icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzulienocka77
5. aug 2014

@rybkaa aspoň ťa neklamem 😝

bapsi123
5. aug 2014

@fifitko25 jeeej dakujem 🙂...ja som taky bojko, zo vsetkeho hned stresujem 😀 ...ale co nespravim preto,aby sme mali babatko

fifitko25
5. aug 2014

@bapsi123 neboj sa, tiez som ten typ, co zle znasa ihly 😅 ale je to rychle a hlavne nech zaberie 😉 nam pomohlo a uz mame doma takmer 2rocneho chlapca 😵

bapsi123
5. aug 2014

@fifitko25 oooch kiezby nam to vyslo...uz sme z toho vycerpani a zufali

fifitko25
5. aug 2014

@bapsi123 a co okrem pregnylu este beries? Riesite to uz cez reprodukcne centrum?

bapsi123
5. aug 2014

@fifitko25 clostil a potom duphaston...nie to mi dala moja lekarka

fifitko25
5. aug 2014

@bapsi123 aha tak to mas tak isto ako my, akurat mne duphaston robil zle, tak som mala utrogestan

jaja9891
5. aug 2014

Ahojte zienky,dnes navsteva v CAR dopadlo hrozne,odchadzala som s podpisanou ziadostou na IVF a zajtra ju idem zaniest do poistovne.... endometrioza je spät,v podobe cysty na lavom vajecniku,na maternici polyp,ktory ak po ms nezmyzne,musi sa poriesit.... moje AMH je trapnych 0,22,cize vajecniky zlyhavaju....a ani neviem co dalej ☹ ☹ ☹ nemeriam,netestujem,je to jedno vsetko.....moje sance na bode mrazu a teraz lutujem,ze som nesla skor :( tak som nemala nad cim rozmyslat a podpisala som to.... drzte sa koceny moje,prajem cim skor // na testikoch

senta_sofia
5. aug 2014

@jaja9891 neries, bud rada, ze existuje aj taka moznost, ako IVF... a ak to je tvoja jedina nadej, tak si ju nenechaj vziat, bez ohladu na to, ci je to koser s vierou alebo nie

jaja9891
5. aug 2014

@senta_sofia po tych spravach co som sa dozvedela,som citila,ze do toho idem,aj mm suhlasil...som rada,ze je taka moznost...nenutila ma do toho,vobec nie,dala mi na vyber,len mi povedala co a ako....vies s mojou dg. ani to IVF nie je bohvie co a hlavne,ked je to spät,aj som to citila...este minuly mesiac tam nic nebolo a teraz hej,alebo to nevideli,kedze na mna kaslali,ktovie....a vieru neriesim,ak Ten hore dal ľuďom a lekárom takéto možnosti a schopnosti,tak ma nazor knazov nezaujima.... kolko deti by tu nebolo,ak by nebolo lekarov,ved kolke tehotentsva su umelo drzane hormonami a neviem cim este... len sa toho bojim,neviem ako sa teraz zariadit,co ma caka,nic...

senta_sofia
5. aug 2014

@jaja9891 to som sa isla pytat, ze co ta teraz caka 😉

jaja9891
5. aug 2014

@senta_sofia musim pockat,kym schvalia ziadost,potom maju v CAr este dovolenku,skontroluju polyp,ktory vraj ma zmyznut s ms,ak nie,ze je potrebne ho odstranit...a potom zacnem so stimulaciou,ale to neviem ako bude prebiehat,mam len injekcie vypisane v ziadosti a.... uvidim... bojim sa,ci nevyhodime zbytocne peniaze,kedze je tam cysta opät...

senta_sofia
5. aug 2014

@micikatka a tebe by pregnyl nepomohol, ked chodis na folikulometriu? preco len clostil...?

senta_sofia
5. aug 2014

@jaja9891 sak predpokladam, ze si postrazia aj tu, zrejme vedia, s akou cystou mozes podstupit IVF 😉 a aky druh IVF absolvujes, to ti povedali?

mawiya
5. aug 2014

@bapsi123 jaj dievka moja, keby si vedela ako sa ja bojím ihiel. to ma vždy hneď pot oblieva, na odpadnutie mi je a teraz keď som mala nohe zlomenie, tak mi dali fraxiparin a že "pichajte si každý deň" . reku sama? že no a kto by vám. kokos, tak ja sama pichala injekcie do brucha. doteraz neviem ako a ani nechcem vedieť a injekcií sa bojím aj naďalej 😀 😀 😀 😀 😀 😀

micikatka
5. aug 2014

@senta_sofia clostil preto lebo folik praskol aj sam v maji teraz jun a jul nic :o( nebola ani ovu

jaja9891
5. aug 2014

@senta_sofia neviem,klasicke IVF by to malo byt,len neviem ci dlhy,alebo kratky protokol... to si musim nacitat este a stravit to 🙂 vies v tych CAR je to casto len biznis :(

senta_sofia
5. aug 2014

@micikatka a to ani foliky ziadne neboli?

rybkaa
autor
5. aug 2014

@jaja9891 fuha tak som teda cakala cokolvek ale ze az takto zle to je som nemyslela...je mi to luto ale na druhej strane som rada ze si otvorena moznosti IVF 🙂 Urcite to nebudu zbytocne vyhodene peniaze, investujes do svojho dietata 🙂 Hlavu hore, je super ze tu aj takato moznost je a mate sancu. Velmi drzim palce aby žiadosť schvalili a sli ste do toho a hlavne aby to malo uspesny koniec 🙂 Kolko vlastne taka sranda asi stoji? A hlavne tu ostan medzi nami, aj ked nemerias, si predsa dochtor s dvoma rokmi na medine to nam tu treba 😀

jaja9891
5. aug 2014

@rybkaa no sla som tam s malou dusickou a dufala,ze ta svina sa este nevratila,ale uz od ms ma bolel bok rovnako ako pred operaciou,tak som cosi tusila.... ale necakala som to az takto zle... keby clovek vedel dopredu...ta operacia mi znicila vajecniky asi viac ako samotne cysty...a aj tak je spät jedna... no peniaze nebudeme lutovat,ale tie CAR niekedy robia vselijake "čachre machre" 🙂 stoji to okolo 1000 e.,ak bude nieco na mrazenie a uskladnenie este sa to navysi...a to este dobre,ze mm je ok,lebo ta cena by stupla o dost.... ostanem medzi vami,vzdy mi dodate silu a nadej 🙂 a dakujem za povzbudenie,snad to bude ok a hlavne s pozitivnym vysledkom,len mam dilemu,co povedat doma,lebo je dusna atmosfera,nepochopenie,nervy u nas...a ak nebudu brat na mna ohlad,tak moja psychika bude na p.... aj dnes som prisla,vykolajena a maju ma na haku.... ved ako to pochopia,ked maju po tri deti ani nevedia ako....

adrianaaa32
5. aug 2014

@jaja9891 ach moja, je mi velmi luto ze sa to takto komplikuje ☹
Ale ako ti uz pisali baby, vdaka aspon za moznost IVF. Netreba to vzdavat, treba vyuzit kazdu jednu moznost..velmi ti drzim palce 🙂
Ja sa tiez chystam do Car v novembri, tak este neviem co caka mna...

adrianaaa32
5. aug 2014

Baby, ktore mate skusenosti s Inofolicom, je mozne ze po mesiaci uzivania mi skratil MS z nejakych 6-7 dni na 3??? V zivote nikdy som nemala taku kratku MS. Dnes mam 3DC a uz len spinenie.....moze to byt tym Inofolicom???

senta_sofia
5. aug 2014

@jaja9891 neviem, v akom stave mate dom, ale radim, rychlo okna, vchodove dvere, ziarovky na kable, manzelsku postel a ist byvat sami 🙂) a 1000 eur nie je az taka hroza, si zober, co si uz pojedla vitaminovych doplnkov a kolko ta to stalo a nieco aj poistovna preplaca, nie?

jaja9891
5. aug 2014

@adrianaaa32 dakujem za povzbudenie,ja som vedela ako na tom som,ale stale som dufala a verila,no az takto som to necakala,ale tesim sa,ze sa to niekam pohlo... a ty preco ides do CAR?

jaja9891
5. aug 2014

@senta_sofia no moja prave ideme davat skridlu 🙂 takze za 2-3 mesiace to nestihneme 🙂 no ta 1000 je priblizna cena,moze este narast....no to ma netrapi,to je uz cena s uhradou poistovne.....ale vies ako pri stavbe a s uverom na krku,aj 1000 je vela... ale to nerieism,len nech to vyjde,s tou endo cystou co mam su sance este nizsie,ale uz nechcem mysliet na tie negativa.... proste toto je sanca pre nas asi jedina a posledna,ale musi vyjst.... ved ak sa to ma podarit prirodzene,tak sa podari a ak nie,aspon necakam na spasenie

senta_sofia
5. aug 2014

@jaja9891 tebe by mozno pomohlo, keby sa ti podarila nejaka robotka zohnat, by si doma nebola, nejaku korunu by si zarobila a proste zmenila vzduch 🙂 alebo sa vrhni na to ucenie a maj vsetkych rada 😀

senta_sofia
5. aug 2014

@adamnela a ty si kde? dufam, ze si si to nehodila este 😀 pozeram, ze 70den cyklu, uz si bola na prvu vyvolavacku?

jaja9891
5. aug 2014

@senta_sofia no hej , nad robotou rozmyslam,len ak sa pustim do stimulky,tak neviem ci to bude mozne,skor len taka sedava a pokojna... a co sa tyka ucenia,tak na to som sa sice chystala,ale ked si nan spomeniem,je mi zle,hnacka,napina ma....stres...a nie som asi teraz v takej psychickej pohode,aby som si ucenim este pridavala,neviem to vysvetlit,ale akosi nemozem... :( chcem konecne pokojne riesit svoje veci a nie to co chcu iny...

senta_sofia
5. aug 2014

@jaja9891 zvladli to ine, zvladla by si to aj ty 🙂

jaja9891
5. aug 2014

@senta_sofia dakujem za podporu 🙂 uvidime co nas caka...