icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
30. okt 2018

@ikonica ✊✊

ikonica
30. okt 2018

@bona69 je tam cosi no ale slabsie ako vcrera zatial... Asi to bude ako v prvom tehu, ked mi testy lepsie ukazovali neskor pocas dna nie rano.... Aj vcerajsi bol robeny z neskorsieho mocu.... Uvidime.... Som pri zemi....

zuzik5891
30. okt 2018

@ikonica to jedna baba tu testovala a ráno takmer nič a poobede koľajnice...na druhý deň to isté...😉

bona69
30. okt 2018

@ikonica neva,ale je tam, skúsis poobede, ja som poobede mala tiež koľajnice a ráno veľmi slabo

ikonica
30. okt 2018

@zuzik5891 verim lebo mam osobnu skusenost z prveho tehu... No uvidime, co zajtra krv ukaze.... V noci ma palila zaha zas, inac sa citim stale netehotne....

ikonica
30. okt 2018

@bona69 skusim ale uz nemam toptest, takze sa bude zle provnavat.....

zuzik5891
30. okt 2018

@ikonica nemusíš sa cítiť tehotne...hlavne že budeš... včera mi kamarátka oznámila že je tehu...v 8tt.a to bola nedávno už počas tehotenstva na operácii... tiež sa cítila netehotne... vôbec o Tom netušila...

bona69
30. okt 2018

@ikonica no šak práve 😁 ja som tiež ostala vtedy tehu keď som nemala žiadne príznaky a ani som sa tak vôbec necítila 🤗 aká irónia, a necítila som sa tak skoro celý 1.trim

ikonica
30. okt 2018

@bona69 no ja v prvom nijake vaznejsie priznaky, v duhom som sa teda tesila, ze je mi zle a aj tak to na prd dopadlo....

ikonica
30. okt 2018

@bona69 strasne ten cas leti... Nedavno si tu ducha davala...

ereska
30. okt 2018

@ikonica baby keď som bola kedysi po ivf robila som si aj ovulacnych aj tehu testy až keď som mala rovnaké na ovulacnom urobil sa dusík na tehu a tak som urobila aj ovulacny škoda že som vyhodila tie staršie ovulacne z 10 a 12 dpo ale tento je tmavší tak som zvedavá čo z tohto cyklu bude držím vám všetkým päste

julianka007
30. okt 2018

No baby... Ja včera test biely. Ešte aj tak asi skoro... Už som myslela, že ms príde skôr, lebo ma pobolieva brucho a kríže ma neskutočne bolia .. a dnes teplota zas hore... Bojím sa aj dúfať dopredu. 🙏

bona69
30. okt 2018

@ikonica veď práve 🤗a už mi drobec skáče po mechuri😁 neboj, dobre bude❤️🙏✊

ikonica
30. okt 2018

@julianka007 mozno zajtra, pozajtra uz bude dusik

julianka007
30. okt 2018

@ikonica kiež by... Asi by som odpadla keby sa zadarilo hneď prvý mesiac druhého kola snaženia... Len som robila one step... A pozerala som tu nedavno nie moc dobre ohlasy na tie testy. Tak asi pôjdem najprv na nákup ak sa nerozbehne MS...

ikonica
30. okt 2018

@julianka007 tak neviem... Ten vcerajsi pokles je akoby uhniezdovaci a ak skutocne islo o uhniezdenie tak sa to v moci zvykne ukazat tak za dva tri dni....

ikonica
30. okt 2018

@julianka007 inac v duhom tehu som mala na mamateste uz peknych dusikov a one step este netusil ze som tehu... Ale zalezi mozno na varke... Kazda je ina....

ikonica
30. okt 2018

@bona69 dufam... Uz nech je zajtra poobede a uz viem vysledok....

martinade
30. okt 2018

@ereska 😞 hmmm dokiaľ ms nedojde. A ake dlhe cykly mas? Lf? Uz meskaš, ci nie?

julianka007
30. okt 2018

@ikonica zatial spolieham na to, že bolo ešte skoro na testovanie... A skúsim kúpiť iné testy. Tak rada by som už videla dušika... Teším sa z každého jedného čo tu vidím ako z vlastných, ale moje by potešili minimálne rovnako... 😀

ereska
30. okt 2018

@martinade ovulku mám od 42-44 DC v tomto rozmedzí a potom za 13-15 dní príde ms dnes je 14 dpo

martinade
30. okt 2018

@ereska tak este den dva pockať...

ereska
30. okt 2018

@martinade teraz zase spinim no už kašlem na to čo bude bude lebo už mám nervy

ikonica
30. okt 2018

Je to slabunke... Hore vcerajsi z obedneho mocu dole dnesny z ranneho

ikonica
30. okt 2018

@julianka007 mne odporucili top test z dm... Vyskusaj... Vyraba ho rapidclear

daniela123321
30. okt 2018

@zuzik5891 Ani mi nehovor..ja som bola inak prekvapená že 2 foliky a jeden už 25mm..vravela mi že aj keď som posledný cyklus s clostilom tak bude v tele pretrvávať ďalšie cykly tak som zvedavá..už len čakať..no veď to že aj ten väčší už môže prasknúť..idem skúšať ovu testy..a začali sme sa snažiť včera 😁asi budeme každý deň do štvrtku😁môj zatiaľ nudný graf

jaaa95
30. okt 2018

Ahojte 🙂dnes som si robila ďalší test a tiež taký slabucky ..nemal by byť každý deň silnejší ? Keďže mne ešte ani menštruácia nemeska (o dva dni som ju má dostať tak snáď už ju nedostanem) tak neviem .. 🙂

zuzik5891
30. okt 2018

@daniela123321 jasné... účinok clostilu ešte pretrváva aj po jeho vysadení...ja som tiež chcela každý deň no doktorka mi vravela že spermijky prežijú ob deň úplne v pohode a ani na môjho nechcem tak tlačiť... uvidíš že teraz sa nám to podarí 😉✊✊🍀❤️...

zuzik5891
30. okt 2018

@jaaa95 hcg stúpa každé dva dni 😉✊✊

jaaa95
30. okt 2018

@zuzik5891 ďakujem ..tak skúsim zajtra ..to by mohlo byť už aj silnejšie 😊