Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 nevadí... Čo už... Dúfam, že sa niekedy dočkám //. A tebe držím prsty. Máš ešte nádej v tomto cykle.
@verona1989 no ono je to na jednej strane dobre ze ta nechce pchat hormnonmi, ale ked vie ze sa ti moze cysta vytvorit lebo folik nepraskol a prerastol, tak preco to nedat... Ublizit ti to neublizi.... Popri tych dalsich hormonoch je to uz len malina...
@ikonica aj tak dakujem pekne 🙂
@julianka007 dakujem pekne, buduci tyzden uz ma objednal novy Dr. na HP, tak mozno nieco objavi 🙂...tebe tiez drzim palce velmi 🙂
@zuzik5891 super, aspon, ze je aktivna a stara sa o teba 🙂...drzim palce 🙂
@martinade ja som mala v lete implantacny vzostup :D...najprv v noci ostre pichnutie 2 x po sebe, rano vyskocila teplota, vecer jednorazove spinenie a to som uz vedela, ze som 100 % tehu, potom jednorazovy pokles a potom uz stupala a na 8 DPO vecer aj na teste jemnucky duch 🙂
@evi38 ja idem tiež zmeniť Dr. ten môj súčasný je síce dobrý, ale už nie ako kedysi... Má v poslednej dobe už príliš veľa záujmov a navyše som sa odsťahovala, tak ho mám teraz od ruky. No ešte som nenašla nového.
Vlastne uz 5 dpo vecer prva zmienka a o 2 dni na to pokles...
@evi38 uz len pockat ci pride mrcha lebo cyklus mam roky ako hodinky, 25 dnovy, len uplne vynimocne sa posunul den dva dopredu alebo dozadu. A tie ciselka co aplikacia doplna ked zacne stupat teplota je odpociavanie dni luteralnej fazy? Anglictinu neovladam, tak vylustit niektore pojmy v aplikacii som si pomohla slovnikom. Dakujem velmi pekne
@veronika3184 odpocitava, kedy je najlepsie urobit tehutest...
Mne dnes o 0,05 zase stúpla teplota, ale ms mi vyhadzuje až na 3.12. lebo mám nastavený 33dc..tak uvidím počkám dovtedy čo sa stane ale myslím že za 6 dni má aj 2x porazí 🙈
@veronika3184 ale ak hovoris o tom 1,2,3na vodorovnej ciare, tak to su dpo... Dni po ovulacii... A teda aj dni lutealnej fazy..
@kaciatko04 ukaz 🙂
@ikonica takto nejako zatiaľ..neviem či z toho niečo môže byt alebo ani nie 🤷♀️
@kaciatko04 a este si netestovala? Vyzera to dobre...
@kaciatko04 inac po troch tyzdnoch uzivania gynexu je treba urobit tyzden prestavku...
@ikonica dakujem pekne. Dnes som 7 tak to bude luteralna faza. Je to moj druhy cyklus co meriam BT, a v tomto asi bola ovu skor ako v minulom. Myslela som ze ovu mi vyjde vzdy rovnako ked mam pravidelny cyklus a nie je to celkom pravda podla tych grafov ak im dobre rozumiem.
@ikonica nieeee ani nechcem dopredu testovať..počkám do toho 3.12. a keď tak až potom. S tým gynexom máš pravdu, ja som vôbec nevedela že po 3 týždňoch je treba týždeň pauza. Tak zajtra si už nedám a počkám až do ms. To bude zhruba ten týždeň
@veronika3184 trosku ta opravim.. . Je to lutealna faza... Bez r... A ano.. Ovula nemusi byt vzdy v rovnaky den....
@kaciatko04 tak pisu na krabicke... Drzim prsty ✊
@ikonica no veď bolo by to skvele, to je jasne, ale ešte mi to príde že predsa len je ešte 6 dni dokedy sa môže všetko môže zmeniť, takze ešte si nechcem nahovárať ani sa nejak predčasne tešiť, radšej sa tvarom sama pred sebou že sa nič nedeje a akože si to nevšímam 😂😂
@kaciatko04 uvidime, pockame... Mne sa to tiez rozluskne medzi nedelou a utorkom.. Ak nepride skor....
@ikonica Prepac, ze otravujem zas s pytanim, kedze je to len moj druhy graf, dlzka lutealnej fazy sa z cyklu na cyklus moze menit tiez, ked sa meni ovulacia? Minuly cyklus mi vysla len 9 dni podla tej aplikacie a vygooglila som ze pri takejto velmi kratkej faze sa oplodnene vajicko nestihne uhniezdit. :(

@ikonica takyto som mala v lete, este na 16 DPO najvyssia teplota...az ku koncu zvykne klesat...prsia dnes uz zmakli, to zvyknu tak cca 3-4 dni pred ms