Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte...tak mne má mrcha dôjsť až za 5 dní a bolesti v maternici sa mi stále stupňujú....tak už čakám každú chvíľu že to príde 😑
@cassie2323 a graf?
@martinade pripajam graf 🙂 ovu som testovala len tie dni, ktore som mavala zvycajne, potom mi dosli ovu testy a povedala som si, ze kedze do nedele beriem antibiotika, aj tak by sme sa nemohli snazit :D kazdopadne len neviem, ci ta kombinacia moze celkovo zvysit teplotu.. 🙂
@evi38 ukazkovy graf, drzim palce 🙂
@daniela123321 nielen mne ale každej... pozerám že krásne grafy tu dávate 😁...ste mi o 100% zlepšili náladu 😁😘
@cassie2323 inak čo sa týka tých teplôt, minule som na nete našla tabuľku s priemernými teplotami a ak su veľmi nízke alebo vysoke, znamená to poruchu štítnej žľazy...skúsim to nájsť.
@dolynkag no tá nedostatočná funkcia by aj sedela na mňa..
@cassie2323 skus si dať urobiť na to vyšetrenie, potom sa ťažšie asi aj podarí tehu....no neviem, nie som lekár
@dolynkag no viem že mama mala kedysi s tým problém a ja mám štítnu žľazu zväčšenú...ale keď mi krv brali lebo sa to obvodnej nepozdávalo, tak som mala výsledky ok...niečo sa mi mari že má posielala aj na endokrinologiu ale to už bolo dávno to som ešte nemala ani 18. A tuším som tam ani nebola...nepamätám si....ale rozmýšľam že sa asi na to pôjdem opýtať.
@zuzik5891 a ako dlho už liecis hypothyreozu?
@cassie2323 človek pri tom meraní BT zistí rôzne veci...... ja som to merala prvý mesiac a som prekvapená, ako telo funguje, čo všetko sa dá BT zistiť
@cassie2323 ty zapisujes podpazušnú teplotu do grafu?
Posledne tri dni som sa citila prudko tehotne 🤰no dnes akoby utalo 🙅♀️
@martinade nie do grafu zapisujrm meraní ráno cca o 6:00 v ústach

@evi38 jeeej, pekny graf mas. neni dovod aby to nevyslo. drzim palce!!!