Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dolynkag hej viem ale ja tak je to lacnejsie oproti sk.. Na iherbe ma odradza aj postovne.. Kedysi bolo nizsie.. A mam aj nemilu skusenost z dhl ked som prerobila 12 uer.. Ale uz nepamatam o co presne islo... Su to roky dozdu... Ale je tam dobry system tych spatnych odmien ked niekto pouzil tvoj kod... To mi niekedy zvyklo pokryt postovne.... Uz som davno odtial neobjednavala, mozno sa uz podmienky zmenili...
Nevadí baby (teda je mi do plaču, ale nezomieram), vyhrala som prave (až) 12€ v žrebe 🤣🙄
@daniela123321 ach jo😪 ale aspon sa to netaha dalej bez pozitivneho testu a mozete sa dalej snazit... Dalsi cyklus s clostilom, ci to uz bol posledny?
@ikonica Toto bola asi najdlhšia lutalna fáza 😯že 20 dní..no to bol posledný cyklus s clostilom 🤔už mi ostáva iba duphaston tak som zvedavá či bude/nebude ovulka
@daniela123321 clostil vraj este posobi aj par mesiacov po dobrati...
@ikonica Áno,to aj mne DR vravela z este účinkuje pár mesiacov..tak som sama zvedavá..ale chcem ísť ešte na folikulometriu 1.12.tak uvidíme
Ach baby. Nerozbehlo sa to zatiaľ. Trosicku spinenie, aj to len na krcku, ani na toaletak sa to nedostane. Krcok stale tvrdý dole a hlavne... ZATVORENÝ. Bolesti vobec nemam, co ja zomieram aké mávam kŕče niekedy.
Myslite, ze je este šanca, alebo bude lepšie to uz vypustiť z hlavy ?

@dadulik6 ano a testy stale naprd 🙂. Povedala som si, ze kazdy den jeden vyskusam. Takze najskor pekna ciarka, potom zas bledsia. Nechapem.