icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evi38
8. nov 2018

@taily30 u mna uz 39...som prave zistila, ze co som mala gynekologa taky starsi, ze zomrel a miesto neho je nejaky vyborny, ma aj super referencie, tak zbehnem buduci tyzden na folikulometriu a nech skusi nieco vymysliet :D
drzim palce na zajtra 🙂
@dolynkag dakujem, aj tebe nech mas pohodove tehotenstvo 🙂
@taily30 :D

martinade
8. nov 2018

@taily30 🙂 a možnože ovu bude zajtra, to nikdy nevieš 🙂

taily30
8. nov 2018

@evi38 vidis, tak chod okuknut nove masko 😀 ja som s tymto mojim na SK spokojna, on je taky k veci "a vy dokedy chcete cakat, ved uz mate 33" to bolo pred 5 rokmi hahaha. tak som zvedava co mi zajtra povie.
budem aj tebe drzat palce, nech ti ten novy sadne a je ozaj odbornik.
dakujem. zajtra sa ozvem ako som pochodila. som zvedava na poznamky co bude mat 😂

taily30
8. nov 2018

@martinade veru to neviem kedy ovu bude, test je jednoznacne pozitivny a mam pocit ako na menzes, tak boli spodok. ale zajtra budem mudrejsia, hadam aspon nieco povie, navrhne ...
napisem. a mam prist okolo 14tej😒

martinade
8. nov 2018

@taily30 podvozok ta bolí? 😂
Ja som par dni po ovulke mala take tlaky ako na ms. Tak daj zajtra vediet, ja uvidím kedy sa pripojim na net... Zajtra sa zahram na šipkovú ruženku 😂

taily30
8. nov 2018

@martinade len sa nam ty pekne preber sipkova ruzenka a budeme cakat na spravy. drz sa a nech vsetko ide ako po masle!!!! fingers crossed!!!
mna podvozok (dobre som sa nasmiala ako si to nazvala) este ani neboli, mozno trosku ale skor nie. zajtra robim ovulacny opat a ak bude pozitivny este, tak myslim ze to doki aj stihne vsetko kuknut. ved uvidime.
maj sa pekne, drz sa, neboj sa!!!!!

daniela123321
8. nov 2018

@martinade Moja,držím zajtra palce✊🍀❤️

martinade
8. nov 2018

@taily30 dakujem 😘, dam vediet ked sa preberiem. Priateľ tam chce byt so mnou cely čas, hoc som ho posielala do prace, ze ajtak pol dna prespim ale bol neoblomny 🙂 co som velmi rada lebo sa bojim. Držím pršteky na ovulu a isto napíš ako bolo

martinade
8. nov 2018

@daniela123321 dakujem 💕

ikonica
8. nov 2018

@martinade po tej opke budete mat dovolene sa snazit ci nie? Pytam sa ako pako, ale nemam v tom prehlad...

zuzik5891
9. nov 2018

Baby ja som dnes s teplotou padla na dno 😢

martinade
9. nov 2018

@ikonica urcite. Nie je to kyret, ale s ohladom na rozsah vnutornej op a stehov...

ikonica
9. nov 2018

@martinade to ides na laparku hej?

taily30
9. nov 2018

@martinade na kolku mas operaciu? uz si v nemocnici?

taily30
9. nov 2018

Zienky co mate skusenosti s Inovolicom, uzivali ste prasok, ci tablety? aka je chut toho prasku? da sa to vypit?

shimmikk
9. nov 2018

@taily30 ja ho uzivam, chut to nema absolutne ziadnu, ale ze vobec 🙂 a uzivam prasok, myslim si ze je to lahsie vstrebatelne ako tablety

taily30
9. nov 2018

@shimmikk dakujem. pytam sa na chut, lebo ja nemam rada hocico 🙈 ale bez chute bude fajin

shimmikk
9. nov 2018

@taily30 a preco ho zacinas brat? Mas pco ci len preventivne? 🙂 ja som uvazovala aj nad nosifolom, je to skoro to iste, ale inofolic ma statisticky lepsie vysledky 🙂 i ked mozno je to ovplyvnene tym, ze sa viac pouziva

taily30
9. nov 2018

@shimmikk co som citala aj tu aj inde, vela zien si ho chvali a ze pomohol k otehotneniu. a kedze mam 38 a rok po potrate, tak vyskusam. ale opytam sa este gynekologa dnes co on na to. mozno poradi nieco ine.

shimmikk
9. nov 2018

@taily30 tak daj potom vediet co ti povedal, ja ho uzivam len kvoli skvalitneniu ale svojmu doktorovi som to este nepovedala, neviem ako by reagoval :D kedze sa to primarne berie kvoli pcos

daniela123321
9. nov 2018

9DPO..skáčem hore-dole

daniela123321
9. nov 2018

@zuzik5891 To už?ale veď užívaš ešte duphaston

taily30
9. nov 2018

@shimmikk co som citala, tak nie len na pcos, ale aj starsie zeny co sa snazia a mas pravdu na skvalitnenie. a co este beries?

shimmikk
9. nov 2018

@taily30 moze byt 🙂 este je aj daky inofolic combi, ale to su myslim len tablety, uprimne ani som nejak neskumala rozdiel medzi klasickym a tym combi.
Ja uz len vitex, ten som zacala ale len tento mesiac, tak neviem ani ci uz ucinkuje. A po kyrete som pila alchemilku, ale to som uz nejak vypustila. A ty? 🙂

taily30
9. nov 2018

@shimmikk ja beriem Vitex a celkovo take vitaminy pred otehotnenim co obsahuju vsetko. idem si objednat alchemilku (uz je v kosiku na nete), v usa sa neda zohnat a este uvidim co mi dnes gyndos povie.

zuzik5891
9. nov 2018

@daniela123321 no ráno som tomu nemohla veriť... už len čakám kedy sa spustí... Duphaston mám ešte na dnes a zajtra tak možno potom v nedeľu dorazí ms... nevieš si ani predstaviť ako mi je už nanič z toho všetkého...😢....a v práci sa ešte musím usmievať na pacientov... celé zle... najradšej by som sa niekam zašila

daniela123321
9. nov 2018

@zuzik5891 Ale ešte stále môže stúpnuť,verím v to🙏Veľa grafov som videla kde to na 10DPO kleslo a na druhý deň vyskočilo..a ak nie tak ďalší cyklus ideme spolu✌️a do Vianoc to dáme ✊

zuzik5891
9. nov 2018

@daniela123321 no musím len čakať...od rána mi padajú slzy...

shimmikk
9. nov 2018

@taily30 a vitex beries cely cyklus nepretrzite?

taily30
9. nov 2018

@shimmikk ano, bez prestavky. rano nalacno 1 tabletku