme nasledujúce dni. Ms nečakám o cca 10dni 😇😊😂

daniela123321
11. okt 2018

@iam24 Pekná teplota✊

daniela123321
11. okt 2018

@zuzik5891 Ešte nezúfaj.. pokiaľ nieje MS nieje predsa nič stratené..kedy ti má prísť mrška?

zuzik5891
11. okt 2018

@hope40 bože ja už nezvládam ten koždomesačný pokus/omyl... môžem si hovoriť aj milión krát že je to ok...nikdy to tak nieje...😞😢

zuzik5891
11. okt 2018

@iam24 tak to máš ešte kooopec čašu pred sebou...😊

zuzik5891
11. okt 2018

@daniela123321 podľa kalendára o 5 dní a podľa posledných cyklov o 4 dni...ale od piatej revem v kuse...ani zastaviť mi to nejde... viem že pokým nieje ms tak je nádej...len ja už tieto poklesy poznám ☹️...

zuzik5891
11. okt 2018

@daniela123321 inak neviem či môže mykóza ovplivniť BT ale výsledok testu môže... môžeš byť tehu a test môže byť negatívny... akurát včera som obyom čítala

daniela123321
11. okt 2018

@zuzik5891 Ja o 7 dní cca..ale myslím si že to nevyšlo..nemám vôbec taký ten pocit že som tehotná

iam24
11. okt 2018

@daniela123321 ďakujem no ešte sa to môže zmeniť. Snáď sa nezmení 😂

zuzik5891
11. okt 2018

@daniela123321 zato ja som ten pocit mala a vidíš...zasa všetko absolvovať od začiatku... už som zo všetkých tých liekov ako tuleň

hope40
11. okt 2018

@zuzik5891 verym ti tazko to upustit z hlavy... ja tento mesiac velku nadej nedavam kedze sme sa netrafili do ovuly keksik bol/nebol to ma trochu drzi pri zemi ...

daniela123321
11. okt 2018

@zuzik5891 Ešte nesmúť😉ešte nemáš svoje dni

martinade
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
11. okt 2018

@martinade ako ti zistili ten neprechodný vaječník?

ikonica
11. okt 2018

@martinade ale ovulo bola? Mala si zlte teliesko? Ono sa moze stat aj "zazrak" ze lavy vajecnik si pritiahne vajko z praveho vajecnika a prejde lavym vajcovodom :D

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
11. okt 2018

@martinade a to si musela ísť na hospitalizáciu či to bola jednodňová záležitosť?...

daniela123321
11. okt 2018

@martinade Och,to mi je ľúto..ale človek fakt nikdy nevie😀😉 Ja som tiež zvedavá čo bude somnou ďalej..teraz 2 roky po pôrode sa mi opäť vrátila endometrióza a spravila sa mi zatiaľ 2 CM endo cysta🤔teraz som mala druhý cyklus s clostilom+pregnyl a čaká ma posledný..a potom neviem čo ďalej..chcela som stihnúť reťazovú materskú ale to by som musela otehotnieť najneskôr do decembra..tak snáď sa zadarí✌️

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
11. okt 2018

@martinade tak to ja môžem zriešiť jedine ak si to vybavím cez víkend niekedy lebo moja šéfka keby sa dozvedela že vôbec uvažujem o mimi tak vyletí z kože ...

martinade
11. okt 2018

@zuzik5891 zober dovolenku na 2 dni a hotovo.

martinade
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
11. okt 2018

@martinade pracujem na ambulancii...aj keď mám 39 teplotu lebo ma nemá kto zastúpiť... dovolenku len tak?...ta čosi...aj na folikulometriu som si dohodla doktorkou až poobede... keď som bola minulý rok na kyrete tak sa ma opýtala či je to nutné...a tri roky dozadu kolaps a hospit.na neurológii a dostala som komentár že nemám si dávať PN a v pondelok mám byť v práci... čiže od piatku do nedele som tam pobudla a v nedeľu som podpísala revers a šla do práce

ikonica
11. okt 2018

@martinade neviem ale myslim ze raz take daco spominala alilka... Ze niekedy moze vajecnik pritiahnut vajko aj z druheho... Ono sa vyplavi z jedneho a potom ho vtiahne druhy a cestuje tym druhym vajcovodom...

ikonica
11. okt 2018

Len tam ide o pripad ked bol odstraneny vajcovod... Ty ho mas, len je nepriechodny... Neviem ci to aj vtedy plati... @martinade

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal