Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 dúfam, že máš pravdu. Ale za 3 dní už nepríde MS
Ahojte dievčatá, ja pokračujem zatiaľ takto - 10dpo (podľa ff) teplota stále jemne stúpa. Začali ma pobolievať prsia a to má teda väčšinou nebolia vôbec ani pred ms. No a dnes som si na wc všimla úplne jemne spinenie, naozaj len veľmi light. Neviem čo sa z tohto celého vykľuje, ani sa nechystám predčasne testovať zatiaľ, počkám až do očakávanej ms najprv. Ale ak by to aj nevyšlo, aj tak sa ohromne teším že konečne bola ovulka 😍 je to pre mna nenormálny úspech a posun vpred 🙏🏼
@kaciatko04 no tak to spinenie mohlo byt kludne z uhniezdenia 🙂
@kaciatko04 a kedy neocakavas?
@kaciatko04 Vyzerá to super,držím palce ✊🍀
@ikonica akože teoreticky môže, ale ja tomu moc neverím, neviem si predstaviť že by sme to trafili 😂. Necakam až začiatkom decembra, ja mám teraz cca 30-32 dňové cykly. Predtým som mala aj cez 40 dni niekedy a myslím že nakoniec mi pomohol trochu gynex v kombinacii s jódom. Ja mám totiž podľa dr pcos.
@julianka007 Proste od ovulácie musí prejsť 10dní min. max. 14dní aby sa hcg mohol vyplaviť do moču.A keďže od ovulky k uhniezdeniu dôjde na 5deň.Mne pri prvom me
škala ms 10dní kým som mala // na testoch proste sa mi posunula ovulácia na obdobie pred predpokladanou ms 4dni.A keď Ti ms mešká to je fajn predpoklad na tehu 🙂 Držím palce.
@kaciatko04 No vieš keď najmenej predpokladáš a čakáš // vtedy to príde a PSCO ja mám od začiatku ms od 11rokov mne chodila na 62dní ms kým mi nenasadili Hak v 17roku a po vysadení 42-45dc som mávala pôrody upravili na 32-37dní cyklu a niekedy dákym zázrakom sa pritrafí za rok 1x 28dc 😀 Šanca je otehotnieť 🙂 Mne zabral Duphaston a k druhému Inofolic a na udražanie som pri pboch musela brať Duphaston do 16tt.
@alison11 akože nepopieram, bolo by to megafantasticke 😃ja som tiež nikdy pravidelný cyklus nemala a nikdy nie kratší ako 35 dni. Takze už to je u mna slušný posun teraz. Aj ja som skúšala inofolic, ale nesadol mi, po 3 mesiacoch som hovysadila 🙄
@kaciatko04 A berieš nejaké liečivo či len nejaké bylinné kvapky? Ale to je super keď máš 35dc ja som mala len počas brania Duphastonu také cykly.
@alison11 aha... Tak ani v prvé dni meškania nemusia byť // super info... Aspoň nebudem hneď smútiť ak tam nič nebude ... A nebudem zbytočne testovať a stresovať ...
@julianka007 Veru mne keď vdeň meškania vyšlo negatívne som si myslela,že azs len mešká a keď ma svrbeli bradavky a z pachou mi bolo zle tak už som si domyslela a potom som už mala pozitívne a ďalší príznak každú chvíľu som chodila v práci na wc či mi neprišla od bolestí v podbruší a cikať.Potom om ostala na rizikovom doma.
@alison11 nie, zatiaľ nič čo by mi predpísal dr..všetko len take volne dostupné v lekárni
Ja depka zasa.... začínam špinit,BT klesa,,brucho
bolí.... .v auguste mamička nebudem 😑😢😤😞😖😫😪😭😭😭😭
Dievčatá ak mi doktorka dala duphaston ak by som náhodou bola tehotna po ovulacii, tak vitex uz by som nemala brat ze ne?
@zuzik5891 laparoskopie sa neboj ked som sa prebudila po operacii fakt ma nic nebolelo az som nechapala.Citila som maternicu ale nie bolest proste iba pocit ze tam nieco robili.Mne vyberali polyp z vnutra a myom z vonkajsej strany maternice + prefuk.Mala som tri dierky a troska citlive brucho.Boleli ako ked mas modrinu na dotyk.Ten plyn bol neprijemny ale len ked som si lahla.Odporucam spat na vyssom vankusi a brat espumisan alebo degasin rychlejsie "vyfucis"☺Ten plyn bol najhorsi prve dva dni potom uz ok.Drzim palce ☺

@ikonica
@martinade pozrite ake tehu grafy som nasla na ff clovek by ani nepovedal ze tam bola ovu