Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adamnela mne po potrate pichli vyvolavacku, asi len pre istotu, sliznicu som mala odlucenu vsetku a dostala som kramy, takze toho sa neboj
@rybkaa hmmm no dnes takto... http://www.fertilityfriend.com/home/adriana
Ze? Cele to mam nejake uskakane.
Ten test som studovala a prevracala z kazdej strany, ale veeeru ziadny duch. Celkom nic....tak si skor myslim ze ten ovu s // nic neznamenal..
Neviem co som zase poprestavovala v FF, lebo mi uz neukazuje v grafe dni DPO 🙂
@adrianaaa32 merala si v iný čas ako obyčajne alebo si si len neprestavila čas merania pri zadávaní teploty, že máš prázdny krúžok? 🙂 dpo ti neukazuje, lebo nemáš VIP, takže nič si nepokazila 😀 inak sa teplota ešte pekne drží, nádej je vždy 🙂
@rybkaa no merala som o hodinu neskor, bo som skor nevstala 😒
No super, uz som sa zlakla ze som tam zas nieco pokafrala 🙂
@micikatka aaale tak pozri, ciselko bolo, tak uz len pockaj, ci sa ovu potvrdi teplotami 🙂) a asi ako napisala rybka, nemusela si vystihnut vrchol, mas aj foto testov?
a to iste plati aj pre @lenna71 nemusela si vystihnut vrchol, hoci sa ti test mohol javit ako negativny, kebyze robis dalsi v ten isty den neskor, ten uz mohol byt pozitivny, takze ovulacia mohla byt
@senta_sofia robila som si dva vcera, a ani na tom druhom nie je silna ciarka :o( idem pohladat foto
@senta_sofia dakujem je to mzone robim ich prvý mesiac iba takze som myslela ze raz za den staci ...robila som hned poobede takze mozno vecer uz bol pozitivny - neviem. Skusim aj dnes cez obed spravit a uvidim ako sa to bude tvarit.
@lenna71 vraj je dobre, ak ciarka tmavne, robit aj dva za den 🙂 ono to chvilku trva, lez clovek vychyta vsetky muchy 😉
@ senta_sofia veru ano snad budem zachvilku zbehla, moc mi to momentalne nevadi ze sme vrchol nestihili lebo mam na mesiac antibiotika a nemam sa teraz snazit, ale chcem to mat odsledovane ked budem zdrava nech to ide sup sup 🙂
@micikatka hm, kto vie, aky by bol dalsi 😀 uz ti asi neostava nic ine, len pockat, co zajtra teplota... prip. dalsi test?🙂
@senta_sofia ved jasne len čakat mi zostava :o) ako kazdy mesiac. inak mam pocit ze tym sledovanim meranim a testovanim sa mi uplne dovrzal cyklus :o( doteraz celkom pravidelny a teraz sa takto babre :o(
a vajecnik citim aj dnes, cize asi ovu este nebola.
@micikatka ja som ovu testy skusila raz a naposledy, mna to vytacalo neskutocne a tiez bola ovulacia az pomaly 48hodin po pozitivnom... na meranie som sa vykaslala o dva mesiace neskor 🙂 ale tak tebe aj lieky nejake napchali, kto vie, ci aj tie nemaju prsty v tom

Kocenky moje tak ja zajtra asi pojdem ku gynosovi uz prisiel z dovolenky