Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica hádam sa to podarí a už úspešne ale aspoň viem , že môžem otehotnieť lebo doteraz som bola v tom , že nie asi sa začnem testovať každý mesiac aby som pre istotu vedela čo a ako
@vikttoria1 bude dobre uvidis... Pocula som take nazory, ze po biochemku, resp. vcasnom potrate je maternica akoby pohnojena, tak sa potom skor zadari...
@ikonica tak teraz si má rozosmiala tým názvom ,, pohnojena ,, dufam že sme ju poriadne pohnojili 😁🙏ďakujem 🙂
Ahojte prosím vás ak chcem merať Bt ale v noci väčšinou stávam k malému koľko hodín by som mala spať /ležať?? Ďakujem
@vikttoria1 no tiez si myslim, ze je to nie prave vhodne slovo, ale tak mi to povedala kolegynka, ze jej to tak povedal kekar.. A aj tu na konovi som sa s tym stretla..
@zoja82 ja absolútne netuším ani kedy je hore a kedy asi dole, takze ešte stále si na tom lepšie 😂😂
Neviem na kolko brať vážne dnešnú teplotu. Medzi 1:00-4:00 som bola 3x so psom vonku a merala som ešte aj o pol hodinu skôr. O 2:00 som mala 37,25℃ , no uz o 5:30 len 36,81℃ . Zaokruhlila som si to na 36,85℃ (za tu pol hodinu) , ale teda ozaj neviem neviem. Možno si chcem dat len nádej, ze to este nie je stratené... Ale naozaj som suvislo pred tym spala hodinu tak neviem 😣
tak podľa môjho grafu teplota stúpala a klesala stále hore dole, posledný pokles bol 21 DPO, potom išla hore, merala som ešte 3-4 dni a potom už neviem..... ale dnes som zmerala, neviem už ktorý som deň, ale bola 37 najvyššia zatiaľ, takže malý pokles nič neznamená, iba ak klesne už pod čiaru..... ale tehu podľa grafu sa dá zistiť dosť pozde, to už zistite skôr z testov
@daniela123321 ešte to nič neznamená, dôležité je, ako sa cítiš a čo bude zajtra, ak netestuješ, tak prajem pevné nervy
@dolynkag Tehu to určite nebude..cítim sa na mrchu..nie tehotno..ani prsia nič ma nebolí..keď som bola na folikulometrii tak sa mi vytvorila jedna folikulárna cysta tak možno tá mi to blokuje
@verona1989 pokial si ovu test nemala pozitívny, tak meraj a testuj dalej. Je normálne ze teplota takto skače. Hoc aj po ovu bude skakať ale vo vyššich teplotach.
@martinade len mi príde divne ze 18dc a stále nejako noc.alebo to ešte bude anovulak ked tak..no neviem. Ale ovu test som zase uplne biely nemala bola tam uz ciarka aj zreteľne viditeľná ale nie zas taka aka ma byt.tak diky ;)
@ludka0611 na tom prvom z vrchu vidim ale velmi slabucku ciarocku
@eliska1986
@dadulik6 ďakujem dievčatá, v skutočnosti sú na všetkých ciarocky, na tom vrchnom najsilnejšia ale zdajú sa mi veľmi slabé. Nevydržala som a spravila ráno aj digitálny ale ten bol negatívny

@vikttoria1 to mi je luto :( ... Tiez som to mala min. cyklus... Ostava verit, ze v dalsom cykle to uz bude dobre....