icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

verona1989
24. nov 2018

@liv_94 ja som to tak mala tiež len som nevystihla vrchol.tak som odbehla k doktorke a mi to potvrdila ze je pekný folikul.cize sa snažte uz teraz a ďalšie 3 dni pre istotu ;)

martinade
24. nov 2018

@liv_94 uz som.si myslela ze bude pozitívny. Má malo k tomu.

martinade
24. nov 2018

@renusko09 ešte mu trošinku chýba, ale uz sa znažte

martinade
24. nov 2018

@liv_94 ju a nezabudnút sa mojkat 🙂

ikonica
25. nov 2018

Povedala by som, ze dost nestandardny graf na mna... Stale mi to prehadzuje ovulu o dva dni hore dole (12 a 14 dc) , uz nepomoze ani ked zadam hlien... Viem ze urcite nebola skor ako 19.11 (13dc) podla sona a opk bol pozitivny az na 12dc... Asi ju nastavim znova rucne... Inac sa mi vidumia teploty nejake nizke....

ikonica
25. nov 2018

A inac merala som pol hodky skor (36,72), musela som na wc... Potom som lahla zas do postele... V obvyklom case som namerala 36,8... Mam nieco zmenit?

julianka007
25. nov 2018

No ja pomaly neviem či nezačínam klesať... 😒😞

ikonica
25. nov 2018

@julianka007 krasny graf... Este si netestovala?

dadulik6
25. nov 2018

Velmi divny cyklus toto

julianka007
25. nov 2018

@ikonica netestovala... Chcela som dnes, ale isla som na návštevu a zabudla som si pribaliť test... MS má prísť zajtra... Tak možno nebudem musieť ani testovať... Už pockam... Zajtra ak nepríde, tak testnem potom ráno.

0507
25. nov 2018

Uz treti den rovnako

0507
25. nov 2018

@dadulik6 aj si skusila test?

dadulik6
25. nov 2018

@0507 nie neskusala teplota je dost nizka nato aby to bolo tehotenstvo zajtra ma prist ms tak uz pockam.. a ty ako skusala si?

ja197
25. nov 2018

FF očividne nevie čo činí 😊 vyznačil ovulku aj keď na 99% neprebehla, boli síce pozitívne aj testy ale ten duphaston to podľa mňa zastavil 😊 v každom prípade som zvedavá kedy dorazí milostivá 😊

0507
25. nov 2018

@dadulik6 dnes nie, vcera vecer som skusila len tak one step a uplne cisty, takze uz netestujem...ms by mala dorazit v utorok

martinade
25. nov 2018

@ikonica ak si chces zmenit tak si pripočítaj 0,05. A teploty su sice nizsie, dolné hraničné ale stale v tolerancii.

ikonica
25. nov 2018

@martinade asi to necham tak.. Odkedy davam tie umele hormony, mam nejake nizsie teploty...

martinade
25. nov 2018

@ja197 Este je tam 1% 🙂. Inak minuly cyklus som mala prvi krat ze ovulacne testy boli negative a ovulka ajtak prebehla. Potrvrdene teplotou a lekarom 🙂

81anina
25. nov 2018

@martinade
@ikonica presne to som chcela napisat aj ja pridala by som 0,05 na 36,77 ☺

martinade
25. nov 2018

@evi38 ako tvoj graf?
@taily30 dufam ze si štastne doletela 🙂

martinade
25. nov 2018

Moj dnešný graf. Inak grafy mam turbulentne, prve dni teploty stupaju, klesaju. Tento cyklus je iny, (zatiaľ) teploty uz 4 den na tej istej úrovni... Ale vsetko je 1x 🙂

ereska
25. nov 2018

@martinade ahoj aj ja som asi 2-3 dpo tak budeme čakať spolu 🙂
Inak keď som mala večer test ovulacny pozitívny o 18:00 a sexik v noci o 3:00 nebude neskoro a ďalší deň zase ráno snáď sme to nepresvihli čo myslite

martinade
25. nov 2018

@ereska tak čakame spolu 🙂 ake dlhe mavas cykly? určite nie 🙂 ovu pozitivneho ovu testu za 13-36 hod prebehne ovulka a armada dokaze prezit 3-5 dni 🙂.

ikonica
25. nov 2018

@81anina tak som opravila ale do poznamky som zapisala aj povodne hodnoty...

ikonica
25. nov 2018

@81anina zajtra ides na tu krv? Ja som chodila na 3x kym mi konecne urobili sono 🙂

ja197
25. nov 2018

@martinade si zlatá, ale ja na tieto minimálne šance už neverím 😊 potešilo by ma keby prišla ms na 28 deň 😊 takže uvidíme, tento mesiac som na ňu maximálne pripravená, nieje vo mne nič čo by mi dávalo nejakú nádej 😊

martinade
25. nov 2018

@ja197 cim dlhsie meriam a robim ovu testy, tym ma viac prekvapuje ludske telo a prestavam mu rozumieť. Napr. Minuly mesiac som ani jeden ovu test nemala pozitívny a ovu ajtak prebehla - doki aj teplota mi to potvrdila. Nehadz flintu do žita 🙂
Ludske telo je nevyspitateľné....

ja197
25. nov 2018

@martinade samozrejme, nič nieje na 100% a nič ti nedá záruku že je to tak ako to vyzerá 😊 som ale minimálne rada že som tento mesiac v kľude, nerozmýšľam celé dni či to vyšlo alebo nie, som v tom že ani ovulka nebola a je mi tak asi lepšie 😊 aspoň jeden mesiac môžem vypustiť všetko z hlavy, asi som sa zmierila s tým že to bude vtedy keď to má byť 😊 ty si akurát po ovulke pozerám, držím palce nech to vyjde 😊

ereska
25. nov 2018

@martinade ja dlhé ja mávam ovulku na 42-44 DC a potom za 13-15 dní príde ms ale teraz ovulka na 23-24 DC tak som rada zajtra mi ju grafik už hádam vyznačí 🙂

liv_94
25. nov 2018

@martinade dobre ránko dnes vyskočila teplota takto... Test som ešte nerobila lebo som pila asi pred pol hodkou ale spravím..... A ešte sa chcem opytat viem ze každá hodina naviac sa priratava o 0.1 stupňa viac a ako je to ak o hodku skôr to sa odratava zas?