Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@verona1989 ta ciarka je v pohode... Taku mam vacsinu cyklu.... A duphaston neovplyvnuje ovulak...
@verona1989 Ja mávam takú čiarku skoro celý cyklus 😉
@alis110 Gratulujem 🍀❤️
@daniela123321 @ikonica vazne? No ok :D
@evi38 ovu test som si nerobila este nikdy, zatial si meriam len teplotu a sledujem hlien. Dnes sa teplota tiez este drzi hore. A v oktobri som sa len ucila, teraz sa mi zda ze uz kusok lepsie viem hlien rozlisit ako minuly mesiac. A verim ze sa to mesiac po mesiaci zlepsi. Pripadne teplota ostane este tyzden zvysena, to by mohlo znamenat ze som tehu.
@evi38 i ked mam uz 34 rokov, bolo by zaujimave keby tak rychlo podarilo. Kazdy hovori ze po 30tke je problem otehotniet.
Ahojte baby, otázka na telo 😊 teraz som čítala že vplyv na výšku bazálnej teploty má aj teplota v miestnosti kde spíme 😊 je to pravda? Nejako sa mi nezdajú tento mesiac teploty, a keďže večer pred spaním vypínam kúrenie a do rána je samozrejme chladno(cca 14° vo vnútri), či to nemôže znižovať bazálnu teplotu 😊 minulý mesiac bolo ešte vonku celkom teplo takže do rána tak chladno v byte nebolo 😊 prikladám aj grafy aj z minulého aj tento mesiac 😊
@verona1989 lh hormon je prítomný po cely čas cyklu...
No u mna spinenie od obeda prestalo, dokonca aj brucho prestalo bolieť, tak som zvedavá, nechám sa prekvapiť zajtra že čo teplota, ale podľa mna už zleti dolu 🙄
@kaciatko04 tesim sa na piatkovy testik 🙂
@veronika3184 Moja švagriná problém nemá z otehtotnením kiežby každej tak rýchlo šlo kto túži po dieťatku.Ona má nemanželského syna 18ročného rodila ho v 19tich a teraz z manželom má 7 mesačného a má už 37rokov a čaká ďalšie a rodiť bude už 38ročná.a plánujú ešte ďalšie.
@ikonica prosím ta, dovtedy má aj oné, ******!! 😂😂

@evi38 @dolynkag @ikonica ahojte dievcata tak sa hlasim, myslite ze to ide dobre? Mozem sa zacat tesit?