Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ereska aj prsia si uz od utorka stale kontrolujem co sa mi zdaju kus vacsie. A potom si zas vravim ze som sprosta ze tak rychlo by mi nenarastli ked preslo od ovulacie len par dni.
@daniela123321 už mám po ultrazvuku... večer pichám pregnyl...ráno sme sa posnažili a zajtra večer ešte poistíme...
Inac baby podla apky som dnes 4t+6 a rano prekvapko na intimke velky hnedy flak😦Tak som letela k doktorovi urobil sono,krv nebral na sone samozrejme este nic nevidno.Predpisal dalsie balenie progesteronu.Buduci pondelok kontrolne sono.Spinenie trocha ustalo je bledohnede a menej ako rano tak drzte palce...
@zuzik5891 No vidiiiiiiiš🍀🍀🍀super!
@daniela123321 a ty si na tom teraz ako vlastne?
@zuzik5891 Ja momentálne 6DC a na folikulometriu idem v sobotu to budem 11DC tak som zvedavá keďže som už bez clostilu 😏
@daniela123321 tak to clostil ešte účinkuje aj keď ho už neberieš...foliky budeš mať pekné si myslím ✊✊😘
@zuzik5891 Dúfam že aspoň jeden 😁
@daniela123321 ja som mala jeden ktorý sa ani dr.nepáčil a dnes boli dva krásne
@zuzik5891 No veď a ako si super dopadla😉
@evi38 skúšala, ale nič... Test čistý biely... Skúšala som Pepino... Iba ten som mala doma... Ale už tak skoro testovať nebudem.. možno ak nedôjde, tak na 28DC
@daniela123321 teraz sa zameram na graf... uvidím ako sa bude rysovať ❤️
@zuzik5891 Držím palce ✊🍀 môj aktuálny "niaky" graf😁
@zuzik5891 Inak čo znamená pri BD to PM AM a Both?
@daniela123321 am=rano, doobeda, pm=poobede... V akom case bol styk... A both je aj aj 🙂
@daniela123321 je to styk...AM dopoludnia...PM popoludní...Both zrejme viac krát... vyznačí ti dva krížiky...

@ereska a takyto mam minulomesacny graf, tiez sa mi zda ze je tam pokles. Tak teraz uz neviem. Ak by prisla mrcha, mala by som ju 3.12. Uz asi len vydrzat do pondelka.