icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

szam
14. nov 2018

Ahojte, myslíte, že môžem už testovať?

dolynkag
14. nov 2018

@szam áno, ale odporúčam ráno 🙂 držím palce

szam
14. nov 2018

@dolynkag dakujem 🙂

martinade
14. nov 2018

@taily30 tak tu masaz by som si dala 🙂
@evi38 tak ako to prebehlo? Folikul mas alebo uz mieri k armáde? 😂
Porozpravala si sa o moznom postupe?

ikonica
14. nov 2018

Juj tak som sa potesila ze si objednam ten myo inositol co som tu vcera davala... Aj som objednala ale nejak sa ten obchod neozyva :/

julianka007
15. nov 2018

Mne už vyznacilo ovulku a to som si myslela, že mi ju vyznačí až na 11DC

daniela123321
15. nov 2018

To bude zas dlhý cyklus😔

shimmikk
15. nov 2018

@daniela123321 nemoze to byt tehotenstvo? 🙂

daniela123321
15. nov 2018

@shimmikk Podľa mňa nie🤔včera som skúšala tehu test síce 25mIU a nie z ranného moču ale úplná beloba

julianka007
15. nov 2018

@daniela123321 to vyzerá aj na dlhší ako dlhý cyklus... 😉

dolynkag
15. nov 2018

@daniela123321 ani po uschnutí tam nebolo nič vidno? mala si asi počkať do rána..... no na tvojom mieste by som asi už počkala a netestovala teraz, je to stres toto všetko, aj teploty aj testy....... som veľmi zvedavá ako to dopadne

daniela123321
15. nov 2018

@dolynkag Ani po uschnutí 🤔 najviac ma štve ten pekný graf a nič z toho..možno mi bude aj meškať ms kôli cyste čo sa mi spravila..máš pravdu je to dobrý stres od začiatku či ide ovu..či bola ovu..to čakanie po ovu 😀ale kašlem už na to..len keby sa mi už aspoň ms spustila nech môžem ísť na ďalší cyklus✌️

daniela123321
15. nov 2018

@julianka007 No to bude dlhý cyklus😀

dolynkag
15. nov 2018

@daniela123321 cyklus nemusí byť dlhý, ak nie si tehu, teplota môže padnúť kedykoľvek.... ja som takú teplotu vysokú ani nemala..... už nemeriam teraz, ale môj graf vôbec nevyzeral ako víťazný, tak už len čakať, čo z toho bude..... drž sa

daniela123321
15. nov 2018

@dolynkag Dúfam že zajtra už padne keď niesom tehu.. ďakujem 😉 snáď to nebude dlho trvať a ms príde

evi38
15. nov 2018

@taily30
@martinade babulky, tak to bol doktor :D za minutu som bola vybavena aj s preventivkou, on tak rychlo rozprava a robi...takze prisla som na preventivku on hned, ze ci chcem cytologiu klasicku alebo specialnu vysvetlil rozdiel, ja, ze ok specialnu...posadil ma na kozu a ze minutka to bude, to bola sekunda, potom mu vravim, ze sa nam nedari otehotniet po kyrete a ze vzdy sa mi podarilo na 1 x, povedal, ze moze byt z kyretu poskodena sliznica, ze to sa stava, povedala som, ze v utorok bol pozitivny ovu test a ze od 12-20 hod. prebieha u mna ovu, to som bola akurat 19 hod. po pozitivnom ovu teste a on spravil sekundovy ultrazvuk a ze hotovo, tak sa pytam, ze kolko meria ten folikul a on, ze nic :D, tak som sa opytala este 2 x a on, ze nic, lebo uz praskol :D...tak som skusila nahodit tu temu, ze tehotentstvo kym som sa obliekala a on, ze urcite hormonalny profil, ze je to uplny zaklad bez jeho vysledkov mi nevie nic povedat...cize suma sumarum: objednal ma na 2-3 DC na hormonalny profil a ze to, ze si meriam BT a je pekny graf neznamena, ze su hormony ok, dal mi papier na mamografiu, spravil tu specialnu cytologiu a ze ta sliznica po kyrete zvykne byt problem...viac povie po vysledkoch z hormonalneho profilu 🙂

miza88
15. nov 2018

@daniela123321 Ahoj, tak ja som si dnes nakoniec spravila test a je pozitivny 🙈 🙊 este stale som to nejako nespracovala.....😀

miza88
15. nov 2018

@evi38 ja mam tiez takeho expresneho doktora, ked som k nemu zacala chodit tak si ho baby chvalili, no lenze bol taky dobry az sa z neho stal primar a najziadanejsi porodnik a teraz chce s jednou ritou sediet na 5 stolickach a to sa neda ☹

evi38
15. nov 2018

@julianka007 super, drzim palce, tiez by som dala o den neskor 🙂...poistene mate krasne 🙂
@szam ahoj 🙂...skusala si test? 🙂
@daniela123321 graf mas krasny, neskusis poobede test? Nejaky dobry ti na 15 DPO urcite ukaze 🙂
@miza88 jej gratulujem 🙂...ako dlho ste sa snazili, mas aj graf a test prosim ta? 🙂...ano tento bol rychly, ale zas, ked som to potom spracovala, tak si vravim, ze ok bez toho, aby som mu sama nejako hovorila, co ma robit, tak rovno, ze hormonalny profil, mamografia atd.

daniela123321
15. nov 2018

@miza88 Gratulujem 😉😘❤️

miza88
15. nov 2018

@evi38 no, my sme sa snazili rok a pol, boli sme aj v CARe, absolvovali IUI a nakoniec sa nam podarilo prirodzene, z coho mam najvacsiu radost 🙂 graf som zacala robit minuly tyzden, takze ti vela nepovie ale teploty boli stale okolo 36,8 az 36,9...vcera vecer ma hrozne zacali boliet prsia, a to som ja nikdy nemala (iba ked mi v care pichli ovitrelle na vyvolanie ovulacie), tak som zacala mat chrobaka a dnes rano som skusila ani nie z ranneho mocu ovulacny test a hned na mna vyskocila tucna prva ciara, tak som do tej istej misky pichla aj tehu test a tiez hned druha ciarka....ja mam pocit, ze nam mozno pomohol vitex alebo to bola proste len nahoda....🙂

shimmikk
15. nov 2018

@miza88 krasa, gratulujem velmi 🙂

vikttoria1
15. nov 2018

Ahojte myslite, že je to duch alebo len presvitá čiarka 🤔

eliska1986
15. nov 2018

@vikttoria1 podla mna tehotenstvo,dost je siroka ta ciarocka,To je moj nazor nech sa vyjadria aj ine zienky a maminky🙂

dolynkag
15. nov 2018

@vikttoria1 mne sa vidí ako riadna čiarka, ktorý dpo?

vikttoria1
15. nov 2018

@eliska1986 kiež by už sí nechcem nic nahovárať po sklamaniach

vikttoria1
15. nov 2018

@dolynkag mam 3 dni do menštruácie

dadulik6
15. nov 2018

Uz len cakat kedy pride ms a tento hnusny anovulak skonci 😞😞😞

shimmikk
15. nov 2018

@vikttoria1 tak skus o tie 3 dni ci bude silniet, ale urcite to nie je len ciarocka co presvita 🙂

shimmikk
15. nov 2018

@dadulik6 inak, ako to je s anovulakmi? Uz si ho niekedy mala? Treba ist na vyvolavacku ci ms moze prist aj sama?