icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
11. nov 2018

@daniela123321 drzim prsty... A co pocity?

taily30
11. nov 2018

@martinade vyhoda toho doplnku pre chlapa je, ze to je prasok rozpustny vo vode 😂
ja som mojmu povedala, ze nakupujem doplnky aj pre neho a uplne v pohode. moj uz par rokov nemal robeny spermiogram, ale parkrat predtym ho mal tiez ukazkovy. neviem ci sa to tiez meni rokmi, ci by si to mal dat urobit.
co sa bolesti tyka, zbytocne ale netrp. viem, ze znesieme kona vola, ale ked nemusis tak netrp. skore uzdravenie.
Gynex si ty uzivala, pravda?

zuzik5891
11. nov 2018

@daniela123321 tebe aspoň niečo drží teplotu...ja som už včera zakrvácala a dnes zasa nič...zasa sa mi budú spúšťať úplne od veci...

martinade
11. nov 2018

@taily30 ano gynex som uzivala. Maximala vyhoda bola, ze ma nejako ukludňoval, bola som menej nervozna. Kedze mam stresujucu pracu, tak je to super, lebo nervozita pri chceni otehotienieť isto nepridava. Som taka vyrovnanejsia 🙂 držím pršteky

taily30
11. nov 2018

@martinade aj ho stale uzivas? nebije sa s vitexom? lebo aj ten upravuje hormony atd. ja len ci to neni zbytocne ked beriem vitex. a aky ten Bkomplex uzivas?

shimmikk
11. nov 2018

Ahojte baby, idem si k vam po radu.. neviem ci si niektora spomina, ale v priebehu tych najnizsich teplot som posielala graf s tym, ze tento mesiac ovulacia asi nebude, testy boli negativne v dnoch, kedy som ju vacsinou mavala, ale brala som antibiotika cez ktore sme sa ani nemohli snazit, tak som to nebrala tragicky. Prestala som merat na tych cca 10 dni ci kolko, lebo ved na co. V tom case som aj dobrala antibiotika, tak sme s priatelom zacali normalne zas aktivne zit. Len zo zvedavosti som si po tych dnoch zmerala teplotu, bola znacne vyssia ako tie predosle, tak som pokracovala, a teda si myslim ze ovulacia prebehla v tych 10dnoch, kedy som nemerala, aj podla pocitu vlhka. Teraz mi ale teplota zas o nieco vystupila a zatial sa drzi. Ovulaciu mi to vyznacilo az na teraz, ale nemyslim si ze bola az tak neskoro, nic tomu nenasvedcovalo, skor ff zblbol kvoli tym nevyplnenym teplotam. Blbe je, ze netusim ktory dpo mozem byt, kedze som to brala ako anovulak, ani som nepredpokladala ze teplota vystupi a teda nemam zaznaceny ani hlien. Mozem byt 9dpo aj 15dpo.. co si myslite? Mohol mi tie teploty tak dvihnut inofolic a vitex? Dokedy by ste cakali vy? Prepacte zasloh :D

martinade
11. nov 2018

@taily30 beriem ho od začiatku ms po ovu.

taily30
11. nov 2018

@martinade takze tak ako alchemilku, ze? a ten B komplex aky beries? ja by som si to objednala namiesto Infolicu

daniela123321
11. nov 2018

@ikonica Pocity??tehotne ako každý mesiac 😁ale vnútorný pocit že test bude zajtra biely

daniela123321
11. nov 2018

@zuzik5891 Tak ja už dlho beriem duphaston..vzdy ms dostanem až minimálne 3 dni po dobratí..

zuzik5891
11. nov 2018

@daniela123321 ale možno si dnes poznačím 1dc... dúfam

bona69
11. nov 2018

@shimmikk a čo test?

daniela123321
11. nov 2018

@zuzik5891 Máš teraz posledný cyklus s clostilom?

bale1rinka
11. nov 2018

@zuzik5891 verím ti,ja som už tiež rezignovala, čakala som na ovulku, že má prísť dnes a po meraní BT dnes mi aplikácia vyznačia , že ovulka bola 8.11. takže dnes sa ani s mužom nejdem snažiť a už vôbec, idem mu oznámiť, že končím, nechcem sa trápiť, prajem ti veľa sily!

martinade
11. nov 2018

@taily30 ten b komplex som kupovala normalne v obchode, len som davala pozor aby obsahoval b8

martinade
11. nov 2018

@shimmikk podľa mňa infolic a vitex nedvihaju teploty.

zuzik5891
11. nov 2018

@bale1rinka no len sa posnažte... minulý cyklus mi prehadzovalo ovu 4 krát...no ale aj ťa chápem...som v rovnakom štádiu...

zuzik5891
11. nov 2018

@daniela123321 veru...a niesom stotožnená s tým že do toho pôjdem...je mi to nanič a len priberám... náladová som neskutočne...potím sa...v kuse mám pocit že mám PMS...aj keď som len na začiatku cyklu alebo v strede...

ikonica
11. nov 2018

Ono toho inositolu treba aj nejake mnozstvo aby robil co ma a tiez zalezi na forme....

daniela123321
11. nov 2018

@zuzik5891 Och, strašne ma celý deň boli brucho ako na ms..milostivá príde asi skôr

daniela123321
11. nov 2018

@zuzik5891 To fakt z clostilu?ja nemám žiadne neaké vedľajšie ucinky okrem nafuknuteho brucha..a možno sa práve podarí bez clostilu

zuzik5891
11. nov 2018

@daniela123321 veď ja už som ako guľa... úplne cítim ako sa mi naťahuje pokožka...aj z toho mám nervy...

ereska
11. nov 2018

@taily30 ahoj áno mení sa to a my keď sme boli na ivf mal zle.vysledky už sme mali vybavené darcovské spermie ale o mesiac už to boli ok tak sme nepotrebovali takže mení sa to z mesiaca na mesiac

bale1rinka
11. nov 2018

@zuzik5891 toto je môj graf... neviem neviem a muž je po " fláme"

bale1rinka
11. nov 2018

@bale1rinka akejkoľvek zienke ďakujem za odpoveď.čo myslíte,fakt bola ovulka 8.11.?

zuzik5891
11. nov 2018

@bale1rinka ja by som si preniesla teploty do apky Fertility Friend ...tie sú najčitatelnejšie... máš teplomer na dve desatiné čísla?ovu je keď máš po sebe 3 teploty vyššie ako 6 predchádzajúcich... podľa mňa ti kľudne môže ešte ovu prehodiť...ovu bolesti alebo hlien si nepozorovala?

bale1rinka
11. nov 2018

@zuzik5891 ja s fertility friends neviem robiť,asi som divna,nešlo mi to,mám teplomer na 2 des.miesta,podľa grafu to sedí,bolesti mám od 5.11.cca už to nesledujem,hlien nikdy nezachytim kdeže som vždy plná muzìčkovych semien🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 v období plodnych dní

81anina
11. nov 2018

@bale1rinka no ja by som povedala ze ked budes mat dva nasl.dni teplotu 36.7 a vyssie tak ovulku si mala medzi 9-10 novembrom

bale1rinka
11. nov 2018

@81anina dnes ráno mi prvý krát stúpla teplota až na 36.66 z 36.42,každý mesiac som to mala tak,že akonáhle takto stúpla teplota tak stúpla aj nasledujúce dni,čudujem sa preto že vždyboli vyššie ako tento krát....bodaj by si mala pravdu a stala sa v auguste 2019 konečne mamickou 🙂 🙂 🙂

81anina
11. nov 2018

@bale1rinka drzim palce ☺