Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela123321 veľké šance tomu nedávam...bola som na vecku a keď som s toaletným zašla trolinku hlbšie trochu krvi tam bolo...ale vyplakaná som čiže aj zmierená s tým že nič z toho...ale si mi veľkou oporou... ďakujem ti za to 😘❤️
@zuzik5891 Veď ešte nesmúť😔neuhniezduje sa náhodou medzi 5-10 dňom od ovulácie?a vtedy niektoré trochu zakrvácaju napríklad..uvidíš zajtra..ale je to fakt zvláštne 🤔
@daniela123321 ja dom celá divná...😂😂😂...aj keď som pred 12 rokmi čakala syna bola to kovbojka... pozitívny tt mi vyšiel až v 5tt...potom po potvrdení v krvi som začala krvácať a v nemocnici som ležala až pokým nebilo ❤️... pokým sa cisárskym rezom nenarodil ležala som v nemocnici 11krát... mňa už fakt ťažko niečo prekvapí... jediné čoho sa obávam je že budem musieť absolvovať prefuky...alebo čokoľvek kôli čomu budem musieť šéfke vysvetľovať že potrebujem voľno
@zuzik5891 To vážne až v 5tt ti vyšiel pozitívny tehu test?😯ja som si tiež odležala v nemocnici a doma lebo mi hrozil predčasný pôrod.Strašne ti držím palce nech majú tí naši synovia súrodencov ✌️😁
@daniela123321 mne najprv hrozil potrat potom predčasný pôrod... začiatkom 4 mesiaca som krvácala tak silno že mi krv tiekla po nohách do topánok...potom sa odlupoval hematóm čo bol vätší ako drobec...proste v kuse niečo...no je najvyšší čas dať im súrodenca...to je fakt...✊✊🍀😘
@zuzik5891 Mne tiež😯😯na začiatku 4 mesiaca som strašne krvácala a ani mi nezistili prečo..že pravdepodobne z nízko položenej placenty a potom od 32tt hrozil predčasný pôrod kôli stalemu tvrdnutiu brucha z ktorého sa mi skracoval krčok..ale vydržali sme do 37+6tt❤️✌️
@zuzik5891
@daniela123321 dievčatá ja dnes takto
@daniela123321 teplota pokleska ale graf je rastuci.... A drzi sa hore, držím ✊ test si nerobila?
@martinade Ďakujem 😘 vieš čo zajtra skusim to budem 12DPO lebo včera bol negatívny..ale môj pocit je že aj bude negatívny zajtra
@daniela123321 aké dlhe mas cykly? Zajtra budes 12dpo to by ti teoreticky uz mohlo nieco ukazat.
9dpo je dost skoro testovať - si myslím
@martinade Včera som testovala to som bola 10DPO.No dnes mám poslednú tabletku duphastonu takže by mi mala ms prísť vo štvrtok...minulý cyklus som mala ovulku tiež na 12DC a cyklus som mala 25 dňový
@iam24 Super,len tak ďalej ✌️✊
@zuzik5891 No tak to ti pekne teda prehadzuje🤔
@zuzik5891
@martinade
@daniela123321 cykly mám väčšinou 26-28 dnove. Priemer 26.mna ešte brucho neboli. Tak snáď to bude ok. 😇

@zuzik5891 Keďže folik rastie každý deň o 2mm tak je možné že si mala ovulku na 17DC.Čiže teoreticky budeš zajtra 10DPO.No strašne som zvedavá ✊🍀😉