Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@libusa1980 si 18 DPO, tak ti môže meškať cca 4 dni, ja by som ešte počkala do pondelka, utorka, ako pôjdu teploty
@ikonica @2veronika262 moj lekar sa so mnou neparal 🙂 ale povrdal to dvorilo. Viete pani xxx ale vy ste uz stara 😂 ale myslel to v dobrom chcel vyjadrit vaznost situacie, ze s chlapom som sa snazila dost a teraz je najvyssi cas na ivf 😂 ale ja sa staro necitim
@ja197 juuj, tak budem drzat silno palce v nedelu 🙂 ja radsej pockam do toho utorka. a ty ked testujes tak testujes sama, ci s manzelom? rozmyslam ci tomu mojmu povedat ze idem testovat alebo nie.
u mna detto vytok, ale ten je bezny pre moj pms, takze to neberiem ani do uvahy.. no som zvedava. a teplota ako? mne dnes vystupila o 0,1.
@dolynkag dnes je 46 deň od poslednej ms väčšinou ms dostanem na28-30 deň ale ovu bola neskôr až na 29 deň podľa grafu ešte asi počkám
@evi38 az dnes mi graf oznacil ovulaciu. Ja som sa teda riadila teoriou, ze teplota musi byt tri dni po sebe vyssia ako v predchadzajucich 6 dnoch. Takze to tak platit nemusi? Myslela som si, ze teda ovulaciu nakoniec vobec nemam a tyzden som preplakala 😢 mam teda tym grafom verit? A pockat 13 dni na menzes? Je to teda tak, ze ovulacia a podla dlzky LF potom pride menstruacia?
@arabelka33 a ovu testy si tiež robíš? je lepšie to robiť kombinovane, aby si to potom mohla spojiť, lebo iba podľa testov alebo iba podľa grafu to ťažko povedať, pokiaľ nemáš nejaký ukažkový graf, z toho tvojho veľmi ťažko povedať
@ikonica este stale moze teplota poskocit, neskusala si dnes test? Vcera som skusila hlien a uz sa zmenil, takze tento cyklus opat nic, uz si len musim pockat cca 9 dni do ms...
@libusa1980 ahoj ms ti nemeska urcite 🙂...ovu sa ti posunula a preto teraz prebieha LF 🙂...vsetko je ok 🙂...neboj...neskusala si dnes test? Dnes si 17 DPO urcite, ak by si bola tehu by ti ukazalo, ak nie a teplota klesa, tak potom ms...ja som mala tento rok LF aj 18 dni uz...
@dolynkag
@alis110 pekne ste hore, kedy planujete testovat? 🙂...drzim palce 🙂
@arabelka33 jednorazovy poklas nevadi, ak ostanes na vyssich teplotach, tak by mala byt ovu vyznacena spravne 🙂
@dolynkag ovu test bol pozitivny 8.10 a potom toho 20.10. Tak uz neviem co vsetko by som mala este robit 😁 a ako to odsledovat. Pojdem aj k DR taketo teploty su podla mna zvlasnte. Kazdy tu ma ukazkovy graf. Zavidim 😍😁
@evi38 ahaaaa tak to som nevedela,ze jednorazovy pokles nevadi..no znacim to do dvoch aplikacii a naozaj som ani necekala, ze ovu prebehla a,ze mi to graf vyznaci. Dakujem. Konecne sa naucim merat a vediet co a ako, ohladom teploty.

@ikonica vsak este je teplota fajn, kym nie si pod ciarou je sanca✌