Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zarzisia ja tiez musim schudnut,len to tazko sa donutit,nemam pevnu volu,ja ani nemozem velmi cvicit,kvoli zrastom,lebo mi sposobuju bolesti,ale tak snad nejako pomalicky to pojde dole aj so zmenou stravy...vcera som sa pustila do upratovania,dnes pokracujem,zajtra na stavbe makacka a uvidime co dalej...
@rybkaa ja som dnes tiez mimo z hlienu 🙂 lebo som ani neviem asi 8 DC,teplotu velmi nemeriam a dnes zase na toaletaku kopu priesvitneho hlienu s krvou....na mna uz vela,ja som nikdy nemala ms dlhsie ako 5-6 dni.... aj to posledne dva dni len malicko spinenia,resp. minuly cyklus uz len na 5 den bolo slabe a teraz 8 den a toto???? 😕
@zarzisia skús prečítať tutok, ja som sa to podľa toho naučila http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
dlhé nechty nie sú dobre na krčok a chce to cvik, určite ho tam máš 🙂 treba ho hľadať každý deň - aj viackrát, lebo jeho poloha sa počas cyklu mení
@adamnela je to zvlastne,ale uvidis podla krvi,tam sa ukaze ako pracuju hormony...mozno ste to zachytili vcas a ostatne priznaky sa ti nestihli prejavit a ani ich nemusis mat vsetky... ja na to v akom stave vraj mam brucho sa tiez cudujem,ze sa na to neprislo skor.... neviem ako privolat mrchu,ale nieco co podpori rast sliznice,nieco s estrogenmi by som skusila... ak mas taku nizucku sluznicu tak lahko ju neprivolas...
Zienky,ak budete mat chut a cas,nasla som clanok,ktory dokonale vystihuje co prezivam... a ak by som mala dostatok odvahy,hned by som ho vycapila mojej rodine,nech mi daju pokoj a beru na mna ohlad.... asi ho dam precitat aj mojmu mm.... zaroven ak vas tu niekedy bombardujem depkami,mozno ma po precitani trosku viac pochopite...
Ahojte babenky....tak volala som mojmu gynosovi a povedal az pridem az po 10-eho.....ze to bude lepsie
ahojte babulky, čo vy, čo nové? Som nebola dlho na nete, tak kukam či aké novinky 🙂
@rybkaa na 12 DC cize teraz v utorok... som zvedava co budu so mnou robit 😕 no cysta snad nieee ☹ aj stresu mam teraz pomenej ako inokedy si myslim...no ktovie... je to zaujimave,lebo som zacinala s ovu na 17 DC a teraz bola 14 DC a mozno aj skor a ktovie co teraz 🙂 nechcela som merat,ale som zvedava 🙂 no pred operaciou som mala kratsie cykly,teda tak do 28 dni.... tak uvidime,to nase telo je ale zahada,co?a ty citis,ze uz si po ovu?
@vejula este nie, ma dovolenku a uz asi pockam rovno kvazi na prvu poradnu, nech tam nemusim behat 2x po sebe
Ahojte, chcem sa opytat na vas nazor..v nedelu bola teplota 36,2 co je predovulacna, pondelok som nemerala, v utorok 36,4 a v stredu 36,5 co su u mna uz poovulacne..ale stvrtok 36,4 a dnes dokonca 36,3... myslite ze bola uvu? Alebo nie?? Som zvedava co bude zajtra...dakujem
@senta_sofia toto ze sama neviem, take mam "stavy" ako stale po ovu....neviem preco to tak kleslo, to sa mi este nestalo..som zvedava na zajtra..