icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

daniela123321
25. okt 2018

@ikonica Ja som myslela že takéto pekné grafy su len po ovulácia🤔 prekvapenie aj pre mňa

dolynkag
25. okt 2018

@ikonica podľa mňa graf ukáže, či bola, či nie, iba ovu testy nie si isté, preto treba kombinovať s grafom, aj keď máš nižší, čo vekom klesá, ale nemusí to znamenať, že nebola..... ktorý si DPO?

ikonica
25. okt 2018

@dolynkag to mi doktor povedal ked som mu hovorila o merani bt... Som 10dpo

dolynkag
25. okt 2018

@ikonica doktor sa tiež môže mýliť, ak by ti to potvrdili aspon traja, tak by som nad tým začala uvažovať. Vitex je tiež na tvorbu progesteronu, tiež alchemilka...

ikonica
25. okt 2018

Ako sorry trosku mam cierne myslienky ale ja sa z toho vyspim... Tato noc bola dost zla... Tri dni som si plavala v oblaciku "asi sa zadarilo" a dnes od rana bolo vcetko fuc... A poobede este ten doktor volal.....

ja197
25. okt 2018

@skyahiah kedy testuješ? 😊

ikonica
25. okt 2018

@dolynkag vitex som brala vo febr a marci na prolaktin a zadarilo sa, aj ked to skoncilo zle... A teraz som ho vysadila, kedze by sa nenal kombinovat s umelymi hormonmi... Uz som poskusala vela veci alternativnych snaziac sa vyhnut umeline, ale uz som pristupila aj na nu lebo cas bezi a ja nemladnem....

ikonica
25. okt 2018

@dolynkag inac cely cyklus som pila zensky caj (je tam alchemilka) a brala gynex....

dolynkag
25. okt 2018

@ikonica verím, že ťa to riadne rozhodilo.....ja som nikdy nevedela, ako som na tom s hormonmi, raz mi lekárka spravila a dala duphaston, mám ho stále v krabici nedotknutý, kupila som si ten krém. Chápem, že všetko sa ti zdá teraz nanič, ale raz to príde a verím, že to bude do vianoc.

ikonica
25. okt 2018

@dolynkag no to dufam... Uz som z toho unavena... Ale neda sa to vyhodit z hlavy...

ikonica
25. okt 2018

@dolynkag a ty si cosi videla na testoch? Som zvedava ktora sem prida dalsie // vzdy sa z toho tesim... Najma ak ide o dlhodobejsie snazilky....

dolynkag
25. okt 2018

@ikonica teraz som robila nič nevidno, ráno teda pokračujem a ak bude, pridám

kikki129
25. okt 2018

Prosím Vás vyjadrite sa aj k môjmu grafu.

dolynkag
25. okt 2018

@kikki129 ten posledný vyzerá dobre, ak si zajtra 11 DPO, kludne skús ráno test, inak ti nikto nepovie, či si alebo nie, lebo teplota ti to ukáže asi až keď ti bude meškať, inak ťažko to takto zistiť

martinade
25. okt 2018

@taily30 najbližsie 3 dni potvrdia, ci ovu dnes bola 🙂 respektive ak zajta budem mat vyššiu teplotu tak ovu prebehla
Ale na monitore som videla prázdny folikul, vravel ze sa to len teraz bud rano abo na obed muselo prebehnut

martinade
25. okt 2018

@ikonica ale na grafe bolo vidno prebehnutie ovu
, ze?

martinade
25. okt 2018

@daniela123321 no na pravej strane mam zrasty, ktore chce rozrezat, ci ako sa tomu nadava. Ze to bude lepsie pri ivf, aby nahodou nejake organy neposkodil. Ale väčšinou ovulujem z lavej strany. Ktora je ok.

martinade
25. okt 2018

@ikonica @daniela123321 moj doktor ked som mu dnes o bazalnej teplote hovorila ( a aj minule) tak bol kus rezervovany, vravel ze teploty ked vybehnu tak to nemus znamenat ze ovu bola...dnes ma jeho odpoved prekvapila

daniela123321
25. okt 2018

@martinade Inak veľa gynekológov neuznáva meranie bazalnej teploty🤔 ale podľa mňa to funguje

daniela123321
25. okt 2018

@martinade A máš endometriozu?

ikonica
25. okt 2018

@martinade presne tak aj moj hovoril... Aj to ze krasny folik nemusi mat v sebe krasne vajco... Nemusi tam byt nic, alebo je vajo nezrele... Cize folik praskne, mozno aj zlte teliesko sa vytvara, ale vajo nevyplavalo... A teplota si aj tak stupne....

ikonica
25. okt 2018

@martinade no sak posud sama... Podla pravidiel mi ju pekne vyznacilo... Ale ci vo foliku nieco bolo, ci bolo vajo kvalitne to uz nikto nezisti..

lili225
25. okt 2018

Baby spytam sa vas tu, aj ked to tu velmi nepatri... Myslite, ze uz bol niektory pozitivny?

ikonica
25. okt 2018

Povedala by som ze 22., 23.

daniela123321
25. okt 2018

@ikonica A to sa dá na folikulometrii zistiť či tam je vajko vo foliku?

daniela123321
25. okt 2018

@lili225 Pravdepodobne toho 22

ikonica
25. okt 2018

@martinade budem musiet popracovat na kvalite vajicok... Lebo s nekvalitnymi mi ani ivf nepomoze... Obavam sa ze to bola pricina anembryomoly... Aj ked mm tiez nema najsamlepsiu morfologiu....

ikonica
25. okt 2018

@daniela123321 myslim ze nie

dolynkag
25. okt 2018

@ikonica ja som toľko do nás natlačila všetkého 🙂

ikonica
25. okt 2018

@dolynkag ved to.. Ze uz si pridem jak taky sypač... A do mm dostanem nanajvys zinok, cecko a folandrol.....