Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zarzisia @mawiya @senta_sofia @rybkaa @jaja9891 no kočky, takze u mna sa stale absolutne nic nezmenilo a vajecniky vyzeraju stale zaspato, sliznica stale nizucka a male foliky su stale rovnake, cize stale to vyzera na PCO. No dohodli sme sa s dr., ze teraz vysadim Inofolic, ze to asi nebude ten spravny liek pre mna a ked som o tom citala, tak veru su aj take pripady, ked ho museli zeny vysadit, lebo im nerobil dobre. A ja som asi jedna z tych...Teraz 2 tyzdne pockame, a ak pride mrcha, tak mam prist od teho 2-4 DC na krv, co urobime ten hormonalny profil, od 11 DC zacnem uzivat Duphaston a na 18-22 DC zasa na krv. proste musime nejako upravit ten cyklus. Ak nahodou do tych 2 tyzdnov mrcha nepride, tak mam prist, da mi vyvolavacku a bude mi ju picjat kazdy tyzden az dovtedy, kym mi sliznica nenarastie, aby som dostala kramy...Takze zasa len cakat, takl dufam, ze mrcha sa umudri a budeme to moct zacat riesit bez tych vyvolavaciek...
Takze takto som dnes ja dopadla 😒
@zarzisia no na tom poslednom testiku co upravila @mawiya je dusik a aj teplota sa drzi hore, tak moc moc drzim palce...
@jaja9891 ja som si tiez myslela, ze budu s Tebou robit viacej. No mozno sa dozvies dalsi postup, ked pojdes na ten 12 DC na ten usg.
@adamnela ach moja,to sme dopadli...ale moze byt na vine ten inofolic,aspon usetris 😅 , lebo kym si ho nebrala,tak mrcha dosla a teraz sa vajecniky akosi uspali....hmm...ja som uz tiez bez neho,tak uvidim co bude,aky cyklus,neviem ci merat,ci nie....hmm... ty merias este?no dufam,ze ten 12 DC sa niekam pohnem....lebo je to o zivot....skusim sa jej spytat aj na dobreho gyn.,nech mi niekoho odporuci ona,sice je to daleko,ale aj tak lepsie,lebo tu ma len zdeptali...hoci mam hormony ok,aj tak mam dnes depku... nech ta mrchana dorazi 😉
@adrianaaa32 ja si myslim,ze moze byt taka ciarka,aj ja som mala....ale mala som vtedy aj na tehu a nic z toho nebolo... drzim palce...
@jaja9891 no veru dopadli sme 😒 Ja neviem, co si mam o tom Inofolicu naozaj mysliet...Tolko pozitiv je o nom, strasne vela zenam pomohol, a mne, ze by takto dokafral cyklus? Ja naozaj neviem, ci ho fakt prestat uzivat, ci ho este dobrat, ci co mam robit...Co by si mi poradila? Neviem sa rozhodnut...Ja mam tiez depky uz 3 den, s mm sme pohadany, cyklus nefungue, asi mi fakt udieraju hormony na hlavu...A hej meriam este stale, ale neoplati sa mi tu davat ten moj dlhansky graf, aj tak je to stale o tom istom.. 😒
No a nech ta uz konecne v tom Car daju dokopy a nech sa s Tebou tiez nieco riesi, lebo je to na nervy.. 😖
@adrianaaa32 nechcela som ta odradit,ci vziat ti nadej,najlepsie je robit ovu z ranneho mocu....ale kym ms nedosla,je to dobre,teplota sa drzi hore?
@adamnela a dr. ti kazala ho hned vysadit?kolko este mas?ak nie vela,skus dobrat a od noveho cyklu vysadit...mozno aj ta davka 2x denne je na teba vela...ktovie....ale zas na druhej strane,ved co je inofolic?kys. listova a inositol...nic extra,vyzivovy doplnok,keby to bol liek,ako ho predstavuju,tak ma overene ucinky a studie za sebou a vyuzivali by ho na liecbu PCO,nie len ako podporu.... myslim,ze ak ho doberies,tak neuskodis,mozes len pomoct.... a zase mozno aj vdaka nemu si odhalila,ze sa nieco s vajecnikmi deje.... ja sa s mm uz ani nemam sil hadat,ani nic... ked prisiel na vikend domov a oznamila som mu,ze ms dosla,bol taky smutny,ako este nikdy,veeelmi veril,ze to uz vyjde.... mal slzy v ociach,trhalo mi to srdce,aspon jedno babo by som mu chcela dat...a este to v CAR je take drahe :( cele zle
@adrianaaa32 zacinas opät stupat,to moze byt dobre znamenie... vydrz este,ine sa neda,drzim palce 🙂
ahojte dievcence...ja vas tak potichucky sledujem a citam cely mesiac ..ja po predchadzajucom mesiaci,kde ovu nemala byt a mozno bola, som od doky "vyfasovala" clostil a duphaston, aby sa mi hormony upravili ..ale kedze sme boli na dofci, nesledovala ma usg, tak cakam... co poviete @jaja9891 @rybkaa @senta_sofia @mawiya na tento graf: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/bapsi123/gra... ??? btw. @zarzisia aj ja dnes beriem poslednu tab.duphastonu, tak som zvedava, co to spravilo, kedze ja ho ma 1.cyklus
ahojte žienky, tak tento mesiac nič z toho :( už som si robila nádeje... ale dakujem vám za podporu, ste zlaté 🙂
Och zeny,depka jak svina ☹ mm mi prave pisal,ze v pondelok asi bude musiet na sluzobku do Polska... na min. 2 tyzdne a viac.... takze tento mesiac nic,a to som aj do CAR vkladala nadeje.... aj na stavbe uz nedokoncime co treba,aj kopec inych veci...jooooj,kedy toto skonci,kedy???ja uz mam dost....este sa aj my pohadame kvoli tomu :(
@adrianaaa32 aj ja som 11 DPO a na teste skoro nic, iba nejaky kanalik 😠 Ja uz idem cakat na MS v sobotu, testy som minula, takze nema ma co pokusat 😅
@zarzisia tak sme na tom rovnako 🙂 🙂
No nic, tak cakame teda...som zvedava..budem sledovat aky vysledok sem das 😉 ...drzim palce..
@zarzisia ako sa ma clovek o nieco snazit,ked je skoro vzdy sam... ide ma porazit,este sme sa na tom pochytilo...lebo sa urazil,ci s ama rozkrajat,alebo dat vypoved,nech to ja vysvetlim mojmu ocovi,kedze robi s nim... no na nervy....keby ma aspon vzal so sebou,ale nechce,tak by mi to pomohlo vypnut...ako tu doma v strese.... joooj... no asi by sme mali aj my niekam vyrazit 😉 ked uz oni idu kade lahsie... 😅