icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

daniela123321
28. okt 2018

@zuzik5891 Ja by som práveže zajtra dala sexik keď máš dnes pozitívny ovu test

claire1991
28. okt 2018

Ahojte, kupila som si novy teplomer na BT (toto je prvy mesiac po kyrete, kedy idem 1. krat merat BT) .. 7 a 8 DC som merala jednym a zajtra je 9DC, kedy pouzijem novy teplomer. Cyklus mam 27 dnovy. Vymazem radsej tie udaje zo vcera a predvcera a zacnem zajtrajskom? Nieje meranie od 9DC neskoro?

zuzik5891
28. okt 2018

@dominika_sk a nemalo sa merať o niečo skôr keď sa čas posúval dozadu?...i keď osobne si myslím že je to absolútne jedno...

zuzik5891
28. okt 2018

@daniela123321 hej... už sme sa otom bavili... že dáme zajtra a aj v utorok poistíme...zajtra mám kontrolnú folikulometriu...som zvedavá...vo štvrtok som mala 13 a 15mm foliky

skyahiah
28. okt 2018

baby ja neviem co sa deje, ale od vcera strasne citim zahu, nikdy som to nemala.
inak teplota fajn, zatial rastie, takze som zvedava 🙂
@ja197 ako si na tom?

ja197
28. okt 2018

@skyahiah graf máš krásny, dúfam že ti to vyjde 😊 ja som neodolala ani včera, na woman secret včera krásne viditeľný duch, dnes pepino úplne biely 😯 takže netuším čo, aj keď akosi som prestala dúfať...inak záha aj mňa včera pálila 😊 moja teplota stojí 😊

martinade
28. okt 2018

sonulienka13 ako tvoja teplota po par dňoch?

ikonica
28. okt 2018

@skyahiah v druhom tehu som mala palenie zahy a grgala som v jednom kuse aj z cistej vody... Drzim palce, grafik krasny.... ;)

skyahiah
28. okt 2018

@ja197 no dufam aj ja 🙂 ale ked si testovala inou znackou, to nie je az tak smerodajne, ides aj zajtra alebo v utorok? Ja testnem ten utorok..
Drzim palce 😊
@ikonica dakujem 🙂 ale takto skoro? Som len 10dpo

ikonica
28. okt 2018

@skyahiah pozrela som do marcoveho grafu ked som bola tehu a zacalo to 11dpo 😉

ja197
28. okt 2018

@skyahiah aj ja tebe držím palce, potom hoď fotečku 😊

dolynkag
28. okt 2018

@zuzik5891 ešte takú malú radu, aspoň 10-15 min sviečka alebo nohy oprieť o stenu, ja som iba takto otehotnela 3x

zuzik5891
28. okt 2018

@dolynkag no zatiaľ som si len podkladala zložený vankúš pod kríže ale ja skúsim všetko len aby sa to podarilo ❤️

ereska
28. okt 2018

Baby tak poobede spinenie a priehľadný hlien ako keď ovulácia alebo keď sliznica sa odlucuje a začína ms a trošku krvi také žilky a od vtedy nič len bolesti menštruačné ale to tiež chvíľku sú chvíľku nie

ikonica
28. okt 2018

@ereska uhniezdenie?

ereska
28. okt 2018

@ikonica netuším jaj keby to tak bolo mohlo by to byť na 12 dpo???

ikonica
28. okt 2018

@ereska mozno aj skor a krv vysla az teraz... Uhniezdenie sa uvadza medzi 5-12 dc najcastejsie 7-9... Idem pozriet tvoj graf....

ikonica
28. okt 2018

@ereska aj by to s nim sedelo...

Ja som v marci mala implantacny pokles na 9dpo, potom sla teplota hore... Na 11 dpo prvy dusik ale aj vlasocnicky krvi vo vytoku... Cize nie je to marne kym sa nespusti normalna mrcha... Zajtra testujes?

ereska
28. okt 2018

@ikonica no asi vyskúšam ak sa mi nespustí a bolo to tehotenstvo v Tom marci???

ikonica
28. okt 2018

@ereska bolo... Bohuzial to nedopadlo dobre.... Bola som tehotna ale bez plodu... Anembryomola....

ereska
28. okt 2018

@ikonica juj to mi je ľúto jaj toľko by sme urobili pre to aby sme mali detičky a niektorý idú na interupciu. srdce mi to trha :(

ikonica
28. okt 2018

@ereska to bol uz druhy... Pri prvom bola na vine asi krv... V druhom najskor imunita, nezrele vajko ci spermia....

ikonica
28. okt 2018

@ereska a urobime vsetko co sa da... Snazime sa od marca 2016... A co si budeme hovorit... Onedlho mi zaklope 37 na dvere, tak co chcem v takom veku? 🙂

ereska
28. okt 2018

@ikonica mojko ja 36 a ešte nemáme deti snažíme sa 7 rokov

ereska
28. okt 2018

@ikonica a vek nerozhoduje keď sa na to cítime a čo chces len byť dobrou mamičkou a neboj raz to dame

ikonica
28. okt 2018

@ereska ani my este nemame... A lutujem ze sme nezacali skor... Budeme skusat do 40... Ked nam to nerozbije vztah (11r.)... Je to velmi narocne....

dolynkag
28. okt 2018

ja vám ani nejdem písať, koľko rokov mám, ste ešte mladé všetky, dáte to

martinade
28. okt 2018

@ikonica nerozbije 🙂 a 40 je iba jedno blbe depresivne čislo, nič viac

ikonica
28. okt 2018

@martinade je to tazke kazdy mesiac sa sklamat, planovar sex kvoli ovule, liekom a pod... Ale stale verim ze to bude dobre...

ereska
28. okt 2018

@ikonica a adopcia??? My sme aj zapísaný v adopcii čakáme skoro 3 roky tak uvidíme ktoré budeme mať skôr 🙂