icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alis110
26. okt 2018

@ikonica vsak este je teplota fajn, kym nie si pod ciarou je sanca✌

ikonica
26. okt 2018

@alis110 no.... Ale mrcha pride v priebehu 3 dni... Citim to tak.... Najlepsie keby prisla zajtra ;)

dolynkag
26. okt 2018

@ikonica ja test biely, teplota išla hore, ale mám obavy, že z toho, že som nachladená..... no dnes budem nervačiť aj ja ☹

ikonica
26. okt 2018

@dolynkag ja uz som ani netestovala pri tej teplote... A uz asi ani nebude... Uz pockam na cervenu a ide sa do dalsieho kola ;)

Ako vyzera tvoj graf?

dolynkag
26. okt 2018

Tu je

ikonica
26. okt 2018

@dolynkag juj tak to je super... Splhas hore 🙂

dolynkag
26. okt 2018

@libusa1980 si 18 DPO, tak ti môže meškať cca 4 dni, ja by som ešte počkala do pondelka, utorka, ako pôjdu teploty

dolynkag
26. okt 2018

@ikonica no však s tou nádchou sa vyšplhám možno aj vyššie ☹

alis110
26. okt 2018

@dolynkag jej ty ides pekne hore, ja uz tiez dufam ze ked pride bude to rychle aby sme sa mohli pekne posnazit nech to do vianoc stihneme😂

alis110
26. okt 2018

@ikonica ja sa citim na mrchu uz tyzden😂

martinade
26. okt 2018

@ikonica @2veronika262 moj lekar sa so mnou neparal 🙂 ale povrdal to dvorilo. Viete pani xxx ale vy ste uz stara 😂 ale myslel to v dobrom chcel vyjadrit vaznost situacie, ze s chlapom som sa snazila dost a teraz je najvyssi cas na ivf 😂 ale ja sa staro necitim

ikonica
26. okt 2018

@martinade najlepsia bola dr na echokardiografii... Vy ste este mladucka, vy este budete mat deticky.... Asi zle videla na rodne cislo🤓

alis110
26. okt 2018

Ja som sa pre zmenu zacala dnes vlnit😂

skyahiah
26. okt 2018

@ja197 juuj, tak budem drzat silno palce v nedelu 🙂 ja radsej pockam do toho utorka. a ty ked testujes tak testujes sama, ci s manzelom? rozmyslam ci tomu mojmu povedat ze idem testovat alebo nie.
u mna detto vytok, ale ten je bezny pre moj pms, takze to neberiem ani do uvahy.. no som zvedava. a teplota ako? mne dnes vystupila o 0,1.

ikonica
26. okt 2018

@alis110 vyzera to super

martinade
26. okt 2018

@ikonica ten moj zase... Viete keby ste mali o 2-3 roky menej.... 😂 z lekárskeho hladiska ste uz stara

martinade
26. okt 2018

A moj graf 🙂 teplomer funguje. Za 2 dni dufam ze sa potvrdí 😊

alis110
26. okt 2018

@ikonica neviem, pre mna je to graf ako kazdy iny🤷‍♀️ nevidim na nom nic extra1😂

libusa1980
26. okt 2018

@dolynkag dnes je 46 deň od poslednej ms väčšinou ms dostanem na28-30 deň ale ovu bola neskôr až na 29 deň podľa grafu ešte asi počkám

ikonica
26. okt 2018

@martinade preboha.. 2-3 roky? To uz co je? Keby povedal 5-10 :D

arabelka33
26. okt 2018

@evi38 az dnes mi graf oznacil ovulaciu. Ja som sa teda riadila teoriou, ze teplota musi byt tri dni po sebe vyssia ako v predchadzajucich 6 dnoch. Takze to tak platit nemusi? Myslela som si, ze teda ovulaciu nakoniec vobec nemam a tyzden som preplakala 😢 mam teda tym grafom verit? A pockat 13 dni na menzes? Je to teda tak, ze ovulacia a podla dlzky LF potom pride menstruacia?

dolynkag
26. okt 2018

@arabelka33 a ovu testy si tiež robíš? je lepšie to robiť kombinovane, aby si to potom mohla spojiť, lebo iba podľa testov alebo iba podľa grafu to ťažko povedať, pokiaľ nemáš nejaký ukažkový graf, z toho tvojho veľmi ťažko povedať

taily30
26. okt 2018

@martinade to mne gynekolog povedal uz pred 5 rokmi hahahaha. ale on celkovo mal take moresy, to bolo tu na sk.

martinade
26. okt 2018

@taily30 citliví lekári 😂

evi38
26. okt 2018

@ikonica este stale moze teplota poskocit, neskusala si dnes test? Vcera som skusila hlien a uz sa zmenil, takze tento cyklus opat nic, uz si len musim pockat cca 9 dni do ms...
@libusa1980 ahoj ms ti nemeska urcite 🙂...ovu sa ti posunula a preto teraz prebieha LF 🙂...vsetko je ok 🙂...neboj...neskusala si dnes test? Dnes si 17 DPO urcite, ak by si bola tehu by ti ukazalo, ak nie a teplota klesa, tak potom ms...ja som mala tento rok LF aj 18 dni uz...

ikonica
26. okt 2018

@evi38 ne netestovala som... Ak nepride do nedele, tak skusim...

evi38
26. okt 2018

@dolynkag
@alis110 pekne ste hore, kedy planujete testovat? 🙂...drzim palce 🙂
@arabelka33 jednorazovy poklas nevadi, ak ostanes na vyssich teplotach, tak by mala byt ovu vyznacena spravne 🙂

arabelka33
26. okt 2018

@dolynkag ovu test bol pozitivny 8.10 a potom toho 20.10. Tak uz neviem co vsetko by som mala este robit 😁 a ako to odsledovat. Pojdem aj k DR taketo teploty su podla mna zvlasnte. Kazdy tu ma ukazkovy graf. Zavidim 😍😁

arabelka33
26. okt 2018

@evi38 ahaaaa tak to som nevedela,ze jednorazovy pokles nevadi..no znacim to do dvoch aplikacii a naozaj som ani necekala, ze ovu prebehla a,ze mi to graf vyznaci. Dakujem. Konecne sa naucim merat a vediet co a ako, ohladom teploty.

alis110
26. okt 2018

@evi38 joooj ja tomu neverim ze by to mohlo vyjst🤷‍♀️ takze sa testovat nechystam