Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ako sorry trosku mam cierne myslienky ale ja sa z toho vyspim... Tato noc bola dost zla... Tri dni som si plavala v oblaciku "asi sa zadarilo" a dnes od rana bolo vcetko fuc... A poobede este ten doktor volal.....
@dolynkag vitex som brala vo febr a marci na prolaktin a zadarilo sa, aj ked to skoncilo zle... A teraz som ho vysadila, kedze by sa nenal kombinovat s umelymi hormonmi... Uz som poskusala vela veci alternativnych snaziac sa vyhnut umeline, ale uz som pristupila aj na nu lebo cas bezi a ja nemladnem....
@ikonica verím, že ťa to riadne rozhodilo.....ja som nikdy nevedela, ako som na tom s hormonmi, raz mi lekárka spravila a dala duphaston, mám ho stále v krabici nedotknutý, kupila som si ten krém. Chápem, že všetko sa ti zdá teraz nanič, ale raz to príde a verím, že to bude do vianoc.
Prosím Vás vyjadrite sa aj k môjmu grafu.
@daniela123321 no na pravej strane mam zrasty, ktore chce rozrezat, ci ako sa tomu nadava. Ze to bude lepsie pri ivf, aby nahodou nejake organy neposkodil. Ale väčšinou ovulujem z lavej strany. Ktora je ok.
@ikonica @daniela123321 moj doktor ked som mu dnes o bazalnej teplote hovorila ( a aj minule) tak bol kus rezervovany, vravel ze teploty ked vybehnu tak to nemus znamenat ze ovu bola...dnes ma jeho odpoved prekvapila
@martinade Inak veľa gynekológov neuznáva meranie bazalnej teploty🤔 ale podľa mňa to funguje
@martinade A máš endometriozu?
Povedala by som ze 22., 23.
@ikonica A to sa dá na folikulometrii zistiť či tam je vajko vo foliku?
@lili225 Pravdepodobne toho 22
@daniela123321 myslim ze nie

@ikonica Ja som myslela že takéto pekné grafy su len po ovulácia🤔 prekvapenie aj pre mňa