Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shimmikk nie, práveže mi to dosť pomohlo podľa mna, resp aj prispelo k tomu že sa mi cyklus skrátil o takmer 10 dni a teraz ho mám cca 30-32 dni, čo som nemala NIKDY. Ja som negatívne recenzie na gynex nenašla, resp som si povedala že vyskúšam a uvidím a veľmi prekvapil 😊
@daniela123321 krásny grafik a testik ??? 🙂
@daniela123321 podľa mňa môžeš byť výnimka, že máš negativny test ale i tak budeš tehu 🙂 18 dni uz je ozaj podla mna tehotenstvo
Ahojte baby, nasadila som duphaston ako kázala doktorka aj keď očividne ovu neprebehla, ale otázka nemal by duphaston zvyšovať teplotu? Ja mám pocit že sa normálne na ovu čaká, mávam ju totiž 20dc...ak naozaj príde 20dc, ja na 25dc vysadím duphaston čo sa stane? Dostanem napriek tabletkám tak ako vždy až na 33dc alebo mi skráti LF tento mesiac? Viem že veľa otázok naraz ale veľmi ma zaujíma čo to urobí
@ereska Graf krásny a test 15DPO negatívny 😀
@izy1661 Ja už sama neviem čo to môže byť 😯zajtra zájdem do lekárne kúpiť nejaký citlivý test a ešte skúsim 🤔ale nemám pocit žeby to bolo tehotenstvo 👶
@verona1989 meriaš prvý mesiac? Máš dosť vysoké predovulačné teploty, ja nemám také vysoké ani po ovulácii
@ja197 ano prvy krat si meriam tento mesiac ale zároveň to aj kombinujem s ovu testami poobede. Ja som zvykla mat sice ovulaciu tak okolo 18-20dc.,stalo sa mi ze som mala aj 15dc ovu, ale uz mi to príde nekonečno. Možno mi eate výskoci v priebehu 3 dní no neviem.ale tiez pozerám tu vaše grafy a máte nizsie teploty ako ja tak preto sa v tom nevyznám.dokonca vcera poobede som mala 37,59 ale to sa len rano meria ze?
Ahojte dievčatá, prosím vás ak nastane ovulácia skôr, znamená to ze aj cyklus sa skráti, teda ms príde skôr? Mate niektorá skúsenosť? Ďakujem pekne za každú odpoveď?
@verona1989 kľudne môže ešte prísť, ja som dnes 18dc a tiež ešte neprišla....len na tie teploty ti neviem, mne sa zdajú vysoké, dám ti tu jednu tabuľku kukni podľa toho či si v norme, ak nie môže to znamenať problémy so štítnou žľazou...a cez deň teplotu nemeraj, je to úplne zbytočné, jedine ráno pred vstaním z postele, po min 6hod spánku a vždy v rovnaký čas 😊
@ja197 so stitnou zlazou nemam problem to u som bola na testoch a výsledky mam v norme. No podľa tej tabuľky som v normale tak uvidíme este dalsie 3 dni.mne sa od potratu v july stratili nejako symptómy ovulky aj ked je vlastne pravda ze som to nikdy nemala bohvie co.no uvidím dalsie dni.kazdopadne dakujem ;)
@palkolaska
@ludka0611 ahojte mame skoro rovnake grafy ovulacia 5 novembra, cakame spolu ☺
@ludka0611 naozaj krásny grafik aj ja chcem
@verona1989 určite môže ja mávam ovulaciu na 42-44 DC
@ludka0611 chystáš sa aj testovat??
@ereska čože?? 42-44dc?? Tak to máš teda riadne dlhy cyklus.
@kaciatko04 tak super, potom som rada ze ti tak zaucinkoval 🙂

@lugkaemy Máš pekný graf tak držím palce nech sú tam //čiarky ✊🍀