Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade No veď jasné 😀len som bola dnes ráno prekvapená že mi tak stúpla teplota..hneď som rozmýšľala kde je problém 😀😂
@daniela123321 ja som sa už vyplakala včera...dnes som celkom v pohode...to bude tým piatkom 😊...
Vraj som prisla este skoro (10dc a tak mi kazala sestricka prist) ale mam tam dominantny folikul na pravo a sliznica je ok 7mm... V nedelu si mam pichnut pregnyl a moze zacat maraton... Trosku nechapem lebo v papieroch mam dominant. folik 20 mm a ja som myslela ze pri tej velkosti uz aj pomaly praska... A on mi poveda, ze ovula pride do 36 hod od podania pregnylu.... Trocha zmatok mam ale nevadi... Tento mesiac este nepojdeme na iui... Tak sme sa dohodli s mm ;)
@ikonica Ahoj.Ani ja nechápem 🤔lebo pri 20mm pregnyl už pichajú..ja som bola na folikulometrii v 11DC a dominantný mal už 24mm tak mi hneď pichla pregnyl
@daniela123321 tak ty si na Tom super. Test si neskúšala?
@daniela123321 neviem no sak sa posnazime aj predtym keby praskol ;) ... Boli tam aj dalsie mensie foliky na lavom
@iam24 Test ešte nie..som iba 8DPO (ovulku som mala až o deň neskôr len mi ju graf zle vyznačil) idem v nedeľu skúsiť to budem 10DPO a hlavne som zvedavá na ďalšie teploty🤔Držím ti palce..nemáš neaky veľký pokles..ešte pôjde teplota hore✌️
@martinade Ďakujem 😉 radšej sa nejdem zamýšľať nad tou teplotou.. uvidim aké budú ďalšie dni
@ikonica Niekde som čítala že folik rastie každý deň o 2mm takže teoreticky bude mať v nedelu tých 24mm..kedy si máš pichnúť pregnyl?ja by som ho pichla ráno a do pondelka večera máš ovulku..lebo ovulka je do 36h.
@daniela123321 povdeal ze v nedelu mam pichnut
@ikonica Tak si ho pichni ráno😉držím palce ✊
@daniela123321 diky
@dracik07 Vyzerá to ale super✊🍀

@zuzik5891 Ďakujem 😘❤️ A ty ešte nestresuj.. pokiaľ nieje MS..pozerala som víťazne tehu grafy a neaké baby tam mali postupne klesanie a potom im to išlo zas postupne hore a bum mali pozitívny tehu test