Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievcata a musi sa BT meriat bezprostredne po prebudeni? Lebo hoc meriam o pol siestej, dnes som sa prebudila uz pred pol piatou. A nedockava som si zmerala uz 3 krat. Pred piatou som mala 37,01, 5:05 36,99 ale potom okolo pol siestej ako si zvycajne meriam, uz 36,90. Aj noc bola divna, viac krat som sa zobudila, co mi bola zima, pritom som dost oblecena, celkovo sa vela obliekam a prikryvam na spanie, tak sa vzdy rano budim prepotena, a musela som teda na wc, mohlo byt pol jednej v noci, a ked som si zo srandy zmerala BT ukazala 36,78. Celkovo sa budim skor, nechapem. Buduci cyklus, ak to teraz nevyslo asi presuniem cas merania na piatu.
@veronika3184 ked si sa zobudila a ostala lezat v posteli, tak si zapis tu poslednu teplotu kedy ju zvykneš marať. Toaletu o pol noci ja osobne neriešim. To je par krokov tam a spät.
@martinade ano lezala som, mozno som sa par krat otocila v posteli. Cize 36,9? Doteraz som citala ze sa rano kazdou hodinou teplota zvysuje, mne sa naopak. A zajtra povinne prelezim hoc aj hodinu kym nezazvoni budik. Aj som sa zdala viacej odpocinuta o tej pol siestej ako ked som merala tie prve 2 razy.
@veronika3184 nie je to pravidlo, možnože je to myslené v priemere. Ale telo nie je stroj a je kopec faktorov ktore ovplyvnuju telo a teplotu.
@martinade dakujem
@dadulik6 A si 17DPO?ak ti tehu test neukázal už // čiarky tak to podľa mňa tehotenstvo nebude😏
@daniela123321 práve sme odniesli vzorku na spermiogram... žalúdok mám ako na vode...moja ty ako?
@daniela123321 a ako tvoj graf?
@daniela123321 verim ze ucinok clostilu este bude pretrvavat par mesiacov.. Drzim prsty!
@daniela123321 ved s tehotenstvom ani neratam test negativny aj teploty nizke bud bol anovulak alebo je to koli vitexu kedze ho tento cyklus neberiem
@ikonica Ďakujem 😘 nápodobne 🍀 bolo by super keby sa nám to všetkým tento mesiac podarilo 👶👍😀
@daniela123321 výsledok ti určite napíšem...mne moja dr.napisala clostil ešte aj na štvrtý cyklus ak bude treba...rovno dve krabičky 3x1 tbl....
@daniela123321 baby boom 🙂
@kaciatko04 test si neskúšala?

@martinade mne progesterón zvýšil teplotu len nepatrne...tvoj graf vyzerá viac ako nádejne... veľmi ti prajem aby si mala už tento cyklus//...