Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
dobre ranko , graf krasny, ale na teste nic vyrazne nezruzovelo! vrrrrr http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef Bola tam taka ista, mozno trosku tmavsia v limite, ale po zaschnuti toho moc nie je vidno :/
ahojte, tak graf krasny, mala nadej bola z mamatestov, ale digi dnes ukazal jedno velke - ☹ Takze co uz ☹ Som zvedava, kedy klesne teplota ........
@senta_sofia uz neverim. Len nechapem, co tie moje teploty....predtym tie cykly boli rozhadzane a teraz take pekne a h*vno z toho(ospravedlnujem sa za vyraz).... uz nech ta potvora cervena dojde, nechapem, ci si zo man niekto tam hore dobry den robi, ci co 😢 Ale dakujem za povzbudenie.
@zarzisia teoreticky tam nieco mohlo byt a neudrzalo sa to alebo tam nieco stale je, ale mas nizku hladinu HCG, tazko povedat, aj preto som ta posielala na krv...
@senta_sofia Budem cakat do buducej nedele, ci sa rozbehne, ci nie. Ak nic, tak v pondelok skocim k dr. Bolesti podbruska mam take obcasne...mozno 3x a den a trvaju tak 5 minut a picha ma raz napravo a raz nalavo, ale viem, ze to vaecniky a ani zapal nie je, takze som zvedava, ako sa to bude dalej spravat. V lekarni som sa bavila s lekarnikom, lebo mi hned hovoril, ze najlepsie je test robit pri meskani MS, tak som mu povedala, ze mi uz meska podla minulych 3 cykloch a povedal mi, ze najlepsie je testovat az ked MS meska napr. tyzden a viac, lebo uhniezdenie byva od 5 DPO do 12 DPO. Ale uz som z toho akosi vycerpana, take nadeje som si robila v duchu po tom mamateste a prd z toho.
@zarzisia och moja je to na nervy,ja uz neverim testom,uz 2x som mala druhu ciarku a raz na mamateste a nic,ale ja som klesla a ms dosla,ty sa drz,este nic nie je stratene... mne mm odchadza rano do PL takze tento mesiac nic a mam akesi bolesti tak sa bojim cysty,cele zle...dnes sme boli u svokry,velmi som nemala naladu a ani ona na mna.... v utorok ma caka car...hmmm...
@senta_sofia
@adamnela
@rybkaa
@zarzisia
@zuzulienocka77
@kitulka
@jaja9891 Dobre ranko holky....tak ja vecer u lekara som zacala trochu spinit tak som sa zlakla....zatial vsetko v poriadku ze to sa moze stat,tak uz srdiecko bylo ale som rada...
@adrianaaa32
@bapsi123 pripajam sa 1DC :(
@kubisova skvela sprava :* 🙂
Inak baby vcera den blbec.vcera sa mi este aj notebook pokazil tak,ze sa uz rozbehnut neda a drahy siel vcera akurat do polska, tak som bez pocitaca. Dnes sa idem objednat na folikulometriu zasa uff
v tomto sa ani mojej teplote nejako nechce hore, leeeedva že vyznačilo čiary http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
ahojte babenky. tak ja som ešte nemerala, ovulka bola pravdepodobne okolo soboty, takže ujo jony predpokladal 4, teda dnes, aleeeeeeeeeee. dnes už je mužo v práci a tak dnes plodiť nebudeme 🙂 . plodili sme včera. no a cez dovču žiadne plodenie nebolo, pretože medzi nami spávala prirodzená antikoncepcia. môj mladší synátor. 🙂 popravde mi to bolo fuk, bo po celom dni v bazéne som bola rada, že som vôbec trafila do postele. inak na kupku som dennodenne videla minimálne 20 tehuliek s brušiskami na puknutie. a keď mužo videl môj pohľad tak vždy pricupital ku mne, že neboooooooooj kupim ti tigríka. lebo tak tigra by som doma chcela. len neviem čím by sme ho živili a kde by on búval. 🙂 takže krásny týždeň dievke.
@zarzisia hmmm :( skoda,dufala som,ze to vyjde...ale mozno uz teraz bude telo nabudene a uz to vyjde v dalsom kole... moj mm odcestovany a nefunguje mu roaming :( jooj,uz som volala do orange a malo by to byt ok,ale aj tak nic :( zajtra idem do CAR,tak som zvedava kam sa pohneme...
@mawiya akurat neska som na teba myslela, ze je ten Jonasov den D, ze co a ako... hlavna vec, ze si si oddychla 😉 ja mam pocit, ze tento rok su tehotni aj muzi 😀
Baby co si znacite teploty vo fertilityfriend - vy mate zaplatene to VIP clenstvo? Lebo mi to vypisuje ze mi konci trialova verzia a mala by som si zaplatit VIP clenstvo aby som napriklad videla DPO a podobne. Stoji to na rok nejakych 45 dolarov ci kolko, nic hrozne, len teda ma zaujima ci to mate predplatene.
Tento mesiac som meraniu moc nedala, lebo sme boli na dovolenke a povedala som si ze kaslem ja na to, takze som zacala znova az teraz od soboty a zajtra by som mala mat ovulaciu, tak uvidim co z toho bude, ten graf vyzera nejak divno bez tych prvych merani 😀
@kubisova A aj Ti nieco dali, ci len spravili sono a skontrolovali, ze je to OK. Uz to ustava, ci ake to teraz mas? A to si mala cervene spinenie, ci hnede, ci silnejsie krvacanie? Ci ake vlastne? Mna pobolieva vpravo dolu, vzdy ked sa postavim, tak ma tam, pichne. A je to na houby, lebo v robote sedim cely den a len k tlaciarni si chodim pre papiere sem tam a vtedy ma tam vzdy zaboli, niekedy ani neviem chvilu chodit. Ale inak som vpohodke. Stvrtok idem ku doktorke, uvidime...

@adrianaaa32 nechaj tam zatial to spinenie a uvidis, aj teplota ti neklesla este pod ciaru