icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

skyahiah
25. okt 2018

@ja197 vies co este neviem, asi v utorok 🙂 ty kedy testnes? Este je to daleko, a uz vidim ze sa prehnane pozorujem :D

katka1304
25. okt 2018

@ikonica prepáč, ze ti vstupujem do debaty, ale ten " vraj" nízky progesteron je spôsobený clostilbegytom. Nie je to " tvoja vina". V SPC lieku sa píše, ze spôsobuje nefunkčnosť žltého telieska( teliesko produkuje progesteron), vyslovene sa píše, ze po otehotnení sa ma užívať progesteron( duphaston) môj osobný názor je, ze si ovulaciu podľa grafu mala, a to ze ti vyšiel nižší progesteron, je "spôsobené" lekárom.. ak by to z SPC vedel, tak by ovulaciu nestanovoval hladinou progesteronu( nemá to logiku, ak je nižšia funkcia telieska tj. progesteronu), ale 48 hod po pregnyle by ti nasadil duphaston. Ešte by som sa nevzdávala, ak ti stupne teplota a dúfam, ze nájdeš //, tak by som si okamžite bežala po duphaston. Veľa vás čítam, no len občas prispievam. Bud v pohode a držím prsty.

ikonica
25. okt 2018

@katka1304 no tak mi povedz... Je to uznavany lekar v CAR... Preco by naschval sabotoval proces? Chce ma dotlacit do ivf? Nikdy som nemala pocit tlaku... Som z toho len smutna a unavena ako kazdy mesiac po tom cakani po ovule... Ale nic nevzdavam... A dakujem...

ja197
25. okt 2018

@skyahiah ja možno skúsim v nedeľu 😊 ak nie tak potom utorok streda 😂 mne sa práveže nič nerobí, teraz ma chvíľu pobolievala ľavá strana a mám biely výtok dnes ale inak vôbec že nič 😊

ikonica
25. okt 2018

@katka1304 inac mam pocit ze vsetky priznaky, ktore boli este vcera intenzivne dnes rano zmizli... A boh vie mozno ten tienik na teste nebol z pregnylu, nieco sa tvorilo a hned aj zaniklo... Len boh vie co sa tam dialo....

martinade
25. okt 2018

@daniela123321 nie, nemam endiometriozu

ikonica
25. okt 2018

Prepacte za pesimizmus, ale vsak to poznate... Trosku vas to stiahnne dolu a potom sa odrazite a do noveho cyklu idete s novou vervou... Dnes na mna posobi spln a nedostatok spanku...

taily30
25. okt 2018

@ikonica ked ti ale nieco najdu, aspon mozes riesit. ja som nestastna z toho, ze vsetko dobre a stale sa nedari. z toho ma ide vykotit.

martinade
25. okt 2018

@ikonica kvalitu vajka sa ajtak neda zistit cez ultrazvuk, ze? To asi iba pri ivf ked odoberu vajíčka

ikonica
25. okt 2018

@katka1304 inac sa ho na to opytam, ked pojdem na folikulometriu, ze preco mi ho rovno nedal... A ja som sa ho aj pytala ci ho preventivne netreba... Tak ze zbytocne mi ho davat nebude..... Hmmm

martinade
25. okt 2018

@ikonica citala som ze koenzim q10 je na kvalitu vajíčok.

ikonica
25. okt 2018

@martinade nie neda sa to zistit... A ano koenzym a aj omega su na to dobre... Nejaky cas som sypala coomega od generiky... Aj decko treba sypat, ecko, zinok, cecko... Od rana do vecera neco zapijat 🤮

martinade
25. okt 2018

@ikonica ale graf ti pekne stupa....držím ✊ pršteky

ikonica
25. okt 2018

@taily30 no to mas pravdu... Len mna ide rozpucit, ze som to mohla uz skor vediet, keby moj gyn nebol salamisticky flegmos...

martinade
25. okt 2018

@ikonica hotovy lazaret to cakanie na tehu 😂 same vitaminy, prirodne caje, vytazky z rastlin

ikonica
25. okt 2018

@martinade kdd ti mam pravdu povedat, tak ja uz som tento cyklus zabalila... Sak uz zo mna hovori pms 🧟‍♀️

martinade
25. okt 2018

@ikonica vyktvy nalad, dufam ze to bude niečo ine ako pms

2veronika262
25. okt 2018

Ahojte žienky, keď čítam, že chodíte na rôzne vyšetrenia, chcela by som sa opýtať. Som po MA, kytetazi, doktor ma nechcel nikam poslať že je to normálne. Lenže ms mam slabú len 2 dňovu, išla som za ním a povedal mi ze to je normálne. Ale mne sa to moc normálne nezdá, môže to znamenať hocičo a on to nemá záujem riešiť. Dá sa ísť niekde aj na vlastnú päsť? Ak sa nám nebude dariť pol roka tak by som chcela zistiť či som zdravotne OK. Ďakujem 🙂

taily30
25. okt 2018

@martinade tak potom super! uz sa musi len uhniezdit! drzim palce.

ikonica
25. okt 2018

@martinade och bodaj by... Tri dni ma palila zaha, bolo mi na grcku, grgala som aj z cistej vody, dokonca aj v noci, bolelo ma podbrusko, krize, mala som biely vytok a zacali aj prsia boliet po stranach vsetko presne ako v druhom tehu a zrazu nic.... Akoze uz som viackrat mala vselijake priznaky nahovarane ale toto bolo nieco ine.... No nic, ranna teplota rozhodne asi.... Inac ja tapa som zas mierne prepadla testomanii a dnes som si urobila az dva... So snehobielym jednociarkovym vysledkom... 🤦‍♀️

katka1304
25. okt 2018

@ikonica netvrdím, ze sabotujú a chcú ta dotlačit do ivf, len mohol urobiť viac.. mne "obyčajný gynekológ" v malom meste dal duphaston 4 tbl na den.. človek ma pocit, ze mu na mne záleží a robí všetko preto, aby to vyšlo.. lebo ani ten clostilbegyt do seba ladovať nie je bohviečo.. ak to uz ma žena do seba pchať, tak nech to nestroskotá, na nízkom progesterone. A musela som ti to napísať, lebo z tvojich príspevkov je cítiť, ze hľadáš chybu v sebe.. a to nie je pravda. 😘

ikonica
25. okt 2018

@2veronika262 skus ist cez obvodnu na hematologiu a endokrino aspon...

taily30
25. okt 2018

@lili225 22.vyzera byt pozitivny

taily30
25. okt 2018

@ikonica ako chces popracovat na kvalite? da sa to vobec ovplyvnit? porad, tiez by som rada zlepsila kvalitu, aj ked neviem ci su zle.

ikonica
25. okt 2018

Dievcata do troch tyzdnov ze tu aspon jedna s vas da // ‼️

ikonica
25. okt 2018

@2veronika262 inac do CAR nemusis ist len cez svojho gyna... Skus sa objednat pomimo...

ikonica
25. okt 2018

@taily30 strava, pohyb a vyssie spominane vitaminy....

martinade
25. okt 2018

@taily30 inu moznost moje vajo nema a basta. O par dni bude z neho blastocysta a potom morula 🤔 alebo opačne? 😂

2veronika262
25. okt 2018

@ikonica tak zatiaľ to ešte nejdem riešiť, predsa len sa len druhý mesiac snažíme, ženský aj obvodná berú potrat že to je úplne normálna vec, súčasť života.. Len začínam mať trošku obavy či tá slabá ms niečo neznamená alebo ci to je len normálna súčasť stavu po kyretazi.

martinade
25. okt 2018

@ikonica ked si citila ze si musela testovať, nelutuj to. To čakanie ne výsledok je hrozny..... Ja viem