Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zarzisia ach jaaaaj, tak predsa ☹
No nic, hlavu hore a ideme dalej...nic ine nam nezostava..
Zienky mam otazocku,vcera bol sexik,kedze mm dnes uz odcestoval a nedavno som si nasla akoze veeeeeela bielka,ale takeho,ako este nikdy v zivote.... myslite,ze mozu spermijky vydrzat,ked vcera boli uz dnu a dnes hlienik???BT som este nemerala,ovu test ma ciarku,ale este nie silnu... no asi jeden sekisik nebude stacit,ale aspon mam hlienik no 🙂 a vy co nove???ako pokracujete?
@lal nemusíš mať VIP, základné funkcie idú aj tak, ale mne chýbali farebné štvorčeky a iné vymoženosti, tak som si zaplatila VIP, na facebooku na fanpage bývajú promo ponuky, kedy vyjde členstvo na 20-25 dolárov, tak ak ho chceš, oplatí sa počkať a zaplatiť ho vtedy 🙂
@zuzik1927 @lenna71 aj ja som mala ovu v piatok, tiež som 3 dpo 🙂 testujeme spolu? 😀 leni, ty prečo máš stop do septembra? 😕 či kvôli ATB?
@jaja9891 aaaaale, aj jeden sex je viac ako nič 🙂 keď som ja otehu v októbri, mali sme v ten cyklus sex len 2x a keď to spätne prerátam, len jeden reálne v deň ovu alebo deň po ovu a ten druhý týždeň predtým, takže neboj nič, môže to stačiť, už len ide o to, kedy ovu dorazí, aby to zas nebolo dlho, spermoše prežijú nejaké 4-5 dni po biede 🙂
@rybkaa Ano kvoli tym atb, ☹ povedala mi doktorka ze by to neodporucala no...tak nejako to nechcem silit radsej...ale kedze som mala ten graf taky vselijaky tak som si uz myslela ze ani ovu nebudem mat...resp ze uz bola no a nakoniec mi to vyznacilo iny den a sexik bol presne den pred 😀 keby sa chceme trafit sa netrafime 😀
Tak som sama zvedava, este ich mam na nieco vyse dvoch tyzdnov takze v podstate este by som mohla chytit aj august 🙂 🙂 tak snad bude este letne 🙂
Drzim palce nech ti to vyjde ja vas potom dobehnem 🙂
@senta_sofia no dúfam, že už bude niečo nové, však nám žiadne tehuľky nepribúdajú a to je škaredo vonku, už len túlenie nám ostáva 😀
@zuzulienocka77 fakt, ze sa to nejak seklo, ale tak zase vzhladom na tvoj stvorlistok su na august velkolepe plany 😀 tych 5, ci kolko tehotnych sa chysta, zachrani aj ten predosly mesiac 😉
@rybkaa ocuvaj, ty sa tento mesiac len tak plavis nad tou ciarou 😀 kde je tvoj povestny poovulacny vyskok do nebies?🙂 ci to uz bolo trapne, tak skusas inu taktiku?
kuk holky 🙂
dlouho jsem tu nebyla, dala jsem si od koňů na chvilku pauzu...ne tak od měření 😉 počtu, co u vás nového, kdo přibyl a snad budu moct i někomu pogratulovat 🙂
mně cyklus naběhl ok, dokonce se mi po opraci LF prodloužila na 9 dnů, i když to už je teď jedno, mám za sebou první návštěvu v CAR, už se to pomalu rozbíhá 🙂
jo a když jsme si minulý týden užívali mamahotel, tak při jedné z procházek v našem zámeckém parku nám najednou něco zaklapalo nad hlavou....no jestli tohle nebylo jasný znamení, tak fakt nevím 😀 přidávám (snad nebudou mít admini námitky) fotku pro všechny, ať všem přinese štěští a hlavně, ať to konečně "klapne" 😉
@senta_sofia bodaj by si mala pravdu 😉
@sefova jeeej krásny bocianik, čím skôr nech ti donesie malinký uzlíček 😉
@zuzik1927 neviem či to je inofolicom, ako dlho ho berieš? mne naopak teplotu dvíhal vyšie, tiež mi teraz šla teplota nejako lenivo hore, no dnes konečne vyskočila ako zvykne 🙂 pridaj graf, nech sa lepšie orientujeme 🙂
testovať budem budúci týždeň, chcela by som počkať do 12 dpo, čo bude v stredu, ale ako sa poznám už v pondelok na 10 dpo neodolám 😀 a ty kedy?
@lenna71 hej chápem, no tak to radšej počkajte 🙂 mňa tiež ovu naťahovala ako sopeľ na rukáve, som ju čakala o deň skorej ako bola, ale kdeže ešte ma potrápili deň bolesti a potom to buchlo, no mali sme sex len deň pred a dva dni pred, v deň ovu ani po nej nič, tak neviem, či sa niečo podarilo, ale veľké šance tomu tento mesiac nedávam....
@zuzulienocka77 veru, bodlo by tu konečne rozprúdiť tehotenské vetry 🙂 u nás slnko praží ako šalené, potím sa ako krava v kufri, dnes nie som v práci, máme nútené voľno, keďže sa v práci potíme a nemáme skoro žiadnu robotu, lebo všetci sú na prázdninách a na robotu kašlú, tak aspoň doma kus poupratujem, mm spí po nočnej tak rozmýšľam, či ho zobudiť či čo, ak sa na neho nalepím 😀 a ty ako zuzi? nemeriaš? v akej fáze cyklus asi si? 🙂
@senta_sofia neviem čo to má znamenať, že sa tu plazím ako háďa ledva nad čiarou, ale dnes som konečne poskočila 🙂 o 2-3 dni by bodol pád do hlbín a zas šup hore, či? 😀
@rybkaa no brala som ho asi 2 mesiace potom som prestala, ale tak mala som este doma, tak ze si dam kazdy vecer jeden..cize beriem teraz asi cca mesiac uz...no ja tiez by som chcela v pondelok, mam meniny tak ze skusim si mozno urobit radost alebo pokazit den :D ale uz teraz by som najradsej :D no a ten graf je asi velmi maly..neviem ci nieco uvidis...
@sefova krásny bocian teda čáp 😀 veru veru, to je znamenie 🙂 ja som teraz v sobotu bola u svokry a oproti ich domu je kultúrny dom a na jeho streche sedel bocian (asi otecko) a klepal zobákom a ponad mňa preleteli dva ďalšie bociany (asi mamina s mláďaťom) a on ich tým klepotom vyprevádzal, leteli od neho smerom do mesta - asi na nákupy 😀 😀 😀 svokor potom vravel, že ten bocian stále sedáva na tom kultúrnom dome a klepe zobákom, že to už asi dačo bude, tak dúfajme .-)

@lenna71 no tak sme na tom rovnako, uvidime ako skonci tento mesiac...mohlo by sa podarit 🙂