icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kubisova
31. júl 2014

Kocenky moje tak ja zajtra asi pojdem ku gynosovi uz prisiel z dovolenky

zarzisia
31. júl 2014

@adamnela dakujem moja.

Inak baby, drahy sa priznal, ze 1 test schoval, tak som ho dnes pouzila. Posledne 3 fotky-prve dve su tie iste, len 1. je upravena, druha je neupravena a tretia je zblizka.... na jednom sa mi zda tmavsia, druhy ciarocka. Vas nazor?

senta_sofia
31. júl 2014

@adamnela mne po potrate pichli vyvolavacku, asi len pre istotu, sliznicu som mala odlucenu vsetku a dostala som kramy, takze toho sa neboj

senta_sofia
31. júl 2014

@zarzisia ja tam stale nejaku ducharinu vidim

adrianaaa32
31. júl 2014

@rybkaa hmmm no dnes takto... http://www.fertilityfriend.com/home/adriana
Ze? Cele to mam nejake uskakane.
Ten test som studovala a prevracala z kazdej strany, ale veeeru ziadny duch. Celkom nic....tak si skor myslim ze ten ovu s // nic neznamenal..
Neviem co som zase poprestavovala v FF, lebo mi uz neukazuje v grafe dni DPO 🙂

rybkaa
autor
31. júl 2014

@micikatka celý graf hoď 🙂 ale môže sa to stať, ak nevystihneš vrchol ovutestom, prípadne to môže byť len jednodňový výskok počas cyklus ovplyvnený nejakými vonkajšími faktormi (vnútorná teplota, zápal, choroba, zmena prostredia, prerušovaný spánok atď....)

rybkaa
autor
31. júl 2014

@kubisova v koľko tt by si už mala byť? už bude aj srdiečko? 🙂 držím palce, nech je všetko oki 🙂

rybkaa
autor
31. júl 2014

@zarzisia prisahám, že na poslednej fotke na vrchom teste niečo vidím!!!!

rybkaa
autor
31. júl 2014

@adrianaaa32 merala si v iný čas ako obyčajne alebo si si len neprestavila čas merania pri zadávaní teploty, že máš prázdny krúžok? 🙂 dpo ti neukazuje, lebo nemáš VIP, takže nič si nepokazila 😀 inak sa teplota ešte pekne drží, nádej je vždy 🙂

lenna71
31. júl 2014

Ahojte potrebujem poradit.vcera som mala na ovu slabsiu ciarku ako kontrolnu takze som si ho vyhodnotila ako negativny.dnes mi teplota velmi vyskocila ze podla grafu to vypada na ovu.tak teraz neviem comu verit 😕

micikatka
31. júl 2014
lenna71
31. júl 2014

@micikatka Tusim riesime podobny problem 🙂

adrianaaa32
31. júl 2014

@rybkaa no merala som o hodinu neskor, bo som skor nevstala 😒
No super, uz som sa zlakla ze som tam zas nieco pokafrala 🙂

senta_sofia
31. júl 2014

@micikatka aaale tak pozri, ciselko bolo, tak uz len pockaj, ci sa ovu potvrdi teplotami 🙂) a asi ako napisala rybka, nemusela si vystihnut vrchol, mas aj foto testov?
a to iste plati aj pre @lenna71 nemusela si vystihnut vrchol, hoci sa ti test mohol javit ako negativny, kebyze robis dalsi v ten isty den neskor, ten uz mohol byt pozitivny, takze ovulacia mohla byt

micikatka
31. júl 2014

@lenna71 ved praveze ze ani moj ovu test nie je ani zdaleka pozitivny :o( o cosi silnejsi ako den predtym ale este mu vela chyba :o(

micikatka
31. júl 2014

@senta_sofia robila som si dva vcera, a ani na tom druhom nie je silna ciarka :o( idem pohladat foto

lenna71
31. júl 2014

@senta_sofia dakujem je to mzone robim ich prvý mesiac iba takze som myslela ze raz za den staci ...robila som hned poobede takze mozno vecer uz bol pozitivny - neviem. Skusim aj dnes cez obed spravit a uvidim ako sa to bude tvarit.

senta_sofia
31. júl 2014

@lenna71 vraj je dobre, ak ciarka tmavne, robit aj dva za den 🙂 ono to chvilku trva, lez clovek vychyta vsetky muchy 😉

micikatka
31. júl 2014

@senta_sofia spodny doobedu, horny vecer

lenna71
31. júl 2014

@ senta_sofia veru ano snad budem zachvilku zbehla, moc mi to momentalne nevadi ze sme vrchol nestihili lebo mam na mesiac antibiotika a nemam sa teraz snazit, ale chcem to mat odsledovane ked budem zdrava nech to ide sup sup 🙂

lenna71
31. júl 2014

@micikatka No ja som mala o kusok tmavsi ale tiez to nebola ziadna slava

senta_sofia
31. júl 2014

@micikatka hm, kto vie, aky by bol dalsi 😀 uz ti asi neostava nic ine, len pockat, co zajtra teplota... prip. dalsi test?🙂

micikatka
31. júl 2014

@senta_sofia ved jasne len čakat mi zostava :o) ako kazdy mesiac. inak mam pocit ze tym sledovanim meranim a testovanim sa mi uplne dovrzal cyklus :o( doteraz celkom pravidelny a teraz sa takto babre :o(
a vajecnik citim aj dnes, cize asi ovu este nebola.

senta_sofia
31. júl 2014

@micikatka ja som ovu testy skusila raz a naposledy, mna to vytacalo neskutocne a tiez bola ovulacia az pomaly 48hodin po pozitivnom... na meranie som sa vykaslala o dva mesiace neskor 🙂 ale tak tebe aj lieky nejake napchali, kto vie, ci aj tie nemaju prsty v tom

micikatka
31. júl 2014

@senta_sofia mam clostil, zeby na mna ucinkoval opacne? :o)

rybkaa
autor
31. júl 2014

@lenna71 vyzerá, že ovu bola, len si možno testom nevystihla vrchol, počkaj, aké budú ďalšie teploty, ak budú hore, ovu bola 🙂

rybkaa
autor
31. júl 2014

@micikatka aj u teba sa tvári, že bola 🙂

jaja9891
31. júl 2014

@zarzisia moja ja tam vidim duchov vsade;drzim silno palce

lenna71
31. júl 2014

@rybkaa No uvidim ako to bude dalej s teplotami 🙂 dakujem

kubisova
31. júl 2014