Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade je to moj najsilnejši test na 12 dc, dnes už je slabši. ovu mavam 12 -13dc. a vlastne nikdy som ešte nemala tmavšiu testovaciu čiarku ako kontrolnu.
Ja mám pocit že ovulka tento mesiac ani nebude.... minulý mesiac som nemala vôbec ani príznaky ani hlien nič ale to pripisujem stresom pred svadbou...a aj ms prišla o 5 dní skôr ako mala....a tento mesiac by príznaky aj boli ale slabšie ako som zvyknutá....a ovu testy stále negatívne. No čo už..😢
@ikonica Si zlatá🤗ale podľa mňa príde..na 12DPO test úplná beloba a už ma boli brucho ako na ms
@daniela123321 boli tu baby ktorym ukazalo az neskor a ta bolest je nornalna aj v tehu... Aku dlhu zvyknes mat lutealku? Resp kedy nema prist ms?
Baby...teraz mi došiel Gynex...myslíte že 4 kvapky 3x denne je v pohode?... taká zlatá stredná cesta... alebo mi poradíte inak?... ešte som ich nebrala 😊
@bale1rinka ak zajtra a pozajta bude vyššia teplota, tak ovu vychadza na včerajsok
@martinade divne je že cely cyklus mam akesi vyššie teploty, neviem kam to bude stupať 😀
@cassie2323 príznaky su priznaky, nedaju sa 100% odsledovat a vyhodnotit. Co tak bazalna teplota, ovu testy a folikulometria? Co na tvoju ovulku hovoria data?
@dominika_sk urcite este nebola, ak ti stupne zajtra teplota nad 36,8 a bude sa 3 dni drzat hore, tak by bola dnes 🙂
@cassie2323 skus si zacat merat BT, to mozes aj v strede cyklu 🙂
@bale1rinka ako pise @martinade, ak stupne, tak vcera 🙂...mali ste den pred tym, tak nie je problem 🙂

@dominika_sk podľa testu skor nie. Kedy zvykneš mat ovu?