Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade je to moj najsilnejši test na 12 dc, dnes už je slabši. ovu mavam 12 -13dc. a vlastne nikdy som ešte nemala tmavšiu testovaciu čiarku ako kontrolnu.
@daniela123321 nepride
Ja mám pocit že ovulka tento mesiac ani nebude.... minulý mesiac som nemala vôbec ani príznaky ani hlien nič ale to pripisujem stresom pred svadbou...a aj ms prišla o 5 dní skôr ako mala....a tento mesiac by príznaky aj boli ale slabšie ako som zvyknutá....a ovu testy stále negatívne. No čo už..😢
@cassie2323 tento mesiac sme vsetky nejake posunute😂
@ikonica Si zlatá🤗ale podľa mňa príde..na 12DPO test úplná beloba a už ma boli brucho ako na ms
@daniela123321 boli tu baby ktorym ukazalo az neskor a ta bolest je nornalna aj v tehu... Aku dlhu zvyknes mat lutealku? Resp kedy nema prist ms?
@dominika_sk tak uvidis ci nasledujúce 3-4 dni bude teplota vyššia
Baby...teraz mi došiel Gynex...myslíte že 4 kvapky 3x denne je v pohode?... taká zlatá stredná cesta... alebo mi poradíte inak?... ešte som ich nebrala 😊
@bale1rinka ak zajtra a pozajta bude vyššia teplota, tak ovu vychadza na včerajsok
@martinade divne je že cely cyklus mam akesi vyššie teploty, neviem kam to bude stupať 😀
@ikonica Lutealku 13-14 dní..má prísť zajtra..max pozajtra
@cassie2323 príznaky su priznaky, nedaju sa 100% odsledovat a vyhodnotit. Co tak bazalna teplota, ovu testy a folikulometria? Co na tvoju ovulku hovoria data?
@martinade do pešti...a včera nič nebolo s manželom...
@dominika_sk urcite este nebola, ak ti stupne zajtra teplota nad 36,8 a bude sa 3 dni drzat hore, tak by bola dnes 🙂
@cassie2323 skus si zacat merat BT, to mozes aj v strede cyklu 🙂
@bale1rinka ako pise @martinade, ak stupne, tak vcera 🙂...mali ste den pred tym, tak nie je problem 🙂
@evi38 no lenže takto to bolo aj minulý mesiac a niesom v tom... ☹

@dominika_sk podľa testu skor nie. Kedy zvykneš mat ovu?