icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

magic08
12. okt 2018

@martinade vsak? 🙂

@dracik07 ved skus este inu značku testu...

ikonica
12. okt 2018

@dracik07 pocuj chod si kupit nejaky lepsi test ako je one step... Podla mna tam bude pekny dusik alebo rovno kolajnica

iam24
12. okt 2018

@dracik07 chod si kúpiť iný test ak tomuto neveris a uvidíš že sa fakt zadarilo lebo tvoju fotku si ani priblížiť nemusim 🙂

2veronika262
12. okt 2018

@dracik07
Držím palce 🙂 verím, že to vyšlo 🙂

dracik07
12. okt 2018

@ikonica
@iam24
@2veronika262
@magic08 bojím sa zklamania 🤐

iam24
12. okt 2018

@dracik07 neboj sa. Alebo urob Digi v deň Ms 🙂

ikonica
12. okt 2018

@dracik07 no ked chces tak pockaj do pondelka... Ked vydrzis...

ikonica
12. okt 2018

Ma zmysel robit ovulaky po pichnutom pregnyle? Neskresli to vysledok? A boli ste aj na odber krvi tyzden po kvoli progesteronu, ci sa potvrdila ovula?

daniela123321
12. okt 2018

@ikonica Ovulaky nemá zmysel robiť po pregnyle lebo ti víde hneď pozitívny,skúšala som😀A na krv som nebola

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
12. okt 2018

@martinade
@magic08
@daniela123321
@dracik07 žiaden duch a hotovo!!!✊✊😘

magic08
12. okt 2018

urob test, budes skor vediet na com si... takto v sebe zivis nadej, ci je na teste duch alebo nie.... kup iny test, nevh vies na com si. ak si tehu, tak ti ukaze, ak nie, tak vies na com si.
uvidis , ze bude pozitivny!!!
@dracik07

ikonica
12. okt 2018

@martinade tak to by mi nevadilo keby dosla skor (teda ak sa nezadari) lebo dalsi cyklus asi pojdeme uz na iui a tam take blbe terminy vychadzaju z hladiska mojej prace...

daniela123321
12. okt 2018

@zuzik5891 Áno! 😀

kvecinka321
12. okt 2018

Myslite že môže takto duchovať pepino test?

81anina
12. okt 2018

@ikonica Ahoj aj ja chodim do Splnu.V marci pred veľkou nocou som mala IUI.Brala som Clostil no ked som prisla na folikulometriu mal dominantny folikul 17 mm.Okrem toho mi našiel doktor ešte aj Polyp v maternici ktorý musel von.Bola som strašne sklamaná a keďže som brala tie tabletky tak som doktora prehovorila na IUI.Tak mi ešte v ten deň pichli Pregnyl a o 2 hod.IUI. Samozrejme nevyšlo.Proste bol ten Folikul asi maly.Bolo to na Zelený štvrtok potom bolo voľno tak blbo to vyšlo.Tiež som bola týždeň po na odber krvi na progesteron ale to uz u mojho obvodneho. Vysledok bol 73,51 neviem v akych jednotkach to mi povedala sestricka do telefonu.Vysledok som už so Splnom nekonzultovala kedže IUI nevyšlo a hneď v apríli som si vybavovala hysteroskopiu a laparoskopiu s prefukmi. Po operácii sa snažíme 5 cyklus zatiaľ sa nepodarilo a v pondelok idem znova do Splnu a som zvedavá čo navrhnú ale rada by som skúsila ešte 2 IUI.Mam 37 a v podstate sme obaja v poriadku.Ja som mala polyp a ešte myom, to mi odstranili na laparke vajcovody oba priechodné.

ikonica
12. okt 2018

@81anina ja uz som bola tehotna 2 x, snazime sa od marca 2016, ale prve bolo MA a druhe anembryomola... A trva dlho kym otehotniem... Mam vyssie amh tak preto asi... Mm ma spg na hranici normy co do poctu a tiez morfologia nic moc... Pricinou prveho ma bola asi krv... Mam antifisfolipidovy syndrom, beriem anopyrin a v tehu fraxik.. Tak uvidime co tento cyklus da... Cely den rozmyslam ako naplanovat tutu mutu... Radsej asi neplanujem nic 😃

81anina
12. okt 2018

@ikonica paanecku mas uz toho za sebou vela..Ani dobre vysledky nas oboch este nezarucuju ze sa to podari :( Do laparky som vkladala veľké nádeje a zatiaľ nič...Priateľ ma spermiogram ok citujem doktora ze by mohol byť aj darca a nedari sa...Mne v podstate nic nenasli okrem zvyseneho prolaktinu a mierne zvyseneho testosteronu.Snazime sa takmer 3 roky.V auguste som mala cudny graf na 13dpo pokles,uz som si myslela že dostanem ms.No dalsie 2 dni znova stupla teplota a na teste duch.No potom dosla ms asi sa neudrzalo...Veľmi Ti držím palce a vlastne nám všetkým 🙂Moja o rok mladšia segra je tehu tak sa snáď aj ja konečne nakazím 🙂

ikonica
12. okt 2018

@81anina mne zistili tiez prolaktin dvojnasobny ale nic s tym nechceli robit tak som si nasadila jeden mesiac mastodynon a druhy gynex a vitex a bum bola som tehu po roku od kyretu... Mne ani hp nechcel spravit ze ked mam pravidelnu ms tak bude ok a aha prolaktin vo vysinach, amh tiez.... Laparku tiez moc nechcu robit, vraj ak som uz bola tehu, tak je aspon jeden vajcovod priechodny.... Tak skusame clostyl a v dalsom cykle aj iui a ked to nezaberie tak neviem. Asi aj ivf... Aj ked do toho sa mi moc nechce....

ikonica
12. okt 2018

@81anina aj ja ti drzim palce.. Ja tomu nedam pokoj do 40tky... Ak dovtedy nescvokatiem a nedonosim babo tak to uz vzdam :D

81anina
12. okt 2018

Inak ládujem do seba alchemikový čaj,gynex,vit.E,kyselinu listovú,vit.D. občas Cko a Zinok, Vitex-ten som teraz dobrala a zatial dalsi neberiem.Ten Vitex mam pocit že mi dvíha bazalnu teplotu a predlžuje lutealnu fazu.A bonus k tomu bezbolestná MS.K tomu grepový a ananásový džús 😂

81anina
12. okt 2018

@ikonica ja tak isto snáď sa nám podarí do tej 40.Teraz som 3 DPO och keby to tak vyšlo konečne 🙂

hope40
12. okt 2018

@dracik07 a to ten zeleny je ovu? To musi ukazat ovu test takto pozitivny v tehu? No ja jeden ovu test spravila na 13dpo a jeden den meska podla FF a uuuplne negativny no ak ma byt ovu pozitivny tak ma to riadne odbilo nadej 🙄

81anina
12. okt 2018

@ikonica zvlastne ze nechceli nic robit s prolaktinom ja som mala 13,6 norma je do 13 a nasadili mi v splne Parlodel ten mi zabral teraz je v norme 8,54. Ja mam AMH 2,4 este v norme

ikonica
12. okt 2018

@81anina to moj gyn a endokrinolozka nechceli nic robit... Vraj to bolo podmienene stresom z odberu.... Maka som nad 42 pricom norma pre tu fazu cyklu je do 26... Ked mi robili hp v splne, uz to bolo ok... Mozno vdaka gynexu a vitexu... Amh mam 6,8... Vraj nabeh na Pcos... Ale nemam ziadne priznaky ako nepravidelna ms, nadvaha, akne a po... Cize zahada...

81anina
12. okt 2018

@ikonica Moj gyn. to iste vravim mu nedari sa otehotniet chcela by som odber krvi na horm.profil.On ze to netreba nic to neukaze a nema to vyznam ale hned navrhoval diagnosticku laparoskopiu. Nakoniec tak chodte do centra vypisal listok tak som sla.Ja sa tiez chcem vyhnut IVF stale dufam ze sa neako podari no ked nevyjde iui tak pojdem aj do toho no mam z toho hrozu.Snad ma to prejde ten strach z ivf.

ikonica
12. okt 2018

@81anina hej aj mne chcel hysteroskopiu ci co robit a mesiac na to som prvy krat otehotnela..... V ten mesiac som ani nedufala... Malo tutumutu stres zo stahovania a pod... A druhykrat som otehotnela po prvej konzultacii v splne.. Naplanovali sme hp, urobil sa spg, mne stery, sono, ale mrcha nedosla... Tak uz som sla rovno na hcg....

martinade
12. okt 2018

@ikonica jaj, tak to musis chodit do splnu aby si otehotnela 😂

ikonica
12. okt 2018

@martinade no druhy raz to uz tak zazracne nezabralo... Ze pridem nadychnem sa a som tehu :D