icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
2. aug 2014

@adrianaaa32 nechaj tam zatial to spinenie a uvidis, aj teplota ti neklesla este pod ciaru

adrianaaa32
2. aug 2014

@senta_sofia dakujem...tak uvidim co ma este prekvapi tento mesiac..

red_kika
3. aug 2014

Baby, je tu nejaka baba, ktora otehotnela, ked mala sex 4-5dni pred ovu?

zarzisia
3. aug 2014

dobre ranko , graf krasny, ale na teste nic vyrazne nezruzovelo! vrrrrr http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef Bola tam taka ista, mozno trosku tmavsia v limite, ale po zaschnuti toho moc nie je vidno :/

senta_sofia
3. aug 2014

@red_kika co viem, tak @adamnela par rokov dozadu 😉

zarzisia
3. aug 2014

ahojte, tak graf krasny, mala nadej bola z mamatestov, ale digi dnes ukazal jedno velke - ☹ Takze co uz ☹ Som zvedava, kedy klesne teplota ........

senta_sofia
3. aug 2014

@zarzisia ved uvidis... ani digitest nie je neomylny 🙂

zarzisia
3. aug 2014

@senta_sofia uz neverim. Len nechapem, co tie moje teploty....predtym tie cykly boli rozhadzane a teraz take pekne a h*vno z toho(ospravedlnujem sa za vyraz).... uz nech ta potvora cervena dojde, nechapem, ci si zo man niekto tam hore dobry den robi, ci co 😢 Ale dakujem za povzbudenie.

senta_sofia
3. aug 2014

@zarzisia teoreticky tam nieco mohlo byt a neudrzalo sa to alebo tam nieco stale je, ale mas nizku hladinu HCG, tazko povedat, aj preto som ta posielala na krv...

zarzisia
3. aug 2014

@senta_sofia Budem cakat do buducej nedele, ci sa rozbehne, ci nie. Ak nic, tak v pondelok skocim k dr. Bolesti podbruska mam take obcasne...mozno 3x a den a trvaju tak 5 minut a picha ma raz napravo a raz nalavo, ale viem, ze to vaecniky a ani zapal nie je, takze som zvedava, ako sa to bude dalej spravat. V lekarni som sa bavila s lekarnikom, lebo mi hned hovoril, ze najlepsie je test robit pri meskani MS, tak som mu povedala, ze mi uz meska podla minulych 3 cykloch a povedal mi, ze najlepsie je testovat az ked MS meska napr. tyzden a viac, lebo uhniezdenie byva od 5 DPO do 12 DPO. Ale uz som z toho akosi vycerpana, take nadeje som si robila v duchu po tom mamateste a prd z toho.

bapsi123
3. aug 2014

Och 1.DC ☹ uz som z toho zufala, sklamana a vycerpana

jaja9891
3. aug 2014

@zarzisia och moja je to na nervy,ja uz neverim testom,uz 2x som mala druhu ciarku a raz na mamateste a nic,ale ja som klesla a ms dosla,ty sa drz,este nic nie je stratene... mne mm odchadza rano do PL takze tento mesiac nic a mam akesi bolesti tak sa bojim cysty,cele zle...dnes sme boli u svokry,velmi som nemala naladu a ani ona na mna.... v utorok ma caka car...hmmm...

adrianaaa32
3. aug 2014

@bapsi123 napodobne....tiez 1DC ☹ .....dochadzaju sily a energia ☹

kubisova
4. aug 2014

@senta_sofia
@adamnela
@rybkaa
@zarzisia
@zuzulienocka77
@kitulka
@jaja9891 Dobre ranko holky....tak ja vecer u lekara som zacala trochu spinit tak som sa zlakla....zatial vsetko v poriadku ze to sa moze stat,tak uz srdiecko bylo ale som rada...

lenna71
4. aug 2014

@zuzik1927 @ micikatka Ahojte divcata tak co ako to u vas vypada? ja tak vselijako ale ovu mi nakoniec oznacilo...na 16 DC...zatial sa drzim hore dnes rano 36,88.

zarzisia
4. aug 2014

@adrianaaa32
@bapsi123 pripajam sa 1DC :(

@kubisova skvela sprava :* 🙂

Inak baby vcera den blbec.vcera sa mi este aj notebook pokazil tak,ze sa uz rozbehnut neda a drahy siel vcera akurat do polska, tak som bez pocitaca. Dnes sa idem objednat na folikulometriu zasa uff

senta_sofia
4. aug 2014

@zarzisia no aspon sa to nejakym smerom pohlo 🙂

rybkaa
autor
4. aug 2014

@kubisova blahoželám k srdiečku 🙂 hlavne že je všetko v poriadku 🙂
@zarzisia ufff, to mi je ľúto, že predsa len 1 DC ☹ fakt som tomu verila, že to vylo, teplota sa krásne držala...tak ale to už vyjde, jasné? ideme na to 🙂

rybkaa
autor
4. aug 2014

v tomto sa ani mojej teplote nejako nechce hore, leeeedva že vyznačilo čiary http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

micikatka
4. aug 2014

@lenna71 u mna nic :o( teploty nizke. testy slabe, cize dalsi cyklus v čudu. :O( uz neviem co dalej.

mawiya
4. aug 2014

ahojte babenky. tak ja som ešte nemerala, ovulka bola pravdepodobne okolo soboty, takže ujo jony predpokladal 4, teda dnes, aleeeeeeeeeee. dnes už je mužo v práci a tak dnes plodiť nebudeme 🙂 . plodili sme včera. no a cez dovču žiadne plodenie nebolo, pretože medzi nami spávala prirodzená antikoncepcia. môj mladší synátor. 🙂 popravde mi to bolo fuk, bo po celom dni v bazéne som bola rada, že som vôbec trafila do postele. inak na kupku som dennodenne videla minimálne 20 tehuliek s brušiskami na puknutie. a keď mužo videl môj pohľad tak vždy pricupital ku mne, že neboooooooooj kupim ti tigríka. lebo tak tigra by som doma chcela. len neviem čím by sme ho živili a kde by on búval. 🙂 takže krásny týždeň dievke.

jaja9891
4. aug 2014

@zarzisia hmmm :( skoda,dufala som,ze to vyjde...ale mozno uz teraz bude telo nabudene a uz to vyjde v dalsom kole... moj mm odcestovany a nefunguje mu roaming :( jooj,uz som volala do orange a malo by to byt ok,ale aj tak nic :( zajtra idem do CAR,tak som zvedava kam sa pohneme...

senta_sofia
4. aug 2014

@mawiya akurat neska som na teba myslela, ze je ten Jonasov den D, ze co a ako... hlavna vec, ze si si oddychla 😉 ja mam pocit, ze tento rok su tehotni aj muzi 😀

lal
4. aug 2014

Baby co si znacite teploty vo fertilityfriend - vy mate zaplatene to VIP clenstvo? Lebo mi to vypisuje ze mi konci trialova verzia a mala by som si zaplatit VIP clenstvo aby som napriklad videla DPO a podobne. Stoji to na rok nejakych 45 dolarov ci kolko, nic hrozne, len teda ma zaujima ci to mate predplatene.

Tento mesiac som meraniu moc nedala, lebo sme boli na dovolenke a povedala som si ze kaslem ja na to, takze som zacala znova az teraz od soboty a zajtra by som mala mat ovulaciu, tak uvidim co z toho bude, ten graf vyzera nejak divno bez tych prvych merani 😀

kitulka
4. aug 2014

@kubisova Juuuuuj! Tak super! Tesim sa zo skvelej spravicky! Si bola na pohotovosti?

kubisova
4. aug 2014

@kitulka hej bola som zlakla som sa...ale som rada ze srdiecko byje

zuzik1927
4. aug 2014

@lenna71 tak ja som na poovulacnych dnes 36.6..ovu bola asi v piatok nakoniec..Cize 3 DPO

kitulka
4. aug 2014

@kubisova A aj Ti nieco dali, ci len spravili sono a skontrolovali, ze je to OK. Uz to ustava, ci ake to teraz mas? A to si mala cervene spinenie, ci hnede, ci silnejsie krvacanie? Ci ake vlastne? Mna pobolieva vpravo dolu, vzdy ked sa postavim, tak ma tam, pichne. A je to na houby, lebo v robote sedim cely den a len k tlaciarni si chodim pre papiere sem tam a vtedy ma tam vzdy zaboli, niekedy ani neviem chvilu chodit. Ale inak som vpohodke. Stvrtok idem ku doktorke, uvidime...

kubisova
4. aug 2014

@kitulka dali mi Duphaston 2 tabletky denne. Vies co aj ma zaboli aj ma pichne. Ale to je tou maternicou. som len trochu taky cervensi vytok potom spinenie a uz nic.

lenna71
4. aug 2014

@zuzik1927 mne tiez ukazuje 3DPO 🙂