Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
ahojte, tak som si nastudovala co bolo treba, precitala som par sto stran tejto temy :D a mozem pridat svoj prvy graf - este som len 7DPO, tak uvidim ako sa to bude vyvijat.. meriam v ustach, preto asi nizsie teploty, a mam len na jedno desatinne miesto, ale dnes mi pride novy teplomer, tak zajtra budem merat oboma :D
Baby ja dnes nemam akosi stastie. Som myslela ze dostanem tento cyklus pregnyl ale akurat mi doktor ukazal na monitore ze ovu teraz niekrdy prebehla a ostal prázdny folikul.
@cassie2323 cca rok a pol ale až teraz po takom čase som mala prvý krát fakt dobré výsledky
@dolynkag vies co iba prvy cyklus sa snazime 🙂 , ale kazda dufa, ze to vyjde na prvykrat. dakujem, aj ja drzim palce vsetkym, a s kazdou dufam v uspech 🙂
@evi38 ano viem, ze sa nema menit, ale tak pre moju informaciu, predsa len na tom druhom bude lepsie vidno ci to stupa ci co, lebo na tych stotinnych miestach bude isto rozdiel, nie ako teraz, ze mam tri dni rovnako
Tak mi prave volal doktor, ze hodnota progesteronu je nizka, resp. hranicna, cize mozno ovula nebola, resp. aj ked bola, tak by nemuselo tehu dobre prosperovat... V dalsom cykle s clostilom mi da aj duphaston...
Krcok sa zatial netvari na ms... Uvidime... V najblizsich 3dnoch sa rozhodne.... Ale nastvalo ma, ze zas daco nasli... Cela som pokazena 😤
1dc ... dalsia ovulka bude cez tyzden takze z drahym nebudem ...kaslem na to. V praci sa mi kolegyna dookola stazuje po dlhorocnom vztahu ktory nefunguje(ale ziju spolu) ostala tehula...a ja pocuvam ako sa jej to hnusi...ze jej je z toho zle ze to je v nej a ze to ma od neho...co stym bude robit...a dookola podobne.Som znechutena. Beriem vsetko s usmevom na tvari ale dnes to nejde. Kaslem na to tento mesiac uuuuplne.Drzim prsteky Vám 😘
@ikonica To vážne nemusela ovulka byť?😯
@martinade A kôli čomu máš ísť na laparoskopiu?takže už máš po ovulke?folik mohol vlastne dnes prasknúť
@daniela123321 vraj nie.... Ono ani pekny graf nezaruci, ze prebehla.... No nic, uz len nech mrcha cim skor dojde ak sa nezadarilo a mozeme ist dalej...

@ikonica teraz som hlien po ovu sledovala iba raz, nejako nemam na nic cas 😀...ale dobre si pamatas...mne sa meni hlien cca na 9 DPO a vtedy uz viem ci to vyslo alebo nie, tak musim pozriet 🙂...som na teba zvedava ako tento mesiac 🙂