icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
9. nov 2018

@ikonica zacala som merat po menzese, kupila som teplomer 😀

dolynkag
9. nov 2018

@ikonica ono je to tak so všetkým, nikto ti nič nezaručí, lekár už vôbec nie, najlepšie je, ako človek pozná svoje telo, len niekedy je to na nervy, riešiť takto všetky detaily, cítim na sebe, že mi z toho začalo hrabať kus, hlavne to meranie teploty a testovanie

taily30
9. nov 2018

@ikonica no mna porazi, tak ty si to sama pichla? Povedal ze do svalu a buchol si po riti 🙂
Boli to?

kakatulik
9. nov 2018

@ikonica no,len pre nás je to smerodajné. Mne príde logické,že len zl.teliesko dokáže vyvolať zvýšenie progesteronu a ten vzostup teploty.
Be zl.teliska,žiaden vzostup. Mne to zapadá aj s ďalšími ukazovateľmi. ak potvrdené dr. Tak potom neviem.

ikonica
9. nov 2018

@dolynkag no ved to... Aby nam z tych vselijakych zmatocnych info nehrablo :D Akoze ten dr tvrdi ze je to zastarana metoda a bla bla ale ja tomu verim tak budem merat dalej... A podla mna ja napr nemam ani tak problem s ovu ako asi skor s kvalitou vajicok... No co uz mladsia nebudem 🙂

dolynkag
9. nov 2018

@ikonica a skúšala si už do DHEA a CQ10?

ikonica
9. nov 2018

@taily30 mozes do riti ale neviem ci sa tak dokazes skrutit :D sval by mal byt uvolneny.... Alebo do brucha... Sama som si to pichla... Nebolo to o nic horsie ako x fraxiparinov co som si uz predtym davno pichala sama... Ihla je tenucka.. V pohode to bolo.... Fakt kukni youtube... Ja som to tam odkukala.....

ikonica
9. nov 2018

@dolynkag koenzym som brala pred druhym tehu... Teraz zacinam zas... Dhea som nebrala... Neviem ci je to dobre pri pco...

dolynkag
9. nov 2018

@ikonica ja som brala takmer všetko, čo som kde našla, žeby pomohla...lebo som si dala takú hranicu, do decembra snaženie a dosť, tak som rada, že to zabralo, lebo predtým 4 roky nič a ozaj vek už mám neskutočný, tak už len dúfam, že to dobre dopadne, ten môj veľký sen.... a tebe prajem, nech ti to tiež vyjde do vianoc

ikonica
9. nov 2018

@dolynkag hej videla som ten tvoj arzenal ;) len sa bojim teraz kombinovat ked uz tlacim tie umeliny... Uvidime co bude dalej... Ak to teraz nevyjde tak dam pauzu s umelinami a skusim zasa nieco prirodnejsie.... Neviem... Do ivf sa mi velmi nechce...

martinade
9. nov 2018

@taily30 @ikonica @evi38 @daniela123321 @kakatulik pardon ak som niekoho pozabudla označiť.
Ahojte žienky, tak konečne som prestala podriemkavať tak využivam 5 min pred tym než znovu zaspím 🙂 bol to dlhy deň a hlavne pre dokiho naročny. 😂 O 7 som uz musela byt v nemocnicia a op na 11:30-12:00 naplanovana na cca pol hodinku to ratali a nakoniec bez kávy a vody 🙂 (od včera som nemohla pit a jest) som bola do 12:57 a potom sa na nič nepamätám 😂
V prípravnej miestnosti, na ceste do do prípravky boli lekari a sestričky úžasné, psychicky ma drzali aj sme srandovali kedze videli moje krokodílie slzy (aj tetaz sa mi spúštaju slzy ked na to pomyslim)
Tak k OP, dopadla dobre. Hoc to trvalo 2 hodinky namiesto 30 min. Ale zaver je, hoc tie zrasty boli hlboko, tak nakoniec sa ich podarilo odstranit a vajíčkovody mam prechodné a mozeme bez obav ist na ivf v dalsom cykle - v Decembri. A namiesto 1-2 dni v nemocnici ostavam do pondelka a utorka tak asi to bolo naozaj vážne a som rada ze to mam za sebou. Plus mam taky vyvod z rany, hlavne ze je to dalsi krôčik k batôžku. Akurat ma kontrolovala sestra 🙂 a počujem plač novonarodeného bábätka 🙂 krása
Kazdej jednej z nad drzim palce a hlavne bojujeme dalej.

taily30
9. nov 2018

@kakatulik Ved to, ze dnes rano 10.30 bol pozitivny, 13.30 negativny. 14.15 ma kukal a folik gulaty a cely.

martinade
9. nov 2018

@taily30 ohladom pichania, pred 3 mesiacmi som si pichala sams, nie je to az take hrozne a mne lekar povedal ze kludne si to mozem pichnut sama. Ako pre zaciatočníkadoporučujem pozriet navody na youtube. Je tam par dobrych krok za krokom. Najviac casu mi zabralo odhodlanie sasebapoškodiť a pichnút sa ale nakoniec to vobec nebolelo 🙂 držím pršteky 😘 zvladnes to

daniela123321
9. nov 2018

@martinade Och moja,ten vývod som mala aj ja asi 3 dni.. konečne máš potom✌️a hurá do tehulkovania😘

taily30
9. nov 2018

@martinade Jeej sipkova ruzenka, som velmi stastna, ze si ok, zobudena, ze je po a vsetko dobre dopadlo!!!! Supeeer. Teraz sa uz len pekne zahojit a zamiesat. Uz ti tvoje telo nemoze dat ziadne vyhovorky!! 😉 😉

martinade
9. nov 2018

@taily30 @daniela123321 dakujem 😘

ikonica
9. nov 2018

@martinade super spravy... Prajem hlavne rychlu a kvalitnu regeneraciu... Nie ze sa budes hned do roboty ponahlat... Pekne nech sa to zahoji a v decembri idete na to ;)

dolynkag
9. nov 2018

@martinade nech je to váš prvý krok k úspešnému tehu, držím palce,

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
9. nov 2018

@ikonica @dolynkaq dakujem kočky a samozrejme napodobne 😘

kakatulik
9. nov 2018

@martinade ahoj,no super! To máš drenaz,aby dobre odekali tie tekutiny, ktorými ti to vyplachli plus krvička.
Pekne sa zotav. Inak otázka. Veď pri IVF nepotrebuješ prechodné vajcovody či?
Z čoho si mala tie zrasty?

kakatulik
9. nov 2018

@taily30 áno lebo ovulks potrebuje vrchol LH,aby prebehla.

martinade
9. nov 2018

@kakatulik dakujem 😘, no zrasty boli asi vonkajsie a pred op mi lekar vysvetloval ze je dobre ich odstranit aby pri odbere vajíčok nezasiahol a nepoškodil ine organy. Ale este som nemala sancu sa rozpravat s dokim, zatiaľ len priateľ mi tlmočil lebo dlho bola šípková ruženka 😂

kakatulik
9. nov 2018

@martinade jaj,tak to chapem,ale z čoho vznikli. Mala si v minulosti operácie,zápaly, alebo tak?

martinade
9. nov 2018

@kakatulik neviem z coho som mala zrasty, lekar vravel ze som musela pred 5-10 rokmi mat asi chlamydie,ale ja som nikdy nemala take infekcie. Kazdy rok poctivo som chodila na prehliadky tak ja neviem. Hoc asi ked sommala 23-25 tak som chytila salmonelu ale neviem ci to moze byt z toho. Q ziadne zapaly a operacie som nemala. To je prva taka ze som v nemocnici. Prva plna narkoza ale len denna op, bola teraz v maji diagnoatika laparka a kyret.

kakatulik
10. nov 2018

@martinade jaaaj,tak to teda eviem. Bolo to lpsk,alebo otvorené brucho,rez. Máš bolesti?

daniela123321
10. nov 2018

10DPO

kufea
10. nov 2018

Pracovný názov grafu je víťazný 🙂 toto je 8. deň po.

martinade
10. nov 2018

@kakatulik bola to laparka, ked si dobre pamätám tak priateľ vravel ze mam 4 stehy, ale mam to mlzne kedze info bola po narkoze. Bolesti take ok absolutne v pohode, len neviem ci su z MS kedže na 2dc som bola operovana alebo bolesti po OP su take mierne ako MS bolesti 😁

lubi13
10. nov 2018

@daniela123321 vyzerá to dobre, kedy planujes testovať?