icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sofi88
9. jún 2014

@paskolinka @rybkaa @adamnela
ahojte kocky, HCG pekne stuplo, tesim sa..... 🙂 o 2 tyzdne idem na ultrazvuk 🙂

jaja9891
9. jún 2014

@rybkaa trosku citim vajecniky,tak dufam,ze ovu dojde trosku skor,cez vikend by bola idealna 🙂 tak ja som nemala predtym nejaky extra problem s cyklom,no kedze som nemerala,toto je este len treti cyklus 🙂 tak som zvedava 🙂 no dufam,ze vsetky tu coskoro budeme mat // ciarky 🙂 uz by bolo nacase,dnes som opät videla bociana poletovat,tak uz by sa mohol usadit 🙂

adamnela
9. jún 2014

@sofi88 super, vidis som ti pisala, ze vsetko dobre dopadne a ze to pojde hore 🙂 Sa s Tebou velmi tesim 🙂
@jaja9891 @paskolinka @rybkaa no ja uz budem mat zajtra 8 den uzivania, tak dufam, ze zaberie. Ale tiez si myslim, ze ked robi s pletou to co robi. tak bude zaberat aj tam, kde ma. Ja zatial ziadny plodny hlien nebadam a vajecniky u mna vzdy nula bodov, tak som teraz zvedava ci nieco budem citit, aj ked si myslim, ze by to bolo asi skoro po takom kratkom case uzivania...

adamnela
9. jún 2014

@janderka inak a ja tiez beriem len 1 sacok, lebo by to slo dost do penazi, takze zatial len takto 🙂

jaja9891
9. jún 2014

@adamnela suhlasim, za tie prachy a akne to musi byt bomba 😀 😀 😀

adamnela
9. jún 2014

@jaja9891 no to dufam, ze nechodim taka dostrielena len tak pre nic za nic 😀 😀 😀

senta_sofia
9. jún 2014

@ivet1987 beru krv hned, kontrola HCG a myslim, ze pozeraju aj progesteronu, ci je dost, kvoli udrzaniu

senta_sofia
9. jún 2014

@paskolinka neviem, co by som ti poradila na odputanie pozornosti, skus hackovat, mna to jeden cas drzalo, ked som mala konecne trochu volneho casu 😉 ale inak psychika je mocny pan, ono sa to lahko povie, ze mam v pazi, takze neviem a uz som to raz pisala, ono je uplne jedno, ci uz dieta mas alebo nemas, aj tak si z toho rovnako v riti, ked sa nedari 😀

paskolinka
9. jún 2014

@senta_sofia no to neviem čo by som musela hackovat, aby som nevedela kedy mám plodné dni a kedy príde ms 😀 ja by som musela mať asi nejaký veľký stres, aby som nemala kedy rozmýšľať. Blbe je, že vydatá už som a aj bývame, takže svadba a sťahovanie odpadaju 😀 ale ja verím tomu, že sa to dá z hlavy vypustiť aj bez stresu, len treba prist na to že ako 😕

zuzulienocka77
10. jún 2014

Dobré ráno kočky, tak mňa už asi aj porazí. Tak čakám ovu každým dňom a do rána teplotu dostanem, síce nie vysokú, ale ovplyvnilo mi to BT 😠 . Trafí ma šľak. Ako si to urobím, aby som v grafe mala bodku, ale nebralo ju FF do úvahy. Zadala som ju, dala som Discarded, ale na grafe mi ju neukazuje ☹ . Tak a teraz neviem, či bola ovula či nie. ☹ ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862

senta_sofia
10. jún 2014

@zuzulienocka77 ahoj, hod si v tych specific "fever" a nebude ju brat do uvahy 😉

afra
Autor odpoveď zmazal
zuzulienocka77
10. jún 2014

@senta_sofia dala som, ale vôbec mi tam nedá bodku, koľko som mala BT. Ja ju tam chcem 🙂

janderka
10. jún 2014

@zuzulienocka77 ked si odfajknes discarded tak by Ti tam mala naskocit bodka. Skus znovu.

zuzulienocka77
10. jún 2014

@janderka nie je tam sviňa 😀 . Veď práve vždy som to tak robila a išlo to a teraz nie, niekde je zrada, ale ďakujem 😉

janderka
10. jún 2014

@zuzulienocka77 ja som to teraz znovu skusila a mne to ide. Nezabudla si ulozit???

zuzulienocka77
10. jún 2014

@janderka už som na to prišla, taká je vysoká tá teplota, že je schovaná 😀 . Keď som dala na zajtra ešte vyššiu, tak sa mi graf zväčšil a už aj dnešná bodka je tam 🙂 . Takže len sa mi skrýva opica jedna. Ďakujem 😉

rybkaa
autor
10. jún 2014

@zuzulienocka77 dobre si dala to discarded, zatiaľ ti nebude ukazovať nič, keď zadáš teplotu zajtra, tak ti ukáže bodku a prerušenú čiaru 🙂 a o moc ti dvihlo teplotu?
@afra super, a kam idete na dovku? 🙂 juuuj, 21 dní to je super, mne bude musieť stačiť aj 7 😀

rybkaa
autor
10. jún 2014

ahojte baby, neviem či to je tým teplom alebo ovulkou, ale som dnes konečne vyletela hore 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

sofi88
10. jún 2014

@adamnela dakujem 🙂

sofi88
10. jún 2014

zienky, dakujem Vam vsetkym velmi pekne 🙂 manzel sa tesil, myslim, ze ostal zaskoceny, ale tesil sa... no ja sa stale neviem zbavit pocitu, ze sa nieco pokazi ☹ asi preto, ze som cakala tak dlho a po tolkych mesiacoch nezdarov si uz ani nepripustam inu moznost...

v kazdom pripade vam vsetkym velmi silno drzim palceky, nech ste sim skor tehulky 🙂

ivet1987
10. jún 2014

@senta_sofia u nás v Česku jsou asi jiné postupy, jsi druhá slovenka co mě straší 😀 tady se většinou dělá jen ultrazvuk a prohlídka. Doufám 😀

afra
Autor odpoveď zmazal
zuzulienocka77
10. jún 2014

@rybkaa včera som mala 36,57 a dnes 37,15. Telesnú teplotu som mala 37,6 ☹ . A práve som si myslela, že som mala včera ovulku, tak som čakala na dnešnú teplotu a skoro ma porazilo. Už keď som sa zobudila,tak som sa cítila na teplotu
@sofi88 nič sa neboj a mysli pozitívne, drobátko cíti tvoje pocity. Uver tomu, dávaj na seba pozor a užívaj si to, je to krásne obdobie. Tak dlho si na to čakala a teraz si to kazíš. Usmiate a spokojné tehuľky sú najkrajšie ženy 😉

vejula
10. jún 2014

@ivet1987 no u nas tiež všetci neberu krv na HCG a progesteron. To zaleží od lekara a od toho ako chce mamička. MNe pri prvom nebrali, pri dcerke ano, lebo tam som potrebovala surne vedieť či som tehotná, kedže som uživala antibiotika a rozhodovalo sa o tom či môžem isť na RTG... Ved kup si kyselinu listovu tu užívaj, nič iné nepotrebuješ 😉

senta_sofia
10. jún 2014

@zuzulienocka77 ono ti to zobrazi az ked nahodis dalsiu, aspon myslim

zuzulienocka77
10. jún 2014

@senta_sofia áno skúšala som 😉

ivet1987
10. jún 2014

@vejula kyselinu listovou beru od prosince, krev si vzít nenecham,miminko potřebuje silnou maminku a ne v mdlobach 😀

rybkaa
autor
10. jún 2014

@sofi88 hoď tieto zlé pocity za hlavu, nerobia dobre ani tebe ani malinkej bodke, teš sa, že to konečne vyšlo a mysli len na to, že bude všetko v poriadku 🙂 silno držím palce 😉

mawiya
10. jún 2014

@rybkaa juj kráááááááááááásne. a teplotou to neni - myslím ten výstup, kukni môj 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 takže ovulka zajtra a mne muž muž príde domov až zajtra večer ☹ . tak len dúfať, že tie sviňuche sa tam zabývali a tri dni vydržia vitálne 🙂

rybkaa
autor
10. jún 2014

@ivet1987 záleží na doktorovi, ja som šla na prvú prehliadku týždeň po vynechanej ms a vôbec sa nikto nešarpal mi zobrať krv, len UTZ mi urobila. Sestrička mi povedala, že krv sa zoberie až po 11 tt, keď sa budú robiť prvé tehu vyšetrenia, že skôr netreba 🙂 tak ani tebe netreba, čo ťa budú furt strašiť ihlami? 😀