Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica prepáč, ze ti vstupujem do debaty, ale ten " vraj" nízky progesteron je spôsobený clostilbegytom. Nie je to " tvoja vina". V SPC lieku sa píše, ze spôsobuje nefunkčnosť žltého telieska( teliesko produkuje progesteron), vyslovene sa píše, ze po otehotnení sa ma užívať progesteron( duphaston) môj osobný názor je, ze si ovulaciu podľa grafu mala, a to ze ti vyšiel nižší progesteron, je "spôsobené" lekárom.. ak by to z SPC vedel, tak by ovulaciu nestanovoval hladinou progesteronu( nemá to logiku, ak je nižšia funkcia telieska tj. progesteronu), ale 48 hod po pregnyle by ti nasadil duphaston. Ešte by som sa nevzdávala, ak ti stupne teplota a dúfam, ze nájdeš //, tak by som si okamžite bežala po duphaston. Veľa vás čítam, no len občas prispievam. Bud v pohode a držím prsty.
@daniela123321 nie, nemam endiometriozu
Prepacte za pesimizmus, ale vsak to poznate... Trosku vas to stiahnne dolu a potom sa odrazite a do noveho cyklu idete s novou vervou... Dnes na mna posobi spln a nedostatok spanku...
Ahojte žienky, keď čítam, že chodíte na rôzne vyšetrenia, chcela by som sa opýtať. Som po MA, kytetazi, doktor ma nechcel nikam poslať že je to normálne. Lenže ms mam slabú len 2 dňovu, išla som za ním a povedal mi ze to je normálne. Ale mne sa to moc normálne nezdá, môže to znamenať hocičo a on to nemá záujem riešiť. Dá sa ísť niekde aj na vlastnú päsť? Ak sa nám nebude dariť pol roka tak by som chcela zistiť či som zdravotne OK. Ďakujem 🙂
@martinade och bodaj by... Tri dni ma palila zaha, bolo mi na grcku, grgala som aj z cistej vody, dokonca aj v noci, bolelo ma podbrusko, krize, mala som biely vytok a zacali aj prsia boliet po stranach vsetko presne ako v druhom tehu a zrazu nic.... Akoze uz som viackrat mala vselijake priznaky nahovarane ale toto bolo nieco ine.... No nic, ranna teplota rozhodne asi.... Inac ja tapa som zas mierne prepadla testomanii a dnes som si urobila az dva... So snehobielym jednociarkovym vysledkom... 🤦♀️
@ikonica netvrdím, ze sabotujú a chcú ta dotlačit do ivf, len mohol urobiť viac.. mne "obyčajný gynekológ" v malom meste dal duphaston 4 tbl na den.. človek ma pocit, ze mu na mne záleží a robí všetko preto, aby to vyšlo.. lebo ani ten clostilbegyt do seba ladovať nie je bohviečo.. ak to uz ma žena do seba pchať, tak nech to nestroskotá, na nízkom progesterone. A musela som ti to napísať, lebo z tvojich príspevkov je cítiť, ze hľadáš chybu v sebe.. a to nie je pravda. 😘
@2veronika262 skus ist cez obvodnu na hematologiu a endokrino aspon...
Dievcata do troch tyzdnov ze tu aspon jedna s vas da // ‼️
@2veronika262 inac do CAR nemusis ist len cez svojho gyna... Skus sa objednat pomimo...
@ikonica tak zatiaľ to ešte nejdem riešiť, predsa len sa len druhý mesiac snažíme, ženský aj obvodná berú potrat že to je úplne normálna vec, súčasť života.. Len začínam mať trošku obavy či tá slabá ms niečo neznamená alebo ci to je len normálna súčasť stavu po kyretazi.

@ja197 vies co este neviem, asi v utorok 🙂 ty kedy testnes? Este je to daleko, a uz vidim ze sa prehnane pozorujem :D