Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ale co pozeram stare grafy, tak mi zvykla takto vyskocit teplota okolo 11-12 dc a potom isla dole a tak zas hore cize asi sa zbytocne stresujem...
@alilka uvidime... V januari som mala amh cez 11 ale vcera mi doktor povedal, ze to bolo v inych jednotkach merane ako teraz v splne a ze to zodpoveda po prepocte tomu co mi oni zistili... Len neviem preco mi uz moj gyndos v marci na to nieco nepovedal ked to videl.... :/ sice poslal ma do splnu, nech ma "nastavia"... Som nahnevana, lebo mi dlho nechcel spravit hp a ked mi ho spravil tak bez amh.... Uz sme mohli byt inde mozno keby nebol taky flegmos :/
@zuzik5891 To fakt??😔tak to šlo fakt tak rýchlo dole
@iam24 Zatiaľ pekný graf 🤗🍀✊
@daniela123321 do tohto cyklu som dávala veľké nádeje... už len kôli tomu clostilbegitu... folikulometria úžasná...a nakoniec toto...😢
@zuzik5891 A koľko mesiacov užívaš clostil?
@daniela123321 ja som s ním mala len prvý cyklus... ale aj tak veľké sklamanie...počuj... nevieš či pri kyrete náhodou nepozerajú aj vajíčkovody?...kyret som mala minulý rok vo februári...po zákroku mi vraveli že tam mám všetko ok ale bojím sa aby som ich nemala poupchávané...
@daniela123321
@zuzik5891 dievčatá ja sa len modlím za naše bábätko nech sme požehnaní. Vždy sme snívali o veľkej rodine. Je pravda že manželmi sme len 4 mesiace ale radi by sme prijali detičky. 🙂a verím že to bude dobré
@zuzik5891 Ešte máš 2 cykly s clostilom 😉 neboj sa, podarí sa✊🍀 no ja som bola tiež na kyrete keď som potratila ale tam skôr riešia maternicu..vaječníky skôr riešia pri laparoskopii..teda mne vtedy pozerali keď mi vyberali cystu či ich mam priechodné ale to bolo 3 roky naspäť
Len si niesom istá do kedy bude môjho baviť dochádzať každý druhý deň 250km len kôli snaženie... celý týždeň je mimo domu pracovne...inak to neviem riešiť
@zuzik5891 Moja kamarátka cestovala za chlapom do BB😀 hodili v aute rýchlovku a bolo😀
@iam24 A ideš zajtra už testnúť?ja uvidím aká bude zajtra teplota..ak bude opäť nižšia tak kašlem na to
@81anina Zatiaľ veľmi pekný graf✌️
@daniela123321 som sa smiala s mojou doktorkou že chodí domou ako do hodinového hotela...vrznúť a pa😂

@ikonica Tak ja dufam ze v pondelok pojdem do splnu posledny raz že ms koncom oktobra uz nepride 😂