icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
29. okt 2018

@zuzik5891 ved prave na to som zvedava, ci a ake velke ich mam a ci vobec prasknu.

taily30
29. okt 2018

@ikonica no poistenie nemam, budem si to hradit. ale to mi nevadi, hlavne aby mi bol ochotny to urobit. ale vsetko zistim, ked zavolam, alebo sa tam pojdem rovno opytat. dakujem zienky

martinade
29. okt 2018

@taily30 si cely mesiac na.svk, chod na folikulometriu a zisti ci ti folikuliky praskaju ako maju...

zuzik5891
29. okt 2018

@taily30 ja som druhý cyklus s clostilom a doktorka vravela že vidí krásny rozdiel v tom ako sa foliky vytvorili...

taily30
29. okt 2018

@martinade presne tak, to mam v plane. nejako rozumne to vyriesit, aspon zistit ci to spravne funguje. sice kazdy mesiac to moze byt ine, ale chcem vediet. neviem ako budu robit cez sviatky, ale aj na buduci tyzden nebude neskoro, zvycajne ovulka okolo 13.den

taily30
29. okt 2018

@zuzik5891 mne dvakrat gyndoska v usa nasadila clostil, ale ziadne kontrolovanie nic po tom neboli, jednoducho neotehotnela som a bolo. ziadne sledovanie. ani som nevedela, ze sa to tak ma. tu na sk je ovela lepsia starostlivost, az sa mi to nechce verit.

ereska
29. okt 2018

@ikonica verím že tentokrát to dotiahnem do šťastného konca ja rátam ďalšia ovulka až v decembri a testik tak na štedrý večer 🙂

martinade
29. okt 2018

@taily30 ked si nikdy namala folikulometriu, aspon zistis ci ti vajíčka teda folikuli praskaju. Určite ist pre ovu a cca v den ovu, den po ovu na ultrazuk aby ti potvrdila ovu.

zuzik5891
29. okt 2018

@taily30 bez tej kontroly si to neviem ani predstaviť...mne moja lekárka všetko ochotne vysvetlila... sú to predsa len hormóny... dlhodobo sa brať nesmú...dokonca môžu spôsobiť že vaječníky až prestimulujú a potom je problém s cystami a podobne...

ikonica
29. okt 2018

@ereska ja som si tak nasla pred 2rokmi tesne pred vianocami... Po 10 mes snazenia 🙂

daniela123321
29. okt 2018

@ikonica Veď Duphaston si normálne nasaď😉to ti vôbec neuškodí

ikonica
29. okt 2018

@daniela123321 ale ja mam trombofilny stav a tam umele hormony nie su moc vhodne... Ale mam aj fraxik tak zajtra zacnem pichat (dnes som uz mala anopyrin, nebudem kombinovat) ... Nebyt toho nevahala by som tak... Ale uz je vo vnutri....

daniela123321
29. okt 2018

@ikonica Aha..dúfam že ti to tentokrát víde ✊🍀❤️

daniela123321
29. okt 2018

Baby,tak ja dnes takto na folikulometrii: Som 9DC a 3 cyklus s clostilom.. pravdepodobne už mám vaječníky prestimulované...mám 2 foliky na pravom vaječníku..jeden má 25mm a druhý 19mm..z toho väčšieho bude možno cysta ak nepraskne.. pravdepodobne bude ovulka o 2 dni.. pregnyl mi nedala že zbytočne aj tak mi to praskne samé a mala by som veľké bolesti kedže mám na pravom vaječníku endo cystu..tak som zvedavá

ikonica
29. okt 2018

@daniela123321 takze zacinate maraton... Drzim palce nech to klapne.... ;)

dolynkag
29. okt 2018

@taily30 je to čisto prírodný progesteron

daniela123321
29. okt 2018

@ikonica Ďakujem 😉 dúfam že už áno

ja197
29. okt 2018

@skyahiah ráno čakám tvoj testík 😊😊

ereska
30. okt 2018

@ikonica dobre ránko tie silné bolesti potom to včerajšie spinenie pocas tých bolesti zase v noci ustáli a grafik takto no nejako ma paaali žalúdok

martinade
30. okt 2018

@ereska teplota sa hore drží✊

martinade
30. okt 2018

Dobre ranko, tak 5dpo. Vcerajsi den s tymi dobrymi spravami ma tak nabudil, ze uz by som rada aj ja testovala 😂 no musim.este zopar dni počkať

ereska
30. okt 2018

@martinade no som z tohto cyklu úplný vol včera nič na teste neviem či mám aj dnes skusit

martinade
30. okt 2018

@ereska ktory den po ovulke si? Ževraj az obden sa zvysuje hcg....
S tym testovanim ta chapem 🙂 uz by som aj ja chcela

zuzik5891
30. okt 2018

Baby... pregnyl práve pichnutý... podľa grafu si myslím že ovulácia ešte neprebehla a že pichnutý nebo neskoro...kedy by mi mal graf potvrdiť ovuláciu po pregnyle?

zuzik5891
30. okt 2018

@daniela123321 ako to že som včera prehliadla tvoj príspevok o folikulometrii...ach...no na 9 DC veľké foliky...ja som mala skoro podobné minulý cyklus... nič mi nepichala ale keď prišla ovulácia bola to strašná bolesť... snažíte sa každý druhý deň?...nikde nieje napísané že ten väčší folik nepraske skôr...ja som si práve teraz pichla pregnyl ... večer bude snaženica 😀 a potom už len čakať... držme si palce...tento cyklus to dáme...❤️✊✊🍀😘

ikonica
30. okt 2018

Hore, dole

ereska
30. okt 2018

@martinade skúsila som mama test a biely :(

ereska
30. okt 2018

@martinade a dnes 14 dpo

bona69
30. okt 2018

@ikonica ale si stále hore 🤗❤️ budeš dnes aj testovať?

ikonica
30. okt 2018

@bona69 no ocurala som palicku uvidime co vycaruje....