Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@liv_94 daj si pozor kolko toho vypijes pred testovanim a necikat 2 hodky.Mne sa malo kedy podarilo vystihnut tmavu ciarku na ovul.teste a ovulacia bola.One step testy trosku dlhsie trva kym sa vyfarbi ta ciarka neodcitavaj to hned musi troska vsiaknut ten moc.Ked tak testuj dalej mozno az zajtra bude pozitivny alebo to proste nevystihnes.Ked prebehne ovu tak sa prejavi na teplote.Pre istotu sa snazte
@liv_94 no tu ti spravne napisala v tej prvej sprave.Ver mi este raz vysvetlim merias napr o 6.00 pravidelne.No zobudis sa o 7.00 a namerias 36,4.Tak do grafu zaznac teplotu o 0,10 nizsiu t.z 36,3.To preto lebo keby si merala vo zvycajnom case namerias 36,3.Musis odratat ked si merala neskor lebo bt sa kazdou hodinou zvysuje o cca 0,10.Ked neveris tak este jedna holka sa tu tomu venuje roky a pozna tuto metodu lauritka sa tusim vola tak jej napis ked mi neveris.Alebo autorke tejto temy .
Och ja tak dnes ľutujem ten zabudnutý test... Myslíte, že na 14DPO by mi mohlo nieco ukázať aj počas dna,? Či testovať len z ranného? Zajtra má prísť MS a vôbec necítim žeby prichádzala. Žiadne výrazné PMS ako inokedy... Trošku ma akoby pália bradavky a pobolieva v podbrusku, raz na pravej strane potom na ľavej... Úplne mi vŕta dnes v hlave, že ako by vyšiel test. Tu na dedine dnes nemám možnosť žiaden kúpiť... Och... Nervy moje... 😂😂😂
@julianka007 14 dpo radsej z ranneho.Ja som mala slabucku ciarku.
@81anina skúsim vziať so sebou vzorku ranného...vieš mi prosím odporučiť nejaký test čo by som si mala kúpiť? Nemám skúsenosti, že ktoré falosne duchuju. Čítala som tu, že pepino a mama test nie...

@ikonica zajtra zavolam sestricke ze sa objednam na stredu v utorok nemozem.musim dopredu zavolat ked chcem odber krvi aby mala nachystane papiere maju vela pacientok.Tak mi kazala naposledy ked som bola ☺